Kampanje på DEFA bilvarme

Få en varm og komfortabel start på dagen. Bra for deg, bra for bilen!

EN BEDRE START PÅ DAGEN MED DEFA BILVARME

Tenk hvor godt det er å sette seg inn i en varm bil mens naboen sliter med å skrape is av ruta! Med DEFA bilvarmesystem installert i bilen starter du turen med isfrie ruter og forvarmet kupé, og du har alltid en startklar motor.

Nå har vi kampanjepriser på DEFA bilvarme!DEFA Warm UP Link 


Med DEFA Link kan du enkelt betjene bilvarmesystemet fra mobilen.  Tenk bare på tiden du sparer når du slipper å skrape is av rutene! Dette er en komplett  pakke med Security, Finder og WarmUp med Termini™ II 1900W kupévarmer inkludert. På iOS- eller Android enheten har du kontroll på bilen og ditt DEFA bilvarmesystem. Med WarmUp GPS Link kan du slå av og på bilvarmesystemet og sjekke batteristatus og temperaturen inne i bilen og ute med mobilen. Du blir varslet om bilen startes eller flyttes, og du kan til enhver tid se hvor bilen befinner seg, i et kart på mobilen. Og enkelt dele koordinatene med politiet eller arbeidsgiver.

Kampanjepris kr. 8 900,-*DEFA Comfort kit med motor- og kupévarmer


Det ideelle utbyggingssettet for deg som ønsker varm motor, stuevarm bil og isfrie ruter. Pakken inkluderer både kupévarmer og motorvarmer ferdig montert. Effekten er hele 1900 watt ved -25°C. 

Kampanjepris kr 5 700,-Motorvarmer


En forvarmet motor starter lettere, utsettes for mindre slitasje, reduserer drivstoffor-bruket med opp til 24% og reduserer skadelige utslipp med  inntil 71% de førse 20 minuttene med kjøring på dager da temperaturen er under +10.

Kampanjepris kr. 3 300,-*Tillegg for montering av batterilader ved motorvarmer eller Comfort Kit: kr 1.300,-.  Vær oppmerksom på at noen modeller krever tilleggsutstyr og at prisen kan variere noe for ulike bilmerker.

Bestill time i dag!