Otta > Volkswagen > Nybil > Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg er flaggskipet til Volkswagen og har en lett gjenkjennelig design med rene linjer.

Elektromekanisk krengningsstabilisering, IQ. LIGHT – LED-Matrix-hovedlykter og Innovision Cockpit tar interiør, komfort og kjøreopplevelse til et helt nytt nivå.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Onsdag 07. desember:
08:00 - 16:30
Torsdag 08. desember:
08:00 - 16:30
Fredag 09. desember:
08:00 - 16:30
Lørdag 10. desember:
09:00 - 14:00
Søndag 11. desember:
Stengt
Mandag 12. desember:
08:00 - 16:30
Tirsdag 13. desember:
08:00 - 16:30
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Onsdag 07. desember:
07:30 - 16:30
Torsdag 08. desember:
07:30 - 16:30
Fredag 09. desember:
07:30 - 16:30
Lørdag 10. desember:
Stengt
Søndag 11. desember:
Stengt
Mandag 12. desember:
07:30 - 16:30
Tirsdag 13. desember:
07:30 - 16:30
Postadresse

Postboks 64
2675 Otta

Juridisk navn

Sulland Otta AS

Organisasjonsnummer

952 073 559

Fakturaepost

fakturamottak1680@moller.no

Design.

Den markante og moderne designen på Volkswagen Touareg setter en ny standard. Innvendig har du et hav av tilpasningsmuligheter.


Eksteriør


Volkswagen Touareg er en elegant og dynamisk SUV. Den har en dominerende front med langstrakt panser, stramme sidelinjer og markante LED-baklykter.


Panoramasoltak

 Det store panoramasoltaket gir god romfølelse og slipper mye lys inn i din Volkswagen Touareg. Du trenger bare trykke på en knapp for å få frisk luft, fritt utsyn til himmelen og følelsen av grenseløs frihet.


Felger

 SUV-en Volkswagen Touareg leveres med felger for enhver smak. Du kan velge sportslige eller elegante felger som passer perfekt til det utvendige designet til din Touareg.


Interiør

Atmosfæren i din Volkswagen Touareg påvirkes i stor grad av interiøret. Du kan velge ulike utstyrsversjoner som ekstrautstyr for å gi kupeen et personlig preg.  

Teknologi

LED-Matrix-frontlykter

IQ. LIGHT – LED-Matrix-frontlykter med dynamisk fjernlysregulering lyser opp veien med sterkere lys og en bredere lyskjegle uten at andre trafikanter blendes.


 Innovision Cockpit

Du kan velge å utstyre din Volkswagen Touareg med en stor buet skjerm og betjene funksjoner digitalt med berørings-, bevegelses- og stemmestyring. Innovision Cockpit inkludert Digital Cockpit, komforttelefon med induksjonslading og 15" Discover Premium skjerm, gir god oversikt og gjør betjeningen enkel.


Discover Premium

Discover Premium navigasjonssystem har en 15" stor berøringsskjerm med plass til mer informasjon og flere funksjoner.


Digital cockpit

 Det digitale kombiinstrumentet Digital Cockpit kan ikke bare vise hastighet, turtall og tanknivå, men også annen informasjon basert på personlige ønsker. Den store skjermen og innovative funksjoner gir deg bedre oversikt enn noensinne.


Head-up-Display

 Du kan se viktig bilinformasjon uten å ta blikket av veien. Head-up-displayet projiserer hastighetsvisningen og informasjon fra navigasjons- og førerassistentsystemer på frontruten.

Komfort

Bagasjerom

I Volkswagen Touareg får du både luksuriøst design og praktiske løsninger. Stort bagasjerom på inntil 800 liter (1800 med nedfelt bakseterygg) og elektrisk bagasjeromslokk gjør bilen allsidig og komfortabel.


Ambientebelysning

 Når mørket faller på, sørger ambientebelysningen for en stemningsfull atmosfære i Touareg. Du kan velge hvitt eller farget lys. Med 30 ulike farger å velge blant, finner du alltid en som gir den riktige stemningen.


Seter

 ergoComfort-forsetene løser opp spenninger i ryggen. Det gjør at du ikke blir så sliten i ryggen på lange kjøreturer.


Easy Open/Easy Close

 Easy Open-funksjonen gjør det enkelt å åpne bagasjeromslokket når du har begge hendene fulle. Med Easy Close trenger du bare trykke på en tast for å lukke det.

Kjøreegenskaper

Ladbar hybrid

Med Touareg eHybrid kan du tilbakelegge en gjennomsnittlig jobbpendlerreise på inntil 51 km med null utslipp og kjøre i hastigheter på opptil 140 km/t i elektrisk modus. Touareg har et effektiv regeneringssystem som gjør at batteriet også lades under kjøring når bremsene er aktivert. V6 motoren på 381 hk (280 kW) og 600 Nm kuttes automatisk ved oppbremsing eller kjøring i nedoverbakker. Så sant batteriet har tilstrekkelig ladenivå, starter Touareg eHybrid alltid i det helelektriske «E-MODE». Litium-ion-batteriet har en netto kapasitet på 14,3 kWt.


Elektrisk krengningsstabilisering

 Den elektromekaniske aktive krengningsstabiliseringen reduserer krengning og tendens til understyring ved sportslig kjøring i svinger. Det gir forbløffende gode dynamiske kjøreegenskaper.  


Firehjulsstyring

Når ikke bare forhjulene, men også bakhjulene styrer, blir svingradiusen mindre. Nå kan du utstyre din Volkswagen Touareg med denne teknikken som gjør bilen utrolig smidig og samtidig svært stabil.


Luftfjæring

 Du kan utstyre Volkswagen Touareg med en komfortabel luftfjæring, slik at det ikke legges noen demper på kjøregleden. Denne tilpasser karosserihøyden etter underlaget og sørger for en komfortabel kjøretur på alle typer underlag.  

Underholdning

Internett

I Volkswagen Touareg er du alltid på nett. Et fastmontert eSIM-kort gir deg tilgang til Internett, og dermed tilgang til online-tjenestene fra We Connect. Du har alltid tilgang til oppdatert informasjon og den underholdningen du ønsker.


Navigasjon

 Discover Pro navigasjonssystem har en stor, glassbelagt berøringsskjerm. Til Volkswagen Touareg leveres også Discover Premium navigasjonssystem, som sammen med Digital Cockpit, en buet skjerm som vender mot føreren, og et nytt intuitivt betjeningskonsept gjør førerplassen digital.


App-Connect og Media Control

 Volkswagen Touareg er utstyrt med App-Connect, som lar deg koble smarttelefonen til infotainmentsystemet og bruke en rekke apper under kjøreturen. Volkswagen Media Control gjør det mulig for passasjerene dine å betjene infotainmentsystemet fra en mobil enhet.


DYNAUDIO lydsystem

Du kan få fantastisk 7.1 Dolby-surroundlyd fra DYNAUDIO Confidence til din Volkswagen Touareg. Lydanlegget leveres med 14 høyttalere, senterhøytaler, subwoofer og 730W forsterker som er perfekt tilpasset kupeen og gir krystallklar lyd.  


Trådløs lading

Med induksjonslading får du utmerket mottak og mulighet til å lade smarttelefoner trådløst, slik at du slipper ledningskaos.

Assistentsystemer

Proaktivt passasjerbeskyttelsessystem

Det proaktive passasjerbeskyttelsessystemet beskytter personene i bilen fra alle sider. Registrerer systemet at det er fare for kollisjon, utløser det automatisk beskyttelsestiltak, for eksempel strammer sikkerhetsbeltene, retter opp seteryggene og lukker vinduene og panoramasoltaket⁠.


Gatekryss-assistent

Gatekryss-assistenten bruker radarteknikk til å hjelpe deg å se rundt hjørnet i uoversiktlige utkjørsler og veikryss, slik at du slipper å krype fremover millimeter for millimeter. Det gjør det lettere å oppdage kryssende kjøretøyer og fotgjengere i tide⁠.


Køassistent

Køassistenten avlaster deg under køkjøring og bidrar dermed til å unngå ulykker⁠.


Adaptiv cruise kontroll (ACC)

Den automatiske avstandsreguleringen (ACC) med forutseende hastighetsregulering er definitivt et av de mest praktiske førerassistentsystemene. Du stiller inn en maksimal hastighet, og systemet hjelper deg å holde denne. I tillegg holder systemet en minsteavstand til kjøretøyet foran⁠.


Parkeringsassistent

Parkeringsassistenten hjelper deg å manøvrere bilen inn i parkeringsluker. Du trenger bare å trykke på parkeringsassistent knappen, og systemet tar seg av resten⁠.  

Bygg bil

Prisliste og brosjyre

Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Hans Jeilen
Hans Jeilen
Bilselger
Odd Olderløkken
Odd Olderløkken
Bruktbilsjef
Håkon Arne Krukhaug
Håkon Arne Krukhaug
Daglig leder Sulland Otta