Sarpsborg > Mitsubishi > Nybil > Mitsubishi L200

Mitsubishi L200

Perfekt for norske forhold

Bunnsolid kvalitet og overlegen fremkommelighet. Takket være Super Select 4WD-II med fire kjøremoduser og to låsbare differensialer takler L200 alle typer terreng. Du får maksimal stabilitet og veigrep, uansett underlag.

Prøvekjør Mitsubishi L200

Få tilbud på Mitsubishi L200

Nye Mitsubishi L200 pickup


Perfekt for norske forhold

Bunnsolid kvalitet og overlegen fremkommelighet.


Full kontroll

Takket være Super Select 4WD-II med fire kjøremoduser og to låsbare differensialer takler L200 alle typer terreng. Du får maksimal stabilitet og veigrep, uansett underlag.

Nytt design

Ny front, panser og støtfanger får L200 til å se ut som den bunnsolid pickupen den faktisk er. Men eksteriøret er mye mer enn bare et barskt utseende.

Maksimal komfort

L200 har høy kjørekomfort og et førermiljø du finner deg raskt til rette i. Høykvalitetsseter, godt med benplass og oppvarmet ratt er bare noen av funksjonene for å gjøre kjøreturen mest mulig behagelig.

Avansert sikkerhet

Uansett bruksområde – L200 har en rekke avanserte sikkerhetssystemer som bidrar til å holde deg og lasten din trygt på veien.

Nøkkeldetaljer Intense+:

  • 7'' smarttelefonkompitabel skjerm
  • Firehjulstrekk med lavgirserie
  • 360 graders ryggekamera med parkeringssensor foran/bak
  • Automatisk fjernlysassistent
  • Cruise Control

  

Nye L200 Double Cab Instyle+

  

Nye L200 er skapt for opplevelse og eventyr. I L200 finner du et avansert 4WD system som er laget for fremkommelighet og trygghet uansett terreng. Super Select 4WD-II har fire ulike kjøremoduser med en lavgirserie og du kan skifte mellom kjøremodusene i opptil 100 km høy hastighet. I tillegg har L200 Double Cab Instyle+ mulighet for å låse senter- og bakre differensial.Ta kontakt med en av våre forhandlere ved å klikke på knappen under.


Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Trond Hem
Trond Hem
Nybilselger