Volkswagen Passat Stasjonsvogn

Passat stasjonsvogn – like allsidig som du er.

Passat stasjonsvogn er en familiebil, som har alt du trenger av fleksible løsninger og bagasjeplass. Stasjonsvognen er dessuten full av moderne teknologi. Passat stasjonsvogn har aldri hatt så mange førerassistentsystemer som ekstrautstyr, som sørger for økt komfort. Du har veldig god bagasjeplass i Passat stasjonsvogn med et lastevolum på opptil 1780 liter. I tillegg vil det fleksible kupékonseptet sørge for at bilen alltid er like ryddig og oversiktlig som kalenderen din. Kupeen har fleksible løsninger, mens designen gir et tiltalende inntrykk. De kraftige og svært effektive motorene byr på smidige egenskaper og effektivt forbruk. Passat stasjonsvogn ble i 2014** tildelt Golden Steering Wheel som er en av de største og viktigste utmerkelsene i den tyske bilbransjen. Familiebilen overbeviser både når det gjelder design og teknologi, og har en enestående kombinasjon av komfort, eleganse og dynamikk. Passat stasjonsvogn er perfekt for mennesker som vet hvor de vil. **) Volkswagen Passat stasjonsvogn vant Golden Steering Wheel 2014 i mellom- og toppsegmentet Prisen ble utdelt av AUTO BILD (utgave 46/2014) og Bild am SONNTAG

LED-hovedlyktene gir din Passat stasjonsvogn enda mer utstråling.

LED-hovedlyktene, som er standard på alle versjoner av Passat stasjonsvogn, har en imponerende lyssignatur, og lyser enda mer effektivt enn vanlige halogenlykter. Dette er lykter som har langt mer å by på enn bare effektivt energiforbruk. LED-hovedlyktene kjennetegnes av stort lysvolum, lang levetid, lavt energiforbruk og har et lys som er svært likt dagslys. Men høydepunktet ved LED-lyktene er imidlertid designet som skaper en dynamisk lyssignatur som er karakteristisk for merket.

Passat stasjonsvogn - både elegant og perfekt for hverdagsbruk.

Passat stasjonsvogn har en iøynefallende design som oser av eleganse og dynamikk, som gir bilen et svært selvsikkert preg. Den kombinerer det beste fra to verdener og viser til fulle hvordan estetikk og funksjonalitet kan gå hånd i hånd. Den brede og markante fronten har foroverlente luftinntak og en slank grill som er plassert på linje med hovedlyktene. Langt, lavt panser, korte overheng og lang akselavstand tilfører stilfull eleganse. Store hjul, karakteristiske sidelinjer og markante skuldre understreker bilens overlegne smidighet og dynamikk.

Passat stasjonsvogn har et enestående design.

Passat stasjonsvogn kan smykke seg med en av de mest betydningsfulle utmerkelsene i designverdenen, nemlig iF Design Award 2015. Både bilens innvendige og utvendige design ble godt mottatt.

Dommerne berømmet de “entydige og markante linjene” som “tydelig sikter mot til den høyere bilklassen”. I ekspertenes øyne er Passat stasjonsvogn “en ny form for businessklasse som befinner seg mellom mellomklassen og den øvre mellomklassen”.

Passat stasjonsvogn har stor bagasjeplass.

I Passat stasjonsvogn får du plass til det aller meste. En av de største fordelene til den nye Passat stasjonsvogn er det romslige bagasjerommet med fleksible løsninger, som gjør det enkelt å laste bilen og som holder små og store gjenstander på plass. Bagasjerommet på Passat stasjonsvogn rommer 650 liter, og plassen kan økes til 1780 liter ved å slå ned bakseteryggen. Et av høydepunktene blant ekstrautstyret er bagasjesystemet med en strammestropp festet til en skinne og det flyttbare bagasjeromsgulvet. Beskyttelseslisten i rustfritt stål avrunder pakken.

Som ekstrautstyr kan du velge en elektrisk bakluke, som er stillegående og åpnes og lukkes på en enkel måte. På biler med elektrisk bakluke kan du også styre bagasjeromstildekningen ved å trykke på en tast.

Passat stasjonsvogn passer perfekt som flåte- og firmabil.

Passat stasjonsvogn passer perfekt, både som flåte- og firmabil. Bilen vil være et pålitelig tilskudd til bedriften din ettersom den er spekket med avansert teknologi og skårer høyt både når det gjelder plass, komfort, dynamikk og effektivitet.

Passat stasjonsvogn passer perfekt inn i teamet ditt og vil hjelpe deg med å nå dine mål. Kupeen har fleksible løsninger, mens designen gir et tiltalende inntrykk. Bilen er dessuten full av moderne teknologi. Passat stasjonsvogn har aldri hatt så mange førerassistentsystemer som ekstrautstyr, som sørger for økt komfort. De kraftige og svært effektive motorene byr på smidige egenskaper og effektivt forbruk.

Forretningskunder kan nyte godt av avtaler og løsninger som gjør arbeidsdagen litt enklere. Passat stasjonsvogn er en god investering for bedriften din også etter at leasingavtalen er utløpt, bilen er solgt videre eller hvis den har blitt skadet. Dette skyldes den høye og stabile restverdien som sikrer lave nedskrivninger.

Foto: Kampanjebilde - img (6).jpg Foto: Kampanjebilde - img (6).jpg Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg Foto: Kampanjebilde - img (9).jpg Foto: Kampanjebilde - img (2).jpg Foto: Kampanjebilde - img (1).jpg Foto: Kampanjebilde - img (10).jpg Foto: Kampanjebilde - img (11).jpg Foto: Kampanjebilde - img (5).jpg Foto: Kampanjebilde - img (7).jpg

Kontakt oss

Pål Østgård

Pål Østgård
Selgerleder

Mobil: 95 29 76 10
E-post: pal.ostgard@moller.no
Odd Arild Nordseth

Odd Arild Nordseth
Daglig leder Sulland Bardufoss

Mobil: 90 59 99 98
E-post: odd.nordseth@moller.no
Halgeir Dalhaug

Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil

Mobil: 45 63 24 99
E-post: halgeir.dalhaug@moller.no
Hilde Vadstein

Hilde Vadstein
Selger

Mobil: 46 85 04 98
E-post: hilde.vadstein@moller.no
Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg

Høstkampanje Passat Stasjonsvogn

Fra kr 450.800,-*.

Les mer