Volkswagen Polo

Den nye Volkswagen Polo – småbil med trygge løsninger og selvsikkert utseende.

Den nye Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene. Utseende er det heller ikke noe å si på. Designet er helt nytt med en lavere sidelinje, dynamiske spor og nye hovedlykter. Dette er en bil som vekker oppsikt uansett hvor turen går. Kort fortalt er det gøy å kjøre den nye Polo. Enten du må ta en telefonsamtale mens du kjører, trenger oppdatert trafikkinformasjon, skal navigere frem til et reisemål eller rett og slett vil høre på favorittmusikken din, er det ikke noe problem i den nye Polo. Her får du moderne teknikk på en enkel og behagelig måte. De intelligente og praktiske førerassistentsystemene i Polo bidrar til høyere kjørekomfort og kan hjelpe deg med å håndtere kritiske situasjoner eller å unngå dem helt. Selv om du ikke alltid legger merke til denne teknologien, er det godt å vite at den er der, både med tanke på sikkerhet, kjøring og parkering.

Best Supermini

Polo ble i 2017 kåret til den beste bilen i supermini segmentet av Euro NCAP. Euro NCAP jobber for et tryggere trafikkmiljø og færre personskader i forbindelse med ulykker.

Front Assist med med City-nødbrems og fotgjengerregistrering i Volkswagen Polo .

Hvis du holder avstand til kjøretøyet foran, er faren for påkjørsler betydelig mindre. Men av og til skjer det noe uforutsett. Da kan Front Assist med City-nødbremsfunksjon være til hjelp. Hvis det registreres at det er fare for påkjørsel, advarer Front Assist føreren optisk og akustisk og forbereder bilen på en eventuell nødbremsing. Ved bremsing hjelper Front Assist føreren og sørger for at det bremses med maksimal kraft hvis det er nødvendig. Hvis føreren ikke bremser, begynner systemet å bremse bilen automatisk slik at kollisjonen kan unngås eller kollisjonskraften reduseres.

Få hjelp til å skifte felt og kjøre ut av parkeringsluker i nye Volkswagen Polo.

Alle som har lært å kjøre bil, har også lært å se seg over skulderen for å oppdage biler i dødvinkelen. Men nå er det mulig å få hjelp av blindsonevarsleren Side Assist (ekstrautstyr) i Polo. Hvis det befinner seg en annen bil i dødvinkelen, varsles du av en LED-visning i sidespeilet.¹ Dersom du likevel setter på blinklyset, begynner lysdioden i speilglasset å blinke for å gjøre deg oppmerksom på faren. Blindsonesensoren aktiveres i en hastighet på 15 km/t og kan leveres i kombinasjon med utmanøvreringsassistenten.

Parkeringshjelp og Rear View i nye Volkswagen Polo.

Hvor mye plass har du? Parkeringshjelpen Park Pilot (standardutstyr fra utstyrsnivå Businessline) har sensorer foran og bak på bilen og bruker pipelyder til å gjøre det enklere å parkere i uoversiktlige parkeringsluker. Lydsignaler og en grafisk visning på displayet i infotainmentsystemet varsler deg om hindringer.

Ryggekameraet Rear View (ekstrautstyr) gjør det enklere å holde oversikten når du rygger. Området bak bilen registreres av kameraet og vises på skjermen til infotainmentsystemet. I tillegg viser Rear View hjelpelinjer på skjermen som gjør det enklere å bedømme avstanden riktig.

Få akkurat den informasjonen du vil ha i nye Volkswagen Polo.

Fremtiden er digital, og hvis du vil, kan du bytte ut de klassiske runde instrumentene med et høyoppløselig display. På det innovative og moderne kombiinstrumentet Active Info Display kan du se mye mer enn bare hastighet og turtall.

Med det nye Active Info Display (ekstrautstyr) leveres kombiinstrumentet med en høyoppløselig TFT-fargeskjerm på 10,25 tommer. Displayet har flere piksler, kraftigere farger, bedre lysstyrke og høyere kontrast, og du kan velge mellom flere visninger. Velg nøyaktig hvilke opplysninger du vil se på kombiinstrumentet i tillegg til den klassiske informasjonen om turtall, fart og kjørelengde.

Foto: Kampanjebilde - img (1).jpg Foto: Kampanjebilde - img (1).jpg Foto: Kampanjebilde - img (2).jpg Foto: Kampanjebilde - img (4).jpg Foto: Kampanjebilde - img (8).jpg Foto: Kampanjebilde - img.png Foto: Kampanjebilde - img (7).jpg Foto: Kampanjebilde - img (6).jpg Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg

Kontakt oss

Pål Østgård

Pål Østgård
Selgerleder

Mobil: 95 29 76 10
E-post: pal.ostgard@moller.no
Odd Arild Nordseth

Odd Arild Nordseth
Daglig leder Sulland Bardufoss

Mobil: 90 59 99 98
E-post: odd.nordseth@moller.no
Halgeir Dalhaug

Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil

Mobil: 45 63 24 99
E-post: halgeir.dalhaug@moller.no
Hilde Vadstein

Hilde Vadstein
Selger

Mobil: 46 85 04 98
E-post: hilde.vadstein@moller.no
Foto: Kampanjebilde - img (2).jpg

Høstkampanje Polo

Fra kr 305.400,-*

Les mer