Volkswagen ID.5 GTX

Rekkevidde inntil

480 km

Bagasjeromsvolum

549 liter

Drivlinje

Firehjulstrekk

Nye ID.5 GTX med firehjulstrekk og to elektriske motorer

Sportslig, elegant og bærekraftig

Nye ID.5 GTX SUV-coupé med firehjulstrekk og to elektriske motorer er en sportslig ID.-modell. ID.5 GTX byr på sportslige kjøreopplevelser, eksklusivt design, god framkommelighet og bærekraftige løsninger for framtiden. ID.5 GTX er sportslig som en GTI med inntil 2992 hk, komfortabel som en SUV  og produsert 100% karbonnøytralt. 

Sportslige og eksklusive detaljer

Coupé-formen gir den nye ID.5 GTX et sportslig utseende. 20" lettmetallfelger⁠ som standard i GTX-design, C-stolper og takrammen i glanset antrasitt gir tydelig uttrykk for at dette er en GTX-modell. Den aerodynamiske profilen med en taklinje strekker seg svøpende i lengderetningen. Den faller tidligere sammenlignet med ID.4 GTX, og avsluttes i en funksjonell spoiler.

Utvendige mål ID.5 GTX SUV-coupé

 Lengde, mm: 4582⁠3
Bredde, mm: 1852⁠3
Høyde, mm:  1619⁠3 

Sportslige kjøreopplevelser med firehjulstrekk og to motorer

Firehjulstrekk og to elektriske motorer med inntil 2992 hk sørger for at du kommer frem dit du skal hele året med nye ID.5 GTX SUV-coupé. I motsetning til tradisjonell firehjulstrekk har dette drivverket ingen mekanisk forbindelse mellom for- og bakakselen. Du kan tilpasse kjøreegenskapene til ID.5 GTX med fire ulike kjøremoduser, som gir godt veigrep og bedre retningsstabilitet på løst og glatt underlag. ID.5 GTX trives like godt på grus som på asfalt.

Elektromotorene utnytter energien svært effektivt og sørger for at ID.5 GTX akselererer med fullt dreiemoment fra første meter med en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på ca 6,2 sekunder. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 180 km/t. Batteriplasseringen under gulvet, mellom akslene, sikrer ID.5 GTX et lavt tyngdepunkt for jevn vektfordeling og bedre kjøredynamikk. 

Romslig interiør

Kupéen i den nye ID.5 GTX byr på rikelig med plass og høy komfort. Selv med coupé-profilens skrånede taklinje har bilen god takhøyde i baksetet med behagelig plass til 3 personer. I tillegg byr kupéen til ID.5 GTX på moderne design og avansert teknologi med intuitiv touch-betjening for høy komfort på korte og lengre kjøreturer. Bagasjerommet er også svært romslig med et bagasjeromsvolum på hele 549 liter.  


Vi tar forbehold om feil og endringer.

1 Foreløpig verdi inntil WLTP data foreligger.
Maksimal effekt, i henhold til UN-GTR.21, kan oppnås maksimalt i 30 sekunder. Effekten som er tilgjengelig i individuellekjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur,lading / temperatur / status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet. For at maksimal effekt skal være tilgjengelig må høyvoltsbatteriet ha en batteritemperatur mellom 23 og 50 ° C og et batterinivå > 88%. Eventuelle avvik fra parameterne spesifisert ovenfor kan føre til redusert effekt og tilog med at maksimal effekt ikke er tilgjengelig. Til en viss grad kan batteritemperaturen indirekte påvirkes via klimastyring, ladenivået og andre parametere som kan stilles inn i kjøretøyet. Effekten som er tilgjengelig forøyeblikket, vises på effektmåleren. For å opprettholde høyvoltsbatteriets tilgjengelige kapasitet så langt det er mulig, anbefales det å sette et lademål på 80% for batteriet for daglig bruk (kan justeres til 100% f.eks. før langereiser).
3 Med forbehold om endringer og avvik.
4 CO2-utslipp unngås og reduseres til det minimale. Underleverandører forplikter seg til å unngå eller redusere utslipp til det minimale. CO2-utslipp som ikke kan unngås, kompenseres gjennom sertifiserte klimavernprosjekter.

Foto: Kampanjebilde - IC0382.jpg Foto: Kampanjebilde - IC0382.jpg Foto: Kampanjebilde - IC0383.jpg Foto: Kampanjebilde - IC0394.jpg Foto: Kampanjebilde - IC0375.jpg Foto: Kampanjebilde - IC0391.jpg Foto: Kampanjebilde - IC0371.jpg

Kontakt oss

Pål Østgård

Pål Østgård
Selgerleder

Mobil: 95 29 76 10
E-post: pal.ostgard@moller.no
Odd Arild Nordseth

Odd Arild Nordseth
Daglig leder Sulland Bardufoss

Mobil: 90 59 99 98
E-post: odd.nordseth@moller.no
Halgeir Dalhaug

Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil

Mobil: 45 63 24 99
E-post: halgeir.dalhaug@moller.no
Hilde Vadstein

Hilde Vadstein
Selger

Mobil: 46 85 04 98
E-post: hilde.vadstein@moller.no
Foto: Kampanjebilde - IC0383.jpg

Vinterkampanje ID.5 GTX

Pris fra kr 477.000,- eller 2.950,-*/mnd

Les mer