Volkswagen Touran

Touran er den perfekte familiebilen med 7 seter.

Touran imponerer med fleksibelt interiør, masse plass og et flott utseende. Den nye Touran dekker behovene til hele familien, samtidig som den også tar seg godt ut. Både designet og de store sidevinduene byr på gode opplevelser. I Norge er 7-seter standard for nye Touran, og familiebilen har et svært fleksibelt plasskonsept med et romslig og intelligent interiør. Det er tre individuelle seter i andre rad og to seter i tredje rad. På den måten rommer Touran både familie og venner uten problemer. I tillegg får du enkelt plass til tre barneseter i bredden i denne romslige familiebilen. Med Touran har du stor bagasjeplass, ettersom den har et romslig bagasjerom på tross av bilens kompakte ytre mål. Uansett om du skal gjøre storinnkjøp eller dra på ferie med hele familien, har du rikelig med plass i bagasjerommet. De to bakerste setene kan lett felles ned i gulvet for å skape ekstra stor bagasjeplass, slik at bagasjerommet blir på hele 633 liter. Den nye Touran er en forvandlingens mester. Du kan enkelt legge ned setene slik at du enten har plass til seks små og store passasjerer eller mye bagasje. Familiebilen er også veldig sikker for barna. ISOFIX barneseteinnfesting på alle plasser i den andre og tredje raden, gjør at du kan feste alle barnesetene på en trygg og sikker måte. Det er ikke bare kupeen som er full av smarte løsninger. Bilen har en rekke intelligente førerassistentsystemer og sikkerhetsfunksjoner. Derfor kan hele familien se fram til kjøreturer som både er komfortable og trygge.

En allsidig og moderne familiebil.

Familiebilen Touran har et allsidig og moderne utseende med stor bagasjeplass og passasjerplass innenfor kompakte ytre mål.

Volkswagen Touran tar seg alltid godt ut, ikke minst på grunn av de store glassflatene som strekker seg langs hele siden på bilen. Taklinjen skrår litt nedover mot hekken og gir bilen et dynamisk og selvsikkert utseende. Den markante karosseriformen kombinerer sjenerøs plass med kompakte former og smidige kjøreegenskaper. Familiebilen har en tidløs utvendig design og er utformet for å være så romslig som mulig. Her har du plass til alt du måtte trenge på en svært liten grunnflate. Touran er både lett å manøvrere i bytrafikken og komfortabel på lange feriereiser.

Interiøret i Touran er like fleksibelt som deg.

Familiebilen tar daglige utfordringer på strak arm med nok plass til mange passasjerer, tre barneseter, stor bagasjeplass og fleksible løsninger.
Kupeen har mange intelligente løsninger og masse plass, både for personer og bagasje. Familie og venner sitter godt i de tre enkeltsetene i andre seterad og de to enkeltsetene, i tredje seterad. Du får også plass til tre barneseter i bredden hvis dere har behov for det.
Den flate midttunnelen i andre seterad gjør det enkelt å bevege seg gjennom kupeen, og personen på midtsetet får god plass til beina. Easy Entry gjør det lett å komme til tredje seterad. Hvis du ikke har noen passasjerer som trenger plassen, kan alle baksetene slås ned slik at de danner et flatt bagasjeromsgulv.
En praktiske multifunksjonelle midtkonsollen leveres som standard i familiebilen Touran fra og med Businessline.

LED-hovedlyktene gir din Touran enda mer utstråling.

LED-hovedlykter med adaptive lys og LED-kjørelys sørger for at du både ser og blir sett i Touran Highline. Disse gir Touran en sportsligere front, har en markant design og gir bedre lys. De kan leveres som ekstrautstyr til Businessline.
Ved behov kan LED-hovedlyktene med adaptive lys og LED-kjørelys også utstyres med dynamisk lysassistent. Takket være den variable lysfordelingen kan du hele tiden kjøre med fjernlyset på. Et kamera som er integrert i speilet, oppdager andre trafikanter og sørger for at de ikke blendes.
Tåkelysene foran med avkjøringslys er standard på Highline, og gir god sikt også i tåke. De kan leveres som ekstrautstyr til Businessline.

I Touran er sittekomforten viktigst - også i andre og tredje seterad.

De tre komfortable enkeltsetene i andre seterad i familiebilen Touran lar seg justere, slik at du kan velge mellom maksimal beinplass og større bagasjerom. Setene kan flyttes 200 mm i lengderetningen, og seteryggene kan justeres individuelt. Touran har også et nedfellbart armlene i midtsetet. Det kan brukes når du har med deg maksimalt to baksetepassasjerer.

Den tredje seteraden kan velges som ekstrautstyr, og består av to seter med god plass til voksne passasjerer. Når de ikke er i bruk, kan de slås ned til et jevnt bagasjeromsgulv. Alle setene på andre og tredje seterad har ISOFIX-fester som gir enkelt og trygt feste til barneseter. I Touran får du nedfellbare og høydejusterbare bord og praktiske lommer på baksiden av forseteryggene. Ekstrautstyr som setevarme og solskjermer for andre seterad gjør sittekomforten enda bedre.

Du kan stille store krav til bagasjerommet.

Touran passer perfekt inn i et hektisk familieliv. Det sjenerøse bagasjerommet i Touran har plass selv til de største planene. Her har du stor bagasjeplass til alt dere trenger.
Uansett om du skal ta ukehandelen eller dra på campingtur med familien, er Touran med på notene. Når to av seteradene er i bruk, er bagasjerommet på hele 633 liter og gir rom for det meste. Touran leveres som standard med et festeelement og en surrestropp som holder bagasjen på plass.

Bagasjeluke som åpnes automatisk.

Vil du ha full kontroll når du har hendene fulle? Det er ikke noe problem med Easy Open. Bare spark under støtfangeren bak, og bagasjerommet åpnes.
Den praktiske Easy Open-funksjonen lar deg åpne bakluken uten at du må sette fra deg noe som helst. Systemet leveres som ekstrautstyr.

Genialt enkle og fleksible løsninger i Touran.

Hvis noe ikke får plass, lar det seg ordne likevel. Senk hodestøttene og slå ned setene. Da får du rom for det meste.
Enten du skal ta med deg store eller små passasjerer, møbler eller bagasje, har Touran akkurat de fleksible løsningene som skal til. Setene i andre seterad kan flyttes inntil 200 millimeter, og seteryggvinkelen kan justeres slik at alle passasjerene får en komfortabel kjøretur. Hvis du skal ha med deg mye, kan du senke hodestøttene og slå ned setene. Da oppstår et flatt bagasjeromsgulv. I Businessline kan du gjøre det samme med passasjersetet foran.

R-Line setter et sportslig preg på familielivet.

Familiebiler kan også se sportslige ut. Med R-Line-utstyr passer Touran perfekt til familielivet såvel som til det sportslige livet. Støtfangerne som leveres spesielt til R-Line, er lakkert i bilens farge, mens dekorlistene bak er i krom. Støtfangerne foran har C-formede luftinntak i høyglanset sort. Takrelingen i eloksert sølv er både flott å se på og svært praktisk. R-Line-logoene på sidene, fordørene og grillen får bilen til å se ut som en toppatlet, mens Salvador* 17-tommers lettmetallfelger eller Marseille** 18-tommers lettmetalfelger setter prikken over i-en.

Når du setter deg inn i familiebilen, kan du også glede deg over mange sportslige detaljer som for eksempel den stilige aluminiumsdekoren med R-Line-logo i dørpanelene og pedaloverflatene i rustfritt stål. Multifunksjonsrattet i skinn med aluminiumsdekor, R-Line-logo og krystallgrå dekorsømmer passer perfekt til en sportslig kjørestil. Top-komfortsetene er trukket i magnetittgrått Race-stoff, og seteputene er i antrasittfarget San Remo mikrofiber med krystallgrå dekorsømmer.

* Leveres til utstyrsvarianten Businessline
** Leveres til utstyrsvarianten Highline

Touran blir et blikkfang med R-Line eksteriørpakke.

Velger du R-Line eksteriørpakke som ekstrautstyr, gjør du Touran til et ordentlig blikkfang. Pakken inneholder det samme utvendige utstyret som R-Line-pakken.

Hvis du ikke kan unnvære et sportslig utseende, er R-Line eksteriørpakke det perfekte valget til Touran. Den består av det samme utvendige utstyret som R-Line-pakken, men har altså ikke det innvendige R-Line-utstyret. 17-tommers Salvador lettmetallfelger eller 18-tommers Marseille lettmetallfelger kan bestilles som ekstrautstyr til pakken.

Foto: Kampanjebilde - img.jpg Foto: Kampanjebilde - img.jpg Foto: Kampanjebilde - img (2).jpg Foto: Kampanjebilde - img (6).jpg Foto: Kampanjebilde - img (11).jpg Foto: Kampanjebilde - img (1).jpg Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg Foto: Kampanjebilde - img (7).jpg Foto: Kampanjebilde - img (5).jpg Foto: Kampanjebilde - img (12).jpg Foto: Kampanjebilde - img (4).jpg Foto: Kampanjebilde - img (10).jpg

Kontakt oss

Pål Østgård

Pål Østgård
Selgerleder

Mobil: 95 29 76 10
E-post: pal.ostgard@moller.no
Odd Arild Nordseth

Odd Arild Nordseth
Daglig leder Sulland Bardufoss

Mobil: 90 59 99 98
E-post: odd.nordseth@moller.no
Halgeir Dalhaug

Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil

Mobil: 45 63 24 99
E-post: halgeir.dalhaug@moller.no
Hilde Vadstein

Hilde Vadstein
Selger

Mobil: 46 85 04 98
E-post: hilde.vadstein@moller.no
Foto: Kampanjebilde - img (2).jpg

Høstkampanje Touran

Fra kr 477.900*

Les mer