Den nye VW Polo

Den nye Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Fra 1.979,-

Fra
204.800,-*
Månedspris
1.979,-**


Den nye Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene. Utseende er det heller ikke noe å si på. Designet er helt nytt med en lavere sidelinje, dynamiske spor og nye hovedlykter. Dette er en bil som vekker oppsikt uansett hvor turen går. Kort fortalt er det gøy å kjøre den nye Polo. Enten du må ta en telefonsamtale mens du kjører, trenger oppdatert trafikkinformasjon, skal navigere frem til et reisemål eller rett og slett vil høre på favorittmusikken din, er det ikke noe problem i den nye Polo. Her får du moderne teknikk på en enkel og behagelig måte. De intelligente og praktiske førerassistentsystemene i Polo bidrar til høyere kjørekomfort og kan hjelpe deg med å håndtere kritiske situasjoner eller å unngå dem helt. Selv om du ikke alltid legger merke til denne teknologien, er det godt å vite at den er der, både med tanke på sikkerhet, kjøring og parkering.

Få hjelp til å skifte felt og kjøre ut av parkeringsluker i nye Volkswagen Polo.

Alle som har lært å kjøre bil, har også lært å se seg over skulderen for å oppdage biler i dødvinkelen. Men nå er det mulig å få hjelp av blindsonevarsleren Side Assist (ekstrautstyr) i Polo. Hvis det befinner seg en annen bil i dødvinkelen, varsles du av en LED-visning i sidespeilet.¹ Dersom du likevel setter på blinklyset, begynner lysdioden i speilglasset å blinke for å gjøre deg oppmerksom på faren. Blindsonesensoren aktiveres i en hastighet på 15 km/t og kan leveres i kombinasjon med utmanøvreringsassistenten.

Parkeringshjelp

Parkeringshjelp og Rear View i nye Volkswagen Polo.

Hvor mye plass har du? Parkeringshjelpen Park Pilot (standardutstyr fra utstyrsnivå Businessline) har sensorer foran og bak på bilen og bruker pipelyder til å gjøre det enklere å parkere i uoversiktlige parkeringsluker. Lydsignaler og en grafisk visning på displayet i infotainmentsystemet varsler deg om hindringer.

Ryggekameraet Rear View (ekstrautstyr) gjør det enklere å holde oversikten når du rygger. Området bak bilen registreres av kameraet og vises på skjermen til infotainmentsystemet. I tillegg viser Rear View hjelpelinjer på skjermen som gjør det enklere å bedømme avstanden riktig.

Automatisk bremsesystem

Front Assist med med City-nødbrems og fotgjengerregistrering i Volkswagen Polo .

Hvis du holder avstand til kjøretøyet foran, er faren for påkjørsler betydelig mindre. Men av og til skjer det noe uforutsett. Da kan Front Assist med City-nødbremsfunksjon være til hjelp. Hvis det registreres at det er fare for påkjørsel, advarer Front Assist føreren optisk og akustisk og forbereder bilen på en eventuell nødbremsing. Ved bremsing hjelper Front Assist føreren og sørger for at det bremses med maksimal kraft hvis det er nødvendig. Hvis føreren ikke bremser, begynner systemet å bremse bilen automatisk slik at kollisjonen kan unngås eller kollisjonskraften reduseres.

Ta kontakt med oss for å avtale prøvekjøring!

Bygg din nye Polo

Alle tilbud gjelder til 31. mars 2018. *Veil. inkl. leveringsomkostninger. Frakt kommer i tillegg. Avbildede modeller kan ha utstyr utover standard. Drivstofforbruk blandet kjøring: 4,4 – 4,7 l/100km. CO2-utslipp: 101 – 108 g/km. **Priseks. privatleasing inkl. mva og termingebyr. Startleie/etableringsgebyr kr 47.800,-. Totalpris kr 118.989,-. 3 års bindingstid, kjørelengde: 45.000 km. Avtalen har flytende rente. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bil leveres med sommerdekk som standard.

speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - 170711_Polo_Instagram_1080x1080_8.jpg Foto: Kampanjebilde - 170711_Polo_Instagram_1080x1080_8.jpg Foto: Kampanjebilde - 170711_Polo_FB_1200x1200_11.jpg Foto: Kampanjebilde - 170711_Polo_FB_1200x1200_6.jpg Foto: Kampanjebilde - 170711_Polo_FB_1200x1200_3.jpg

Kontakt oss

Halgeir Dalhaug

Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil

MOBIL: 456 32 499
E-POST: halgeir.dalhaug@moller.no
Pål Østgård

Pål Østgård
Selger VW personbil

MOBIL: 952 97 610
E-POST: pal.ostgard@moller.no
Odd Arild Nordseth

Odd Arild Nordseth
Daglig Leder Sulland Bardufoss

MOBIL: 905 99 998
E-POST: odd.nordseth@moller.no
Alexander Noreng

Alexander Noreng
Selger VW personbil

MOBIL: 480 47 074
E-POST: alexander.noreng@moller.no
Foto: Kampanjebilde - 170711_Polo_FB_1200x1200_11.jpg