T-Roc

T-Roc - en spennende og sporty SUV - klar for bestilling. Fra 2.499,-*

Nye
T-Roc SUV
Born confident.
Fra
2.499,-*
Inkl. serviceavtale
Fra
276.800,-
Ta kontakt i dag!

Volkswagen utvider SUV-familien og lanserer en av våre mest spennende nyheter, T-Roc. Den nye SUV-en er Tiguans sporty lillebror og er på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? T-Roc utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign. Når du kjører en bil forventer du ytelse – og det får du i nye T-Roc. Ekstrautstyret til T-Roc omfatter blant annet 4MOTION firehjulstrekk som gir godt veigrep på nesten alle underlag, sportsunderstell for enda bedre kjøreegenskaper og DCC adaptiv understellsregulering for bedre komfort. Kupeen til T-Roc er komfortabel og romslig, og legger til rette for både frihet og kjøreglede. Progressive designelementer skaper en flott atmosfære. Det finnes også en rekke smarte assistentsystemer i T-Roc, og selv om du er vant til å klare deg på egen hånd, kan bilen avlaste deg i mange situasjoner. I enkelte tilfeller kan assistentsystemene til og med bidra til å forhindre bilulykker. I T-Roc får du et avansert infotainmentsystem slik at du kan holde deg oppdatert på nyheter, ringe håndfritt med telefonen, spille favorittmusikken din og navigere frem til kjøreturens mål.

SPORTSLIG INNTRYKK

Med T-Roc Sport gjør du stort inntrykk. Denne utstyrsversjonen omfatter mange sportslige detaljer som øker pulsen på mang en bilentusiast. 

Bak på bilen understrekes den selvsikre holdningen av de mørkerøde LED-baklyktene. Også bakruten og de bakre siderutene er mørke og føyer seg dermed perfekt inn i den sportslige stilen til T-Roc Sport. Ønsker du å forsterke det sportslige uttrykket kan du legge til GT-pakke (ekstrautstyr) hvor det sorte taket og ambientebelysningen skaper en behagelig atmosfære i bilen. Belysningen i fotrommene er hvit, mens dekorlistene lyses opp av røde lys. For å skape en ekstra motorsportslig stemning, er bilen utstyrt med pedaler i rustfritt stål og multifunksjonsratt i skinn (standard fra T-Roc Design) som ligger godt i hendene. 

Sportskomfortsetene foran har god sidestøtte, mens den integrerte og manuelt justerbare korsryggstøtten bidrar til at du sitter behagelig også på lange kjøreturer. Setene leveres som standard med Gem stofftrekk, men kan som ekstrautstyr også leveres med viennaskinn.

DESIGN

Stylingpakke (ekstrautstyr) gir deg stor designmessig frihet, både når det gjelder karosseriet og kupeen. Du kan blant annet velge et sortfarget alternativ til de glanspolerte 17-tommers Mayfield lettmetallfelgene som leveres som standard. Du kan også velge tofarget lakk i ulike kombinasjoner for å fremheve din stil. Den stilsikre siden til T-Roc Design fremheves også av detaljer i krom, blant annet dekoren på grillen i sort struktur og de trapesformede enderørene bak på bilen. Spoileren foran og diffusoren bak er i sølvfarget finish. 

Når du setter deg inn i bilen møtes du av ambientebelysningen i hvitt som skaper en behagelig atmosfære med belyste dekorlister, leselys foran og bak og belyste fotrom. Du kan velge blant fire ulike farger til designdekslet på instrumentpanelet slik at kupeen i større grad gjenspeiler din smak.

Ta kontakt med oss i dag for å avtale prøvekjøring.

Her kan du bygge din nye T-Roc

Bygg ny bil*Startleie/etabl.geb 65.925 kr. Månedsleie: 2.499 kr og totalpris: 155.880 kr vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45.000 km.

speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - VW_HAM_eDM_provekjoring-T-Roc-topp-ny.jpg Foto: Kampanjebilde - VW_HAM_eDM_provekjoring-T-Roc-topp-ny.jpg Foto: Kampanjebilde - Low_res_TC0010_t-roc-meet.jpg Foto: Kampanjebilde - Low_res_TC0010_t-roc-style.jpg Foto: Kampanjebilde - VW_HAM_eDM_provekjoring-T-Roc-lite.jpg

Kontakt oss

Halgeir Dalhaug

Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil

MOBIL: 456 32 499
E-POST: halgeir.dalhaug@moller.no
Pål Østgård

Pål Østgård
Selger VW personbil

MOBIL: 952 97 610
E-POST: pal.ostgard@moller.no
Odd Arild Nordseth

Odd Arild Nordseth
Daglig Leder Sulland Bardufoss

MOBIL: 905 99 998
E-POST: odd.nordseth@moller.no
Alexander Noreng

Alexander Noreng
Selger VW personbil

MOBIL: 480 47 074
E-POST: alexander.noreng@moller.no
Foto: Kampanjebilde - Low_res_TC0010_t-roc-meet.jpg