Åpningsfest Hyundai

Etter lang tid er endelig Hyundai tilbake på Lillehammer! Vi gleder oss til å vise deg fremtiden sammen med Hyundai og merket har en svært spennende framtid. Hyundai er allerede en av Norges største leverandører av ladbare biler og det kommer mer. Mye mer!

Hyundai er tilbake på Lillehammer!

Endelig!

Sulland er allerede store på Hyundai med forhandlere på Elverum, Gjøvik og Kongsvinger. Nå innlemmer vi også Lillehammer som forhandler av Hyundai. Hos Sulland Bilsenter Lillehammer vil du nå finne et stort utvalg av biler fra en av markdedets største og mest innovative produsenter.

Et stort modellutvalg

Hyundai har biler i alle klasser fra småbiler til store SUVer. Hyundai har også et av markedets største utvalg av ladbare biler og tilbyr hybrid, plug-in hybrid og helektriske modeller. I tillegg til dette er Hyundai også en av svært få produsenter som tilbyr hydrogenelektriske biler. Vi gleder oss veldig til å vise deg Hyundais store spekter av bilmodeller!

Svært gode garantier

Hyundai tilbyr noen av markedets aller beste garantier. 5 års garanti er etter hvert blitt standarden på nybilgarantier i Norge, men det er ikke mange andre som i tillegg tilbyr ubegrenset kjørelengde innen disse fem årene. På ladbare biler har Hyundai også en svært god batterigaranti som er på hele 8 år!

Mye spennende i vente

I 2016 lanserte Hyundai modellen Ioniq som var den første bilen med tre valgbare drivlinjer. Ioniq fåes som hybrid, plug-in hybrid eller elbil. Her kan du velge den bilen som passer ditt behov best. I 2018 lanserer Hyundai den helektriske SUVen Kona electric. Kona electric kommer med svært god rekkevidde, hele 480 km etter den nye, strenge WLTP- standarden. Dette er klasseledende. Vi kan i tillegg nevne at bilen tilbyr det siste innen teknikk og sikkerhet og kommer til å bli en av de mest populære bilene i dette landet i årene som kommer. Med 204 hestekrefter er det heller ingenting å si på kraftoverskudd og aksellerasjon!

Autorisert merkeverksted

Sulland bilsenter Lillehammer er nå også autorisert merkeverksted for din Hyundai. Dersom du har en Hyundai og trenger et verkstedbesøk er du hjertelig velkommen til oss og våre dyktige mekanikere! Vi kan det meste om din Hyundai!

Åpningsfest

Vi ønsker å markere at Hyundai endelig er tilbake på Lillehammer. Vi feirer dette i april og har mange spennende tilbud til deg enten du ønsker leasing eller kjøp av ny bil. Kom innom oss lørdag 14. april. Denne dagen har vi vår offisielle åpning og deler ut goodiebags til de 50 første kundene. Blant mye artig stæsj vil du i to av disse goodiebagene også finne en DAB-adapter. Vinnersjansen er stor!

Vinn billetter til sommerens VM i fotball!

Dersom du prøvekjører en av våre biler i løpet av april er du med i trekningen av en tur for to til sommerens VM i fotball i Russland. Det eneste du trenger å gjøre er å ta en prøvetur for deretter å registrere deg på Hyundais nettsider. Her er vinnersjansen betydelig større enn å vinne i lotto! Vi deler også ut hundrevis av andre premier som trekkes blant de som prøvekjører. Kom innom!


speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - kona.jpg Foto: Kampanjebilde - kona.jpg Foto: Kampanjebilde - santafe.jpg Foto: Kampanjebilde - fuelcell.jpg Foto: Kampanjebilde - konaelectric.jpg

Kontakt oss

Ole Marius Kamp Nilsen

Ole Marius Kamp Nilsen
Daglig leder Sulland Bilsenter Lillehammer

MOBIL: 995 72 607
E-POST: ole.nilsen@sulland.no
Finn Olav Bø

Finn Olav Bø
Bilselger

MOBIL: 900 22 480
E-POST: finn-olav.bo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - santafe.jpg