Leasingkampanje- Ioniq Plug-In Hybrid

Leasingkampanje på Hyundais bestselger Ioniq Plug-In

Hyundai Ioniq Plug-In 3200,- per mnd*

Elektrisitet og rekkevidde!

Hyundai Ioniq Plug-In

Er du ute etter en bil som er svært billig i drift, har en kjørekomfort som er super og i tillegg kan ta deg dit du vil? Hyundai Ioniq Plug-In har en elektrisk rekkevidde på inntil 63 km. Dette er blant de aller beste i klassen. Når du i tillegg kan nå fra dit du vil med forbrenningsmotoren har du en bil som passer perfekt til det meste. Daglig kjøring til og fra jobb kan gjøres 100% elektrisk, mens helgeturene kan kjøres hvor som helst på bensin.

Effekt

Totaleffekten i Ioniq Plug-In er på 141 hestekrefter. Dette gir deg en rask og kvikk bil som automatisk skifter mellom helelektrisk og kombinasjonskjøring. Med en 6-trinns dobbelclutch girkasse reagerer bilen spontant og gir en sportslig og morsom kjøreopplevelse.

Design

Ioniq Plug-In er designet med massevis av smarte detaljer. Karosseriet er utformet for maksimal aerodynamikk. LED hovedlykter gir deg ikke bare fantastisk lys framover, men har også et lavt strømforbruk. I tillegg er det C-formede LED kjørelys som gir et stilig skue. En avansert grill med aktive luftspjeld åpner og lukker seg automatisk for å gjøre bilen så aerodynamisk som mulig. Den integrerte hekkspoileren gir ikke bare et stilig utseende, men reduserer turbulens og luftmotstand samtidig som den presser bilen mot underlaget for maksimalt marktrykk.

Full kontroll innvendig

En stor fargeskjerm gir deg full kontroll på bilens tilstand. Skjermen er høyoppløst, har høy lysstyrke og er lett å lese av. Kombiinstrumentet er på 7 tommer og berøringsskjermen er på hele 8 tommer. Du har i tillegg støtte for Apple CarPlay og Android Auto. Om du er glad i god lyd kan vi nevne at høyttalerne kommer fra kvalitetsleverandøren Infinity. For enklest mulig lading av din telefon er bilen også utstyrt med trådløs ladeplate.

Lading

Med den inkluderte ladekabelen kan du lade bilen omtrent hvor som helst. Ladetiden er på bare 2 timer og 15 minutter og dette gir deg inntil 63 kilometer elektrisk kjøring. Med full tank i tillegg kan du kjøre inntil 1100 kilometer før du må lade eller fylle tanken.

Garanti

Hyundai har en meget gunstig garantiordning. Dette er en bekreftelse på at Hyundai er sikre på at du vil få et problemfritt bilhold. Garantien varer i 5 år. I tillegg er det ubegrenset kjørelengde i  disse årene. Dette er det ikke mange andre bilmerker som matcher.

Metallic lakk og vinterhjul inkludert i prisen

Kjøper du IONIQ Plug-in Hybrid før 31/12-18 får du med metallic lakk og vinterhjul på lettmetallfelger inkludert i prisen (kundefordel 22.000,-). Tillegg for teknikkpakke kommer i tillegg.

Privatleasing av Ioniq Plug-in

Vi har nå leasingkampanje på Hyundai Ioniq Plug-In. Vi forstår at det kan være vanskelig å velge bil i dagens marked ettersom det er tvil om hva en ny bil i dag vil være verdt om noen år. Ved å privatleie bilen får du forutsigbare kostnader (vil variere med rentenivået) og ingen bekymringer over verdien på bilen når leieperioden er over. Leieperioden på denne bilen er 3 år / 45 000 km og du kan selv velge om du ønsker å betale en startleie for lave månedlige kostnader eller betale noe høyere månedspriser og ingen startleie.

Leasingeksempel


Startleie
kr. 0,-*
Mnd. pris: 3 200*

*Totalpris 3 år / 45 000 km: kr. 126 840,- inkl. etabl. gebyr på kr. 5 300,- Prisen vil variere med rentenivået

Kampanjepris kjøp
299 900,-
levert forhandlerFoto: Kampanjebilde - my17_ae_phev_interior_1219x527.jpg Foto: Kampanjebilde - my17_ae_phev_interior_1219x527.jpg Foto: Kampanjebilde - my17_ae_phev_topbanner_2543x10422.jpg Foto: Kampanjebilde - plug-in_7.jpg Foto: Kampanjebilde - plug-in_5.jpg Foto: Kampanjebilde - plug-in_8.jpg

Kontakt oss

Ole Marius Kamp Nilsen

Ole Marius Kamp Nilsen
Daglig leder Sulland Bilsenter Lillehammer

MOBIL: 995 72 607
E-POST: ole.nilsen@sulland.no
Finn Olav Bø

Finn Olav Bø
Bilselger

MOBIL: 900 22 480
E-POST: finn-olav.bo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - my17_ae_phev_topbanner_2543x10422.jpg