Hyundai KONA nå i butikk

Kom innom oss og prøv Hyundais store nyhet!

Hyundai KONA på plass

Helt nye Hyundai KONA er nå klar for prøvekjøring

Helt nye Hyundai KONA

Hyundai KONA er årets nyhet i 2018. KONA er en kompakt SUV med svært gode kjøreegenskaper og et unikt design. KONA skiller seg ut med dristige linjer og er virkelig en bil som blir lagt merke til. Med kraftfull ytelse og moderne teknologielementer får du her en bil du vil kose deg i.

Motor
120 HK
GDI bensin

Motor

Med en turboladet bensinmotor med 3 sylindre er du sikret god respons. Bilen har et dreiemoment på hele 172Nm som gjør at du har et kraftoverskudd i de fleste situasjoner. Bilen leveres med forhjulsdrift og 6-trinns manuell girkasse.

Digital
HUD
Head Up Display

Head-Up Display

Det nye head-up displayet øker sikkerheten. Det har en krystallklar visning av viktig informasjon som hastighet, navigasjonsmeldinger og advarsler midt i synsfeltet ditt.


Full
LED
berøringsskjerm

8" berøringsskjerm

Berøringsskjermen på 8 tommer omfatter 3D-navigasjon, medie- og tilkoblingsfunksjoner. I tillegg til navigasjonssystemet følger et syv års abonnement på LIVE-tjenester med systemet. 

Godt lys
Full-LED
lykter

Full-LED lykter

Når du kjører i mørket registrerer fjernlysassistenten møtende kjøretøyer og kjøretøyer i samme kjørefelt som bilen, og endrer automatisk til nærlys ved behov. Det statiske kurvelyset lyser opp området foran bilen i retningen du svinger. Det gir bedre sikt i mørket.Sikkerhet

Hyundai SmartSense, våre avanserte førerasssistentsystemer, øker sikkerheten og kjørekomforten, og de gjør at KONA er ledende innen aktiv sikkerhet i dette segmentet. KONA kan varsle deg om potensielle farer og hjelpe deg å unngå kollisjoner mens du kjører, for eksempel ved hjelp av automatisk bremsing og varsling om kjøretøyer i blindsonen.

Lite ytre, stort indre

For å bruke eiendomsmeglersjargong- Hyundai Kona har svært god arealutnyttelse. KONA har god plass til passasjerer og bagasje. Bagasjerommet er blant de største i klassen, med et volum på 361 liter. Uansett hvor du er på vei, og hvilken vei du velger å kjøre, gir splitter nye KONA deg tilkoblingsmuligheter og utstyr som gjør livet behagelig.

Tech

Vær på nett mens du kjører i byen, eller logg deg av, kom deg bort fra allfarvei og skru opp volumet. Premium-lydsystemet fra KRELL byr på krystallklar lyd når du virkelig vil nyte musikken. Uansett hvor du er på vei, og hvilken vei du velger å kjøre, gir splitter nye KONA deg tilkoblingsmuligheter og utstyr som gjør livet behagelig. Her finner du blant annet en skjerm på 8 tommer som gir enkel tilgang til alt du måtte ønske, med Apple CarPlay™ og Android Auto™.
KAMPANJE- Gratis teknikkpakke

Bestiller du Hyundai KONA bensin nå får du teknikkpakken inkludert i prisen! Teknikkpakken består av:

  • Elektrisk justerbart fører- og passasjersete
  • KRELL premium lydanlegg. 8 høyttalere og subwoofer
  • Navigasjon , DAB+ og bluetooth handsfree
  • Apple CarPlay og Android Auto
  • Nøkkelfri lås og start av bilen
  • HUD- Head-UP Display
  • 18" lettmetallfelger

Ta kontakt med oss i dag for en prøvetur!


NB; Dersom du er ute etter KONA Electric har vi den også som demobil. Se www.kona.no for mer informasjon. Hyundai KONA
Fra kr. 328 000,-
levert din lokale forhandler
Foto: Kampanjebilde - 2017_os_kona_silver_edittorbilder_1201.jpg Foto: Kampanjebilde - 2017_os_kona_silver_edittorbilder_1201.jpg Foto: Kampanjebilde - konabens.jpg Foto: Kampanjebilde - 2017_os_kona_head-up_585.jpg Foto: Kampanjebilde - 2017_os_kona_interior_2000.jpg Foto: Kampanjebilde - 2017_os_kona_8-beroringsskjerm_585.jpg

Kontakt oss

Ole Marius Kamp Nilsen

Ole Marius Kamp Nilsen
Daglig leder Sulland Bilsenter Lillehammer

MOBIL: 995 72 607
E-POST: ole.nilsen@sulland.no
Finn Olav Bø

Finn Olav Bø
Bilselger

MOBIL: 900 22 480
E-POST: finn-olav.bo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - konabens.jpg