Helt nye Mitsubishi Eclipse Cross

Helt nye Mitsubishi Eclipse Cross

ECLIPSE CROSS


Vi er stolte av å vise frem vår helt nye bilmodell, Eclipse Cross – en ny kupé-type SUV. Bilen frister med et stilig, aerodynamisk og sofistikert design, gjennomgående komfort og nytenkende teknologi. Det sportsorienterte chassiset, kombinert med toppmoderne turbomotorteknologi og det kraftige allhjulsdrevede systemet gjør det umiddelbart klart: praktisk, sporty og moro er mulig på én og samme tid. 

Eclipse Cross kombinerer mer enn 80 år med allhjuldrift og SUV- ekspertise med raske gener av en kupé.  Hvor mye moro denne blandingen er, kan du finne ut selv.  

UTROLIG TEKNOLOGI

Splitter nye Eclipse Cross kommer med flere flotte og spennende funksjoner. Vi har nå laget et sammendrag av noen av høydepunktene du kan forvente ved lansering. Vi vil snart komme med mer informasjon om bilen. Følg med videre.

ATLETISK DESIGN

Med sin særegne front, de reengineerte sidene, og den unike baksiden, er det nye utseende ved første øyekast det som gjør bilen til en ekte kupé-type SUV. Et design-høydepunkt på den nye Eclipse Cross er den høye baksiden med det tilbøyelige bakrommet og de dynamiske LED baklyktene. Unikt uavhengig - den karakteristiske baklykten med LED-teknologi, sammen med det høye, alltid synlige LED-bremselyset strekker seg over hele kjøretøyets bredde og utstråler kun selvforsikring.

KOMFORT

Nye Eclipse Cross er ikke bare råkul utvendig. Bilen har tatt med seg tøffheten og det praktiske innvendig også. Du skal ikke føle du mangler noe når du kjører Eclipse Cross. De stilige doble soltakene, som er mulig å åpne, skaper en helt egen atmosfære for sjåføren og passasjerer. Begge vinduene kan betjenes separat, for å slippe inn forfriskende sollys. Det oppvarmbare rattet gir en mer komfortabel drift i kjølig vær. Strømbryteren er beleilig plassert på sentrumpanelet. 

SMARTE LØSNINGER

Gleden av å kjøre strekker seg videre til passasjerene i baksetet. Den romslige kupéen er innredet med kvalitetsmaterialer og solid håndverk, og passasjerene kan sette seg tilbake og nyte kjøreturen med seter som gir god støtte, samtidig som det er god plass til benene. De komfortable baksetene med 9-trinns liggende og 200 mm skyvejustering kan glides helt tilbake, for å oppnå en klasseledende benplass. Selv da er det rikelig med lagringsplass i bagasjerommet, og 60:40 delte bakseter kan felles for enda mer lagringsplass.

FANTASTISKE YTELSER

Eclipse Cross leveres med et elektronisk kontrollert system for firehjulsdrift. Systemet mater moment til bakhjulene etter kjøresituasjon og føreforhold for optimal chassiskontroll, sikkerhet og kjøreglede. MMC sitt Super All-Wheel Control (S-AWC) system innebærer Active Yaw Control (AYC), krengningskontroll på norsk. Hjulopphengene er tilpasset den økte stivheten i chassiset for presise kjøreegenskaper og ekstra høy stabilitet.

Foto: Kampanjebilde - press_img_20.jpg Foto: Kampanjebilde - press_img_20.jpg Foto: Kampanjebilde - press_img_45.jpg Foto: Kampanjebilde - press_img_48.jpg Foto: Kampanjebilde - press_img_35.jpg Foto: Kampanjebilde - press_img_53 (1).jpg

Kontakt oss

Rune Myrvang

Rune Myrvang
Bilselger

MOBIL: 980 08 574
E-POST: rune.myrvang@sulland.no
Ole Marius Kamp Nilsen

Ole Marius Kamp Nilsen
Daglig leder Sulland Bilsenter Lillehammer

MOBIL: 995 72 607
E-POST: ole.nilsen@sulland.no
Øyvind Fosmo

Øyvind Fosmo
Bilselger

MOBIL: 416 22 481
E-POST: oyvind.fosmo@sulland.no
Finn Olav Bø

Finn Olav Bø
Bilselger

MOBIL: 900 22 480
E-POST: finn-olav.bo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - press_img_45.jpg