Topputstyrt Mitsubishi Outlander Plug-In 2790,- per mnd

Nå får du en topputstyrt Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid til utrolige 2790,- per mnd. Benytt sjansen nå til å skaffe deg en av Norges mest populære og beste Plug-In hybrider til en svært god månedspris. Mitsubishi Outlander kan også by på firehjulstrekk, svært god bakkeklaring og god kjørekomfort. Med litt planlegging kan all hverdagskjøring gjøres elektrisk!

Mitsubishi Outlander Plug-In 2790,- per mnd.

Outlander PHEV- Norgesbilen fremfor noen!

Med 53 kilometers elektrisk rekkevidde, firehjulsdrift og god bakkeklaring er Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-In) en bil som passer både norske kjøreforhold og Norsk avgiftspolitikk perfekt! Her får du en topputstyrt SUV med god elektrisk rekkevidde til en svært god månedspris. Kombiner dette med det siste innen sikkerhet og du har en perfekt familiebil som tar deg helt fram uansett.

Topputstyrt utgave

Leasingtilbudet er på topputgaven Instyle+. Denne utstyrsversjonen gir deg alt det du trenger av utstyr og inkluderer blant annet:

  • Skinnseter
  • 360 graders kamera
  • Varme i både frontrute og ratt
  • Adaptiv cruisekontroll
  • Fjernstyrt forhåndsoppvarming
  • SDA (Smartphone Link Display Audio)
  • Og mye, mye mer!

En smart bil

Outlander Plug-In er en perfekt bil for deg som har mye småkjøring i hverdagene, men kanskje reiser på hytta i helgene. Med inntil 53 kilometers rekkevidde på elektrisk drift kan du i mange tilfeller kjøre elektrisk og svært billig hver eneste dag. Den sterke bensinmotoren kombinert med den elektriske delen gir deg en systemeffekt på hele 202 HK. Her får du altså en bil som er billig i drift samtidig som den gir deg kraft og framkommelighet til de lange og bratte turene.

God plass

Outlander PHEV er en bil med svært god plass. Her har passasjerene bak god benplass. I tillegg sluker bilen massevis av bagasje. En komplett bil til de fleste formål!

Tech

Outlander PHEV støtter Apple CarPlay, Android Auto og har naturligvis DAB+ som standard. Vil du nyte god musikk på reisen kan vi nevne at stereoanlegget kommer fra Rockford Fosgate og gir deg en lydopplevelse du sjelden opplever i en bil. Navigasjon får du på en svært høyoppløst skjerm som er enkel å lese. USB og 12V strømuttak gjør at du kan lade dine dingser på farten. Naturligvis er også Bluetooth handsfree standard.

Fjernkontroll på mobilen

Med en app på din smarttelefon kan du fjernstyre ladetider og overvåke ladestatus. Du kan også fjernstyre varmeanlegget og komme til ferdig oppvarmet bil hver morgen. En svært praktisk funksjon som du vil sette pris på i hverdagen.

Det er mye mer!

Kom innom oss og la våre dyktige Mitsubishi- eksperter vise deg bilen! Denne bilen har det meste du kan ønske deg av en hybridbil. I tillegg har den det meste av det du kan ønske deg av en SUV. Prøvekjør og bli overbevist!

Leasing av Outlander Plug-In

Leasingtilbudet er svært gunstig og startleien er på kun kr. 74 363,-. Etter denne startleien er månedsprisen på kun kr. 2790,- med en rente på 2,95%. Leasingavtalen gjelder i 3 år / 45 000 km. Husk at vi tar innbytte på din eksisterende bil!


Leasingberegning

Mnd.pris
2 790,-
inkl.mva
Startleie
74 263
inkl.mva
Leieperiode
36 mnd
45 000 km

Totalpris 3 år / 45 000 km: kr. 174 803,-. Rente 2,95%. Prisen vil variere med rentenivået.

Foto: Kampanjebilde - EU17PHEV_INT_DRIVE_MMCS.jpg Foto: Kampanjebilde - EU17PHEV_INT_DRIVE_MMCS.jpg Foto: Kampanjebilde - EU16PHEV_web_P07-08_ad.jpg Foto: Kampanjebilde - EU16PHEV_Quick_charging.jpg Foto: Kampanjebilde - PHEV Hjørnevik T2 2016 (bakside).jpg

Kontakt oss

Rune Myrvang

Rune Myrvang
Bilselger

MOBIL: 980 08 574
E-POST: rune.myrvang@sulland.no
Ole Marius Kamp Nilsen

Ole Marius Kamp Nilsen
Daglig leder Sulland Bilsenter Lillehammer

MOBIL: 995 72 607
E-POST: ole.nilsen@sulland.no
Øyvind Fosmo

Øyvind Fosmo
Bilselger

MOBIL: 416 22 481
E-POST: oyvind.fosmo@sulland.no
Finn Olav Bø

Finn Olav Bø
Bilselger

MOBIL: 900 22 480
E-POST: finn-olav.bo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - EU16PHEV_web_P07-08_ad.jpg