Mitsubishi Outlander PHEV ladbar hybrid

NORGES MEST SOLGTE LADBARE HYBRID 6 ÅR PÅ RAD


Null rekkeviddeangst
Outlander PHEV har en batterikapasitet på 13,8kWh og en splitter ny, drivstoffeffektiv 2,4 liters bensinmotor. Det gjør at du trygt kan legge ut på langtur.


Like enkelt som å lade telefonen

Outlander PHEV kan lades i en helt vanlig stikkontakt. Bare plugg den inn. Lad. Kjør. Enklere blir det ikke. Til hjemmelading anbefaler vi en dedikert kurs med 10A sikring og jordfeilbryter type B, som gir optimale ladeforhold.

Hverdagskjøring for småpenger

Med 45 km rekkevidde (WLTP) på ren elektrisitet blir utgiftene til drivstoff kraftig redusert. Har du lademuligheter hjemme og på jobb kan du med andre ord bruke bilen som en elbil i hverdagen. Se hvor mye du kan spare med vår sparekalkulator.

Ladbar hybridteknologi

Dette er verdens første ladbare hybrid SUV, bygget som en elbil fra grunnen av. Den avanserte drivlinjen med elmotorer på både for- og bakaksel, og en kraftig og drivstoffeffektiv bensinmotor jobber sammen for å optimalisere ytelsen. Banebrytende teknologier gjør Outlander PHEV responsiv og stillegående.


7 år/140.000 km fabrikkgaranti

Vi i Mitsubishi har høy kvalitet på våre biler, og var først ute med 5 års garanti i Norge allerede i 1991. De gode erfaringene med Outlander PHEV gjør at fabrikken nå har åpnet opp for denne garantiutvidelsen i Norge.


Noen utstyrshøydepunkter Intense+

  • S-AWC firehjulstrekk
  • Elektrisk oppvarmbar frontrute (nedre del av rute)
  • Justerbar fartsgrenseholder
  • Varme i ratt
  • Elektrisk bakluke
  • 360 graders kameramonitor
  • Elektrisk korsryggstøtte
  • 8'' SDA skjerm (Smarphone Link Display Audio)


Mitsubishi Outlander PHEV har gjennom flere år etablert seg som klassens desidert mest populære bil. Gode kjøreegenskaper, god plass, firehjulstrekk og muligheten til å kjøre elektrisk store deler av tiden har vært avgjørende for bilens suksess.

Outlander PHEV har nå blitt oppdatert. Bilen har blant annet fått kraftigere motor, oppgradert batteripakke Bi-LED lys og to nye kjøremoduser som spesielt nordmenn kommer til å sette pris på- Sport og Snow.

Med Mitsubishis S-AWC system for firehjulstrekk er du sikker på å komme deg fram. Vi legger også til EV-knappen som gir deg mulighet til å kjøre helt elektrisk som en egenskap både du og lommeboka kommer til å sette pris på.

Kjør elektrisk i inntil 45 km

Lad bilen i stikkontakten. Med fulladet batteri kan du kjøre inntil 45 km helt elektrisk (WLTP). For mange er det da mulig å kjøre elektrisk hver dag i uken og kun bruke bensin til de lengre helgeutfluktene. En perfekt kombinasjon.

Ønsker du å prøvekjøre?

Alle våre Mitsubishiforhandlere har nå fått inn den nye, oppdaterte Outlander PHEV. Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om bilen eller du ønsker en prøvekjøring!

Se brosjyre her

Se prisliste her

Les mer om Mitsubishi Outlander her

Ta kontakt med din lokale forhandler ved interesse eller bestilling av prøvekjøring. Bruk skjemaet under.

Foto: Kampanjebilde - KV_PRESS_landscape_magazine_420x297_EV_generic_master.jpg Foto: Kampanjebilde - KV_PRESS_landscape_magazine_420x297_EV_generic_master.jpg Foto: Kampanjebilde - 20MY_OUTLANDER-PHEV_EU_LHD_INFORM_inpane-A_Fabric_master-rev-1 (1).jpg Foto: Kampanjebilde - 20PHEVRE_EU_cut7_190514_proxy_Mitsubishi.jpeg Foto: Kampanjebilde - Outlander PHEV.jpg

Kontakt oss

Ole Marius Kamp Nilsen

Ole Marius Kamp Nilsen
Daglig leder Sulland Bilsenter Lillehammer

Mobil: 99 57 26 07
E-post: ole.nilsen@sulland.no
Øyvind Fosmo

Øyvind Fosmo
Bilselger

Mobil: 41 62 24 81
E-post: oyvind.fosmo@sulland.no
Finn Olav Bø

Finn Olav Bø
Bilselger

Mobil: 90 02 24 80
E-post: finn-olav.bo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - 20MY_OUTLANDER-PHEV_EU_LHD_INFORM_inpane-A_Fabric_master-rev-1 (1).jpg