Audi A8

Audi A8 – design i luksusklassen

Audi A8 er en luksussedan med markant design, avanserte førerassistentsystemer, smart lysteknologi og høyt sikkerhetsnivå.


Umiskjennelig quattro

Utvendige designelementer understreker den eksklusive og sportslige stilen og minner om den opprinnelige quattroen.


Full oversikt

HD Matrix LED-hovedlykter med flere rader og Audi laserlys kan leveres som ekstrautstyr til Audi A8. De har høy oppløsning og lyser opp veibanen presist uten å blende andre trafikanter. Audi laserlys supplerer hovedlyktene fra ca. 70 km/t og gir nesten dobbelt så lang rekkevidde og merkbart høyere sikkerhet og komfort.


OLED-lykter med innovativ teknologi og design

Med LED-lysbånd (ekstrautstyr) og OLED-baklykter er Audi A8 godt synlig i mørket. Når du åpner eller lukker døren, aktiveres lyseffekter. Men det er ikke bare designen som er imponerende, det er også den økte sikkerheten takket være bedre sikt.


En ny form for betjening

Brytere og taster er til stor del byttet ut med intuitiv betjening på berøringsskjermer med akustisk og haptisk tilbakemelding. Det førerorienterte instrumentpanelet setter et moderne og elegant preg på førerplassen.


Sprekere og smidigere

Den dynamiske firehjulsstyringen (ekstrautstyr) styrer aktivt forstillingen og bakakselen og gir økt kjøredynamikk i hele hastighetsområdet. Bilens snudiameter reduseres merkbart som følge av at bakhjulene dreier i motsatt retning. Det gjør at du ikke trenger å dreie så mye på rattet når du kjører i byen. På landevei kan du kjøre sportslig med presis styring. På motorvei styrer den dynamiske firehjulsstyringen for- og bakhjulene i samme retning. Det gir stabilitet og komfort.

Elegant interiør

Ambiente-lyspakken plus (ekstrautstyr) består av lysledere med lys i flere farger som fremhever den innvendige designen og gir kupeen et kvalitetspreg.


Bygg din A8

Bygg bil her

Tekniske data

Tekniske data

Prisliste

Prisliste AudiDrivstofforbruk, blandet kjøring: 7,1 l/100 km. CO2-utslipp, blandet kjøring: 185 g/km. Ta kontakt med oss for pris og levering. Med forbehold om trykkfeil


Foto: Kampanjebilde - Audi-A8-2018-1600-02.jpg Foto: Kampanjebilde - Audi-A8-2018-1600-02.jpg Foto: Kampanjebilde - A1713862_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1713863_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1713865_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1713864_medium.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A1713862_medium.jpg