Audi A8 L

Audi A8 L – lang luksussedan

Audi A8 L har en luksuriøs og ekstra stor kupé med høy sittekomfort i baksetet. Avanserte førerassistentsystemer og nettilkobling gjør hverdagen enklere.


Storhet ligger i de små detaljene

I hvilesetet (ekstrautstyr) i Audi A8 L kan baksetepassasjeren på passasjersiden nyte suveren sittekomfort med mange justeringsmuligheter, massasjefunksjon (ekstrautstyr) og fotstøtte som gir en komfortabel hvileposisjon. Forsetet på passasjersiden kan skyves ekstra langt forover elektrisk, og seteryggen kan vippes forover, slik at det blir størst mulig beinplass. Fotstøtte med fotmassasje og skjermer i baksetet (ekstrautstyr) gjør A8 L til et avslappende sted å være.


Visning og betjening

To berøringsskjermer i midtkonsollen med akustisk og haptisk tilbakemelding gjør det enkelt å betjene infotainmentsystemet og klima- og komfortfunksjonene. Den videreutviklede stemmestyringen lar deg kommunisere dialogbasert med bilen.


Lys og luftig kupé

Den ekstra store, tonede glassflaten til panoramasoltaket (ekstrautstyr) slipper mye lys inn i kupeen. Når sollyset blir for sterkt, kan du stenge det ute med lystette rullegardiner med elektrisk betjening. En integrert vindavviser reduserer vindstøy når taket er åpent.


Assistenter i bakgrunnen

Velger du assistentpakken Plus som ekstrautstyr til din Audi A8 L, får du en rekke førerassistentsystemer som hjelper deg å kjøre trygt og avslappet i byen, på landeveien og på motorveien. Du får blant annet parkeringsassistent plus som gjør det enklere å lukeparkere på langs og på tvers. Du starter og overvåker parkeringen, mens bilen styrer, gir gass, bremser og slår av motoren.


Bygg din A8 L

Bygg bil her

Tekniske data

Tekniske data

Prisliste

Prisliste AudiDrivstofforbruk, blandet kjøring: 7,2 l/100 km. CO2-utslipp, blandet kjøring: 188 g/km. Ta kontakt for levering og pris. Med forbehold om trykkfeil. 


Foto: Kampanjebilde - A178319_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A178319_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A178320_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A178321_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A178326_large.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A178320_medium.jpg