Audi A8 L TFSI e

Audi A8 L 60 TFSI e quattro – innovative løsninger og enestående komfort


Audi A8 L 60 TFSI e quattro er 5,30 meter lang og byr på enestående komfort og innovativ digital teknologi. Denne sportslige toppmodellen har innovativ plug-in-hybdriddrift som består av en økonomisk elektromotor og en kraftig forbrenningsmotor.


Plug-in-hybriddrift i tall

En plug-in-hybrid har to motorer. Den ene er en effektiv elektromotor. Topphastigheten ved ren elektrisk kjøring er 135 km/t. Den andre er en 3,0-liters V6 TFSI-motor, som gjør at kan du kjøre sportslig og langt. Audi A8 L 60 TFSI e quattro har en systemeffekt på 449 hk (330 kW) og gjør unna 0 til 100 km/t på 4,9 sekunder.

 

Kjør på bare strøm på de daglige kjøreturene

Den elektriske rekkevidden iht. WLTP er på opptil 42 kilometer. Det lave motorstøynivået og luftfjæring som standard gjør kjøringen komfortabel.


Strømflytvisning på MMI-displayet

Audi A8 L 60 TFSI e quattro analyserer strekningsdata og styrer drivlinjen slik at du kan kjøre mest mulig på strøm.


Full oversikt over rekkevidden

Effektmåleren på venstre side i Audi virtual cockpit viser systemets totale effekt, driftsmodus og batteriets ladenivå. I midten – og i myAudi-appen¹ – ser du den gjenværende rekkevidden.


Nyt roen

Til den lange versjonen av denne modellen tilbyr vi en spesiell komfortpakke som ekstrautstyr. Den omfatter blant annet hvilesete på høyre side bak. Hvil føttene på fotstøtten som kan kjøres ut elektrisk. Den kan varmes opp og har massasjefunksjon. Skinntrukket midtkonsoll med armlene øker komforten ytterligere. Setet leveres bare i kombinasjon med elektrisk justering av komforthodestøtten, seteventilasjon og massasjefunksjon.


Digitale løsninger

Baksetepassasjerene kan styre ulike klima-, sete- og komfortfunksjoner selv med Rear Seat Remote (ekstrautstyr). Med en egen app fra Audi kan innhold på mobile Android- og iOS-enheter, for eksempel videostrømmer og spill, vises på skjermer i baksetet (ekstrautstyr).


Bygg din A8 L TFSI e 

Bygg bil her

Tekniske data

Tekniske data

Dimensjoner

Dimensjoner

Prisliste

Prisliste AudiDrivstofforbruk, blandet kjøring: bensin 2,3 l/100 km | strøm: 20,8 kWh/100 km. CO2-utslipp, blandet kjøring, 53 g/km. Kontakt oss for priser og levering. med forbehold om trykkfeil


Foto: Kampanjebilde - A8 L TFSI e 4.PNG Foto: Kampanjebilde - A8 L TFSI e 4.PNG Foto: Kampanjebilde - A8 L TFSI e.PNG Foto: Kampanjebilde - A8 L TFSI e 3.PNG

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Fredrik Torbjørnsen

Fredrik Torbjørnsen
Daglig leder Sulland Bodø/Merkesjef Volkswagen, Audi, ŠKODA

Mobil: 93 05 51 51
E-post: fredrik.torbjornsen@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A8 L TFSI e.PNG