Audi Q3 Sportback TFSI e

Systemeffekt

180 kW

Akselerasjon

7,3 sek (0-100 km/t)

Elektrisk rekkevidde

Opptil 50 km

Sporty og elektrifiserende. Audi Q3 Sportback TFSI e.


Med en innovativ plug-in hybrid-stasjon som dekker opptil 50 kilometer i helelektrisk modus, og som produserer null lokale utslipp. De uttrykksfulle støtfangerne og den coupélignende taklinjen formidler en sporty, dynamisk aura.

Sporty kombinasjon

Dynamisk kombinasjon av elektrisk drift og forbrenningsmotor. Audi Q3 Sportback TFSI e tilbyr en kombinert systemeffekt på 180 kW samt 400 Nm dreiemoment. Dette tillater en toppfart på 210 km/t, og ved å bruke boost-funksjonen², akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 7,3 sekunder. På lengre avstander vil forbrenningsmotorens velprøvde rekkevidde bringe deg lettvint til målet.

Elektrifiserende korte turer

Ren elektrisk rekkevidde er inntil 50 km og den totale rekkevidden blir opp mot 700 km. Dette gjør at nye Q3 Sportback TFSI e passer godt til en aktiv familie som i hovedsak ønsker å kjøre elektrisk i hverdagen, men samtidig ha fleksibiliteten til å dra på langtur når som helst.


Skreddersydd for deg

Med full lading starter Audi Q3 Sportback TFSI e alltid i helelektrisk EV-modus, og starter forbrenningsmotoren bare når det er nødvendig. Når du legger inn en destinasjon i navigasjonssystemet, skifter kjøretøyet til hybridmodus. Ved hjelp av omfattende rutedata, styrer Audi samspillet mellom de to stasjonene, slik at du kan fullføre så mange turer som mulig i helelektrisk modus.

MMI lar deg velge mellom flere kjøremodus: fullfør hverdagslige korte turer i helelektrisk EV-modus, eller bruk forbrenningsmotoren som den primære strømkilden for å spare batteriladning for elektrisk kjøring senere (Hold-modus), eller øk den (Lademodus)³.

Plass for digital bekvemmelighet

Effektmåleren i Audis virtuelle cockpit viser systemets totale effekt, kjøremodus og batteriets ladetilstand. I midten, akkurat som i myAudi-appen⁴, vises gjenværende rekkevidde for Audi Q3 Sportback TFSI e.

Enkel hjemmelading

Gled deg over fordelene med en elektrisk stasjon, og lad Audi Q3 Sportback TFSI e med standard-tron-ladesystemet kompakt i stikkontakter hjemme, eller i industrielle strømkontakter med en ladekapasitet på opptil 3,7 kW⁵.

Så sporty kan en SUV være

Styrke og presisjon – i alle detaljer. Den titansvarte grillen på den åttekantede Singleframe – de trapesformede luftinntakene og de uttrykksfulle støtfangerne med flatt blad, er kjennetegn på det tredimensjonale designet og gir Audi Q3 Sportback TFSI et trygt og dynamisk utseende. Tilbehøret malt i kontrastfarge og den coupélignende taklinjen inkludert takkantspoileren, understreker den sportslige karakteren.

Fleksibel og komfortabel

Skreddersy interiøret til din Q3 Sportback TFSI e etter dine ønsker med interiørdesignvalget eller interiør S-linjen. To fascinerende alternativer med sportsseter trukket enten i en kombinasjon av stoff og kunstlær med kontrastsøm, eller i stoff og lær.

Valget av interiørdesign understreker det progressive designet gjennom fargede Alcantara-seksjoner på instrumentpanelet og dørarmlene. Og i mørket legger den valgfrie omgivelsesbelysningspakken pluss spesifikke aksenter til interiørets slående designlinjer. 1 Elektrisk rekkevidde kombinert i henhold til WLTP, for 19- til 23-tommers hjul.

Når gasspedalen er trykket helt ned, aktiveres den elektriske motoren i en kort periode (boost-funksjon). Tilgjengeligheten og gjentakelsen av denne funksjonen avhenger av forskjellige faktorer, for eksempel batteriets ladetilstand og temperaturen på stasjonskomponentene.

Kan føre til økt drivstofforbruk.

Avhengig av landsspesifikk tilgjengelighet. Den nåværende kompatibiliteten til iOS/Android-operativsystemet finner du i beskrivelsen av myAudi-appen i den aktuelle App Store. Forhåndsregistrering på www.audi.com/myaudi er påkrevd.

Strømkabelen med industriell kontakt og betjeningsenheten til ladesystemet er tilpasset til hverandre. Hvis du deretter bytter strømtilkoblingskabel til en annen kontakttype, kan den tilgjengelige ladekapasiteten til det samlede systemet bli redusert. Standard kompakt e-tron-ladesystem har en tilkoblingskabel på 4,5 meter. Ladekapasiteten avhenger av den medfølgende kontakten og markedsspesifikke strømforsyningsegenskaper, og kan være opptil 3,7 kW. Ladekapasiteten avhenger av hvilken type strømkontakt som brukes, landets spenning og antall tilgjengelige faser i strømnettet, samt kundens egen innenlandske installasjon. Den kan derfor være lavere i noen tilfeller.

Foto: Kampanjebilde - A208899_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A208899_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A208866_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A208870_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A208894_medium.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Fredrik Torbjørnsen

Fredrik Torbjørnsen
Daglig leder Sulland Bodø/Merkesjef Volkswagen, Audi, ŠKODA

Mobil: 93 05 51 51
E-post: fredrik.torbjornsen@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A208866_medium.jpg