Audi Q5 TFSI e

Systemdreiemoment

500 Nm

Akselerasjon

5,3 sek (0-100 km/t)

Systemeffekt

367 hk (270 kW)

Effekten av effektivitet. Audi Q5 TFSI e.

Med Audi Q5 TFSI e kan du glede deg over kombinasjonen av en TFSI-forbrenningsmotor og en kraftig elektrisk motor. Uten å måtte gå på akkord med velkjent Audi-dynamikk. Og med mulighet for null lokale utslipp når du kjører i ren elektrisk modus.

Alltid ideell kjøring

Audi Q5 TFSI e kombinerer styrkene til en elektrisk motor med fordelene til en forbrenningsmotor. Den ideelle kjøreturen velges avhengig av kjøresituasjonen: elektrisk, hybrid eller forbrenning. For effektiv, praktisk eller sporty kjøring. Med 7-trinns S tronic-girkasse og quattro firehjulsdrift er du sikret både sporty ytelse og effektivitet.


Kombinerer fordelene

Med den elektriske motoren kan du kjøre mange korte turer i hverdagen. For lengre reiser kan du stole på rekkevidden til forbrenningsmotoren. Denne modusen sparer batteriet og lader det til og med delvis opp, slik at du på slutten av en lang tur kan bytte tilbake til ren elektrisk modus gjennom tettbygde strøk.

Velg mellom fire kjøremodus

Hvilken kjøreform som brukes, kan styres i Audi Q5 TFSI e via fire forskjellige kjøremodus:
> Ren elektrisk kjøring (EV)
> Primær bruk av forbrenningsmotoren for å opprettholde elektrisk rekkevidde (Hold)
> Øke batteriladingen for senere elektrisk kjøring (Charge)¹
> Effektiv interaksjon (Hybrid)


Alt i én visning

Kraftmåleren til venstre i Audis virtuelle cockpit viser systemets totale effekt, kjøremodus og batterinivå. I midten kan du lese av gjenværende rekkevidde for elektrisk motor og forbrenningsmotor. Dette kan du også finne i myAudi-appen².


Lading hjemme

Til lading i hjemmet er det kompakte e-tron-ladesystemet tilgjengelig som standard. Det består av en kontrollenhet, inkludert en tilkoblingskabel til bilen samt to forskjellige strømtilkoblingskabler (med husholdnings- og industristøpsler).


Offentlig lading

Gled deg over fordelene med e-tron Charging Service: mer enn 200 000 ladepunkter i 25 europeiske land, individuelle priser for bypendlere, intelligent ruteveiledning samt en oversikt over alle ladeprosessene og regningene.


Gjenoppdag kjøregleden

Gjenoppdag friheten av å lytte til musikk i fantastisk kvalitet når du kjører i ren elektrisk modus med lite støy og null lokale utslipp. Og skulle du savne den velkjente Audi-dynamikken, trykk gasspedalen forbi motstandspunktet: boost-funksjonen imponerer raskt.


Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul og få din Audi Q5 TFSI e slik du liker den best.


Nye belysningsscenarier

Grupperingen av OLED-ene i små, individuelt kontrollerbare segmenter med et tredimensjonalt oppsett, gir et imponerende lysarrangement som gjør det mulig å skape nye lysscenarier. Når du kjøper en Q5 TFSI e kan du velge mellom tre baklyssignaturdesign. Avhengig av kjøremodus, tilpasses baklyssignaturens karakter automatisk når den er i bruk. De valgfrie, digitale OLED-kombinasjonslysene har en nærhetsdeteksjon³: Hvis bilen står stille og et annet kjøretøy eller andre trafikanter nærmer seg bakfra og innen to meter, aktiveres alle OLED-segmenter automatisk som en forstørrelse av området.


Oppgrader hverdagen din

Nye Audi Q5 TFSI e kombinerer størrelse, sporty ytelse og funksjonalitet, og er en førsteklasses SUV for hverdagen. Rygglenet i baksetet som består av tre segmenter, kan flyttes frem og tilbake etter behov, og vinkelen kan justeres. Batteriet til den elektriske motoren er integrert plassbesparende under lastområdet. Dette gir et bagasjeromvolum på 465 liter, og opptil 1405 liter med setene nedfelt. I kombinasjon med valgfri komfortnøkkel med sensorkontrollert frigjøring av bagasjeromslokket, er en fotbevegelse (sparkebevegelse) bak på kjøretøyet alt som trengs for å låse opp, åpne og lukke bagasjeromslokket. I tillegg er det lettere å laste inn ved å senke kjøretøyhøyden via den valgfrie adaptive luftfjæringen.


God plass til personlighet.

Q5 TFSI e tilbyr et sjenerøst romkonsept med god plass til fem personer, inkludert god takhøyde og benplass. Den høye sitteplassen gir god oversikt over trafikksituasjonen. Bilens horisontale karosserilinje understreker inntrykket av bredde og komfort. En skulpturell trimstripe løper over hele instrumentpanelets bredde, og avrunder helhetsinntrykket med stil og eleganse. Den nye utstyrsserien og pakkekonseptet tilbyr et bredt spekter av farger og materialer.Ta kontakt for priser og levering. Med forbehold om trykkfeil. 

1Muligens forbundet med økt drivstofforbruk.

2Avhengig av tilgjengelighet i det enkelte land. Kompatibel med Apple iOS 10.0 og Android 6 eller nyere. Du må først registrere deg på www.audi.com/myaudi.

3Bare tilgjengelig sammen med Audis aktive kjørefeltassistent – Audis adaptive cruise control eller kjørefeltvarsel. Merk: systemene fungerer bare innenfor systemgrenser og støtter sjåføren. Ansvar og nødvendig oppmerksomhet i veitrafikken ligger hos sjåføren.

Foto: Kampanjebilde - Q5 TFSI e.jpg Foto: Kampanjebilde - Q5 TFSI e.jpg Foto: Kampanjebilde - Q5 TFSI66y e.jpg Foto: Kampanjebilde - 1920x1080-AQ5_E-TRON_181001-v2.jpg Foto: Kampanjebilde - Q5 TFtgggSI e.jpg Foto: Kampanjebilde - 1920x1080_AQ5_E-TRON_181006.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - Q5 TFSI66y e.jpg