Audi R8 Coupé V10 quattro

Effekt

570 hk (419 kW)

Topphastighet

324 km/t

Akselerasjon

3,4 sek (0-100 km/t)

La deg fascinere av Audi R8 Coupé V10 quattro

Audi R8 er den fremste representanten for Audis sportslige ytelser og kompromissløse design. Den kombinerer motorsportsegenskaper og enestående komfort. Audi R8 Coupé V10 quattro er den ultimate Audi-modellen.


V10-motoren er bilens kjerne

V10-motoren, som er plassert mellom akslene, er kjernen i Audi R8. FSI-motoren på 5,2 liter har et maksimalt dreiemoment på 560 Nm ved 6200 omdreininger per minutt. Tørrsumpsmøringen gjør at motoren er montert ekstra lavt. Det bidrar til presis styring i alle situasjoner. Den 10-sylindrede motoren har en spesiell tenningsrekkefølge som gir bilen en karakteristisk motorlyd.


Understellet – presist på alle måter

Sportsunderstellet (standardutstyr) med doble triangelstag i aluminium overfører kreftene til alle fire hjulene på Audi R8. Kjøredynamikksystemet Audi drive select med fire moduser er standardutstyr på Audi R8. Dempersystemet Audi magnetic ride (ekstrautstyr) med stabilisator i karbonfiberforsterket plast tilpasser dempingen til din kjørestil og underlaget. Støtdemperen for hvert hjul tilpasses separat på millisekunder.

Den forbedrede servostyringen reagerer mer direkte og sørger for umiddelbar respons fra veibanen. Dynamisk styring (ekstrautstyr) tilpasser styrevinkelen avhengig av hastigheten, og gir bilen ekstremt smidig styring. Bremsene leveres med innvendig ventilerte og perforerte bremseskiver i stål. De har iøynefallende Wave-design som er en del av den ekstremt lette konstruksjonen til Audi R8. Bremsekalipere leveres i sort som standard, men kan leveres i rødt som ekstrautstyr.


Design som følger ideallinjen

Audi R8 preges av designelementer som fremtrukket kupé, markante hjulhus og sportslig diffusor. Lave horisontale linjer gjør fronten ekstra bred og får Audi R8 til å se enda lavere og sportsligere ut. Sett fra siden domineres designen av karakteristiske blades, mens hekken har luftutløpsgitter i hele bilens bredde og nye, ovale enderør. Bilen kan leveres med 19-tommers standardfelger eller nyutformede, freste 20-tommers felger (ekstrautstyr) i 5-V-dynamikkdesign med tre ulike overflater.


Elegant kupé med føreren i sentrum

Alle betjeningselementer er samlet rett foran deg i en stor bue, ikke ulikt den førerfokuserte designen i en Monoposto. Sportssetene i nappaskinn har elektrisk og pneumatisk justering og setevarme. Audi R8 Coupé V10 quattro kan leveres med de nye fargekombinasjonene pastellsølv med fjellgrå kontrastsømmer, palominobrunt med stålgrå sømmer og sort med utopiablå sømmer. Du kan selvsagt kombinere farger og materialer etter eget ønske med kombinasjonene fra Audi exclusive.


Full oversikt med Audi virtual cockpit

Kombinasjonen av MMI navigasjon plus og Audi virtual cockpit er en digital løsning som lar deg konsentrere deg fullt ut om veien foran deg. Hele betjeningskonseptet er basert på at du skal kunne styre alle viktige funksjoner uten at du må ta hendene av rattet eller blikket fra veien. Den 12,3 tommer store skjermen til Audi virtual cockpit viser turtelleren i midten. Rundt den kan du velge å se blant annet dreiemoment, g-krefter, rundetider, motor- og giroljetemperatur, dekktrykk og dekktemperatur. Betjeningssystemet MMI kan styres med intelligent stemmestyring, slik at du ikke trenger ta hendene av rattet.


Eksklusive designdetaljer

Du kan sette ditt eget preg på Audi R8. Med Audi exclusive kan du få akkurat den fargen du ønsker. Sideblades kan leveres i en av fem kontrastfarger eller en individuell lakkfarge. Du kan gi Audi R8 et tydeligere særpreg med en logo eller en signatur.*Ta kontakt for priser og levering. Med forbehold om trykkfeil.

Foto: Kampanjebilde - A1914479_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1914479_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1914482_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1914487_large.jpg Foto: Kampanjebilde - A1914480_medium.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A1914482_medium.jpg