Audi RS 5 Sportback

Effekt

450 hk (331 kW)

Akselerasjon

3,9 sek (0-100 km/t)

Dreiemoment

600 Nm

Overbeviser ved første øyeblikk. Audi RS 5 Sportback.

En ekte sportsbil som også egner seg til daglig bruk.
Ytelse er en holdning.


Under panseret på Audi RS 5 Sportback skjuler det seg en kraftig V6-TFSI-biturbomotor på 2,9 liter. Med en effekt på 450 hk (331 kW) og et dreiemoment på 600 Nm akselererer den fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder. Topphastigheten er som standard begrenset til 250 km/t kan økes til 280 km/t.

 

Kraft og kontroll

quattro permanent firehjulsdrift med sportsdifferensial (ekstrautstyr) og sportslig kalibrert 8-trinns tiptronic med raske girskift gir optimal akselerasjon i alle situasjoner. RS-sportsunderstell er standardutstyr og sørger for at RS 5 Sportback har suverent veigrep. RS-sportsunderstell plus med Dynamic Ride Control (DRC) gir enda bedre stabilitet og kjøredynamikk i svinger.


Sportslig design

Audi RS 5 Sportback er like sportslig uansett hvilken side du ser den fra. Hekken ser robust og dynamisk ut på samme tid, takket være RS-spesifikke støtfangere, den iøynefallende hekkdiffusoren og RS eksosanlegget.


Interiøret i RS 5 Sportback

Sportslig design preger førerplassen i Audi RS 5 Sportback, for eksempel med RS-designpakke i rødt (ekstrautstyr). Den inneholder nappaskinn med rutemønster og kontrastsømmer i crescendorødt samt tangorøde sidedeksler på setene (ekstrautstyr). Setene gir stabil sidestøtte og høy komfort også på lange kjøreturer. Den RS-spesifikke virtuelle Audi cockpit plus med RS-menyer og MMI berøringsskjerm, gir viktig kjøretøyinformasjon.


Sportslig i hverdagen

Audi RS 5 Sportback er først og fremst en sportsbil, likevel kan du frakte sykkel, ski og snowboard i den, takket være den store bakluken, bakseter som kan legges helt eller delvis ned, og det jevne bagasjeromsgulvet. Karosserikonseptet gjør at denne modellen er praktisk som firmabil, familiebil og feriebil.


Functions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.Ta kontakt for priser og levering. Med forbehold om trykkfeil.

Foto: Kampanjebilde - A1916243_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1916243_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1916248_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1916247_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1916244_medium.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A1916248_medium.jpg