Audi RS 7 Sportback

Ytelse

600 hk (441 kW)

Akselerasjon

3,6 sek (0-100 km/t)

Topphastighet (ekstrautstyr)

305 km/t

Slående design og spreke ytelser. Audi RS 7 Sportback.


Vill og utemmet, eller suveren og estetisk? Med RS 7 Sportback er avgjørelsen tatt: begge deler. Kupélignende elegante designlinjer i ishvit metallic, møter den tøffe kraften til V8 TFSI-motoren. Den perfekte kombinasjonen av innovativ teknologi og intuitiv dynamikk gjør at du ikke trenger å inngå noen kompromisser.
Ytelse er en holdning.


Usedvanlig lekker

Audi RS 7 Sportback har en iøynefallende design med sportslig taklinje, brede skuldre og markante lykter. Det RS-karakteristiske brede karosseriet med brede hjulbuer foran og bak, LED-lyslisten og den brede Audi Singleframe uten ramme, er et synlig uttrykk for enestående ytelse.


Får hjertet til å slå raskere lenge før du trår på gasspedalen

Audi virtual cockpit med RS-Performance-design i Audi RS 7 Sportback får pulsen opp med det samme. Den stiger enda et hakk når du legger hendene på RS-sportskonturrattet i skinn med RS-girtaster i aluminium. Den samme effekten har den nye RS-modustasten med RS1- og RS2-modus som du kan tilpasse dine egne preferanser.


Et avbrekk i hverdagen

For eksempel med RS sportsseter i perforert svart Valcona-skinn med bikakevattering i steingrått, RS-preging i ryggstøttene og sikkerhetsbelter med rød kant også bak. Den romslige kupeen med fem seter har god plass til familie og venner på de daglige kjøreturene eller når dere vil legge hverdagen bak dere en liten stund.


Vekker kjørelysten

Kjøreytelsene til Audi RS 7 Sportback gjør at du helst vil tilbringe så mye tid som mulig på veien. Med 600 hk (441 kW) og et dreiemoment på 800 Nm går 0 til 100 km/t unna på 3,6 sekunder. Og helt opp til 305 km/t som ekstrautstyr. Den 4,0-liters V8-biturbomotoren med 48-volts mildhybridsystem og cylinder on demand-teknologi byr på mer enn nok kraft i alle situasjoner og hastigheter.


Hvert øyeblikk teller

RS-sportsunderstell plus med Dynamic Ride Control kan stilles inn i tre trinn med Audi drive select. Dette understellet reduserer krengebevegelser og gir bedre kjøredynamikk. Dynamisk styring og quattro firehjulsdrift med sportsdifferensial gjør bilen smidig. Dynamisk tverrakselerasjon og høy kjørestabilitet gjør at bilen ligger godt på veien, ikke minst i svinger.


Lekre detaljer

Glanspolerte 22-tommers felger med 5-V-eikers strukturdesign i antrasittsort (ekstrautstyr). En annen er den valgfrie RS-keramiske bremsen foran med bremseklave i blått og "Audi ceramic" påskrift.


Innovativ lysteknologi

Gå for avansert lysteknologi med HD Matrix LED-hovedlykter (ekstrautstyr) med Audi laserlys og RS-spesifikke mørke innfatninger. Det intelligente systemet med LED- og kamerateknologi gir økt sikkerhet. En gjenkjennelig RS-lyssekvens i LED-lysbåndet på hekken og det dynamiske blinklyset aktiveres når Audi RS 7 Sportback låses eller låses opp.


Fuctions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.

 

Bygg din RS 7 Sportback

Bygg bil her

Tekniske data

Prisliste AudiDrivstofforbruk, blandet kjøring: 12,3 l/100 km. CO2-utslipp, blandet kjøring: 278 g/km. Ta kontakt for pris og levering. Med forbehold om trykkfeil.


Foto: Kampanjebilde - A1911957_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1911957_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1911958_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1911956_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A1911953_large.jpg Foto: Kampanjebilde - A1911955_medium.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A1911958_medium.jpg