Audi RS e-tron GT

Toppfart

250 km/t

Akselerasjon

3,3 sek (0-100 km/t)

Elektrisk rekkevidde

465 km

Ren energi og sportslige ytelser - Audi RS e-tron GT.


Høydepunkter  


Med fokus på estetisk kjøredynamikk

I Audi RS e-tron GT¹ er førerplassen kupeens soleklare sentrum.
Utformet for sportslige ytelser

Designet forener de dynamiske proporsjonene til en Gran Turismo med de unike egenskapene til en Audi RS.

Eksklusivt og sportslig

Karbontaket er ekstrautstyr og består av karbonfiberforsterket plast. Dette er et høyteknologisk materiale som er svært stabilt og lett.

En elektrifiserende start

edition one er en spennende og limitert utstyrskombinasjon som er tilgjengelig for de første kundene av Audi RS e-tron GT¹.

Lidenskap og fremskritt

Ved Böllinger Höfe i Neckarsulm i Tyskland produseres den elektriske Gran Turismo. Her kombineres lekre detaljer med presisjon og kvalitet.

RS-designpakkene gir et dynamisk uttrykk

RS-designpakken i rødt har ekspressrøde kontrastsømmer som setter et sportslig preg på kupeen. RS-designpakken i grått har kvalitetsmaterialer kombinert med stålgrå kontrastsømmer som fremhever den elegante og progressive kupédesignen.


Design

Universell design

Bilen har en ren design med aerodynamiske elementer. Progressiv luksus gjør kjøreopplevelsen enda mer intens. RS-logoen med den røde ruten er en karakteristisk detalj.

Fremtredende detaljer

Viktige funksjoner fremheves av tydelige detaljer. For eksempel understrekes bilens lave tyngdepunkt av markante kanaler og lang akselavstand.

Animert lysbånd

Et animert lysbånd strekker seg på tvers over hele hekken. Båndet begrenses i endene av enkeltvise V-formede LED-segmenter. Det er første gang denne kombinasjonen av ryggelys og blinklys er å se hos Audi.

Karakteristisk lyssignatur

Matrix LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) med Audi laserlys er en viktig del av et progressivt designspråk. Lyssignaturen med det blå X-elementet er et unikt kjennetegn. Her starter den dynamiske lyseffekten som utvides til en horisontal lysbølge.

En presis avslutning

Den utpregede skulderlinjen og den markante diffusoren setter et kraftfullt preg på bilen. Taklinjen som skrår ned mot hekken, fremhever det dynamiske utseendet til Audi RS e-tron GT¹.


Lading og rekkevidde

Formelen for forsprang

Litiumionbatteriet på 800 volt som er integrert i understellet, har en usedvanlig høy ytelse, både når det gjelder lading og kjøring. Med rekuperasjonssystemet gir det en rekkevidde på inntil 472 km iht. målemetoden WLTP.

Rask lading

Audi RS e-tron GT kan som standard lades med inntil 270 kW på 800-volts ladestasjoner. Det tar ca. 5 minutter å lade tilstrekkelig energi for de neste 100 km. Etter omtrent 22,5 minutter er batteriet ladet fra 5 % til ca. 80 %. 

Lading hjemme

Audi RS e-tron GT kan som standard lades med vekselstrøm (AC) på inntil 11 kW. Hvis du skal lade raskere med 22 kW hjemme, må du ha e-tron ladesystem connect kombinert med ombordladeren på inntil 22 kW (AC). Begge deler leveres som ekstrautstyr.


Energi for 100 km lades på ca 5 min

Batteriet lades fra 5 % til 80 % på 22,5 min

Rekkevidde (WLTP) 472 km. 


Kjøredynamikk

Det blir ikke mer RS enn dette

Audi RS e-tron GT¹ med helelektrisk quattro firehjulsdrift har imponerende krefter. Én motor på hhv. for- og bakakselen gir en effekt på inntil 440 kW.

Teknologiske nyskapninger skaper spennende effekter

Aerodynamiske former blir til funksjonelle detaljer – fra de smarte luftinntakene foran til den markante diffusoren bak.

Funksjonelle og flotte felger
Ekstrautstyret omfatter aerodynamiske felger som runder av det effektive og kraftfulle bilkonseptet.

Økt kjøredynamikk og smidighet
Det svært effektive bremsesystemet (ekstrautstyr) med tungstenkarbidbelegg eller karbonfiberforsterkede keramiske bremseskiver gir fremragende bremseeffekt.Strømforbruk ved blandet kjøring: 21,7-20,6 kWh/100 km. CO2-utslipp, blandet kjøring: 0 g/km. Kontakt oss for priser og levering. Med forbehold om trykkfeil.

Foto: Kampanjebilde - A210281_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A210281_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A210280_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A210290_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A210288_medium.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A210280_medium.jpg