Audi RS Q3

Effekt

400 hk (294 kW)

Akselerasjon

4,5 sek (0-100 km/t)

Dreiemoment

480 Nm

Målbevisst. Allerede før start. Audi RS Q3.


Den nye kompakte SUV-sportsmodellen Audi RS Q3 forener atletisk design og med praktiske løsninger. Den prisbelønte 2,5-liters TFSI-motoren og quattro firehjulsdrift garanterer mye moro bak rattet.


Lager sine egne regler

Hekken på Audi RS Q3 er en kraftig finish med den RS-spesifikke støtfangeren med diffusor bak, og store, ovale eksossrør med svart dekor, samt den RS-spesifikke takkantspoileren. RS-støtfangeren i forbindelse med den blanke, svarte Singleframe gir fronten et dynamisk utseende. Eksponerte hjulhus i forbindelse med valgfrie 21-tommers lettmetallfelger, er eksepsjonelle for sin modellklasse.


Alt annet enn kjedelig

Den legendariske 2,5-liters TFSI-motoren med fem sylindre og RS-sportsunderstell sørger for spreke ytelser på små og store turer. Demperreguleringen øker dessuten bilens kjøredynamikk og kjørestabilitet. Med RS-bremseanlegg i stål med sorte eller røde bremsekalipere eller keramisk RS-bremseanlegg (ekstrautstyr) med antrasittgrå, røde eller blå bremsekalipere blir også bremsingen presis.


Kompromissløs

Audi RS Q3 er like dynamisk innvendig som utvendig med RS-sportsratt i skinn med multifunksjonstaster og flat underside (standardutstyr), antrasittfarget Race aluminiumsdekor (standardutstyr, fås i sort pianolakk eller karbon som ekstrautstyr) og RS-sportsseter (ekstrautstyr) i nappaskinn med RS-heksagonmønster og integrerte hodestøtter. Horisontale elementer gir god romfølelse. Vil du ha et enda sportsligere preg, kan du velge RS-designpakken (ekstrautstyr) i rødt eller blått. Innstegslys med Audi Sport-projeksjon i dørene er en stilig detalj.


Oversiktlig visning av informasjon

Betjeningselementene, for eksempel MMI touch-displayet som er standard, vender mot deg. Bilinformasjon vises med høy oppløsning i Audi virtual cockpit med heldigitalt 10,25-tommers kombiinstrument, som viser oversiktlig grafikk over blant annet kart og turtall. Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) er en høyere versjon på 12,3 tommer med full-HD-oppløsning. RS-designen ses blant annet på girindikatoren og indikatorene for g-måler og laptimer.


Plass til alt

Den nye luksusen er å ikke måtte begrense seg. Audi RS Q3 har ikke bare spreke ytelser, men også mange praktiske løsninger og godt med plass. Det er sitteplass til fem personer. Baksetet kan som standard forskyves 150 mm i lengderetningen, og vinkelen på bakseteryggen kan justeres i sju trinn. Trenger du plass til større gjenstander, kan du legge ned bakseteryggen og utvide bagasjerommet på 530 liter til opptil 1525 liter.Drivstofforbruk, blandet kjøring: 9,6 l/100km. CO2-utslipp, blandet kjøring: 217 g/km

Foto: Kampanjebilde - A201369_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A201369_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A201371_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A201372_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A201370_medium.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A201371_medium.jpg