Audi RS Q3 Sportback

Effekt

400 hk (294 kW)

Akselerasjon

4,5 sek (0-100 km/t)

Dreiemoment

480 Nm

En god grunn til flere mil. Audi RS Q3 Sportback.

Audi RS Q3 Sportback har en lav, stigende skulderlinje og en lett skrånende taklinje. Typiske RS-elementer gir den kompakte SUV-coupé-crossoveren et atletisk preg. Under panseret har den en 2,5-liters TFSI-motor som yter 400 hk.


Påfallende annerledes

Hekken er en kraftig finish med den RS-spesifikke støtfangeren med diffusor bak og horisontale blad i blanksvart, så vel som den RS-spesifikke spoilerleppen. Foran skiller RS-støtfangeren sammen med den blanke, svarte Singleframe seg ut. Synlige hjulhus og 21-tommers lettmetallfelger er eksepsjonelle for modellklassen.


Spontant og presist

Den legendariske 2,5-liters TFSI-motoren med fem sylindre og RS-sportsunderstell bidrar til smidig kjøring gjennom alle svinger. RS Q3 Sportback er også utstyrt med tilpasset progressiv styring som gir en presis styrefølelse. Det adaptive understellet (ekstrautstyr) med Audi drive select øker dessuten bilens kjøredynamikk og kjørestabilitet. RS-bremseanlegg i stål med sorte eller røde bremsekalipere bremser ned bilen – fås også som keramisk RS-bremseanlegg med antrasittgrå, røde eller blå bremsekalipere.


Sportslig interiør

Audi RS Q3 Sportback er like dynamisk innvendig som utvendig med RS-sportsratt i skinn med multifunksjonstaster og flat underside (standardutstyr), antrasittfarget Race aluminiumsdekor (standardutstyr, fås i sort pianolakk eller karbon som ekstrautstyr) og RS-sportsseter (ekstrautstyr) i nappaskinn med RS-heksagonmønster og integrerte hodestøtter. Vil du ha et enda sportsligere preg, kan du velge RS-designpakken (ekstrautstyr) i rødt eller blått. Innstegslys med Audi Sport-projeksjon i dørene er en stilig detalj.


Full oversikt

Betjeningselementene, for eksempel MMI touch-displayet som er standard, vender mot deg. Bilinformasjon vises med høy oppløsning i Audi virtual cockpit med heldigitalt 10,25-tommers kombiinstrument, som viser oversiktlig grafikk over blant annet kart og turtall. Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) er en høyere versjon på 12,3 tommer med full-HD-oppløsning. RS-designen ses blant annet på girindikatoren og indikatorene for g-måler og laptimer.


Plass til alt

Audi RS Q3 Sportback har ikke bare spreke ytelser, men også mange praktiske løsninger og godt med plass. Det er sitteplass til fem personer. Baksetet kan som standard forskyves 150 mm i lengderetningen, og vinkelen på bakseteryggen kan justeres i sju trinn. Trenger du plass til større gjenstander, kan du legge ned bakseteryggen og utvide bagasjerommet på 530 liter til opptil 1400 liter.


Bygg din RS Q3 Sportback

Bygg bil her

Tekniske data

Prisliste AudiDrivstofforbruk, blandet kjøring: 9,6 l/100 km. CO2-utslipp, blandet kjøring: 219 g/km. Ta kontakt for priser og levering. Med forbehold om trykkfeil.


Foto: Kampanjebilde - A201459_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A201459_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A201463_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A201462_medium.jpg Foto: Kampanjebilde - A201460_medium.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A201463_medium.jpg