Audi S4 Avant TDI

Audi S4 Avant TDI - Sportslig og fleksibel


Audi S4 Avant er en elegant og fleksibel stasjonsvogn med dynamiske kjøreegenskaper. S-spesifikke elementer utvendig og innvendig setter et ekstra sportslig preg på bilen, som leveres med en kraftig motor på 347 hk (255 kW). Det store bagasjerommet gjør Audi S4 Avant praktisk i hverdagen.


Mer komfort med Businesspakken

Businesspakken til Audi S4 Avant¹ hjelper deg å holde oversikten og konsentrasjonen, også på lange forretningsreiser. Du kan ta telefonen, bruke stemmestyring og styre førerinformasjonssystemet med multifunksjonsrattet. MMI navigasjon plus med MMI touch betjenes enkelt og intuitivt og dirigerer deg trygt utenom køer. Audi phone box² har ladefunksjon for kompatible smarttelefoner og gir bedre mottak. Dette og annet utstyr inngår i Businesspakken til Audi S4 Avant, som du kan bestille til en gunstig pris.


Utvendig design – sportslig og unik

Audi S4 Avant¹ har en sportslig profil. S-sportsunderstellet (standardutstyr) med stivere fjæring og demping senker bilen med 23 millimeter sammenlignet med basismodellen. S-spesifikke elementer foran og bak, som den spesielle grillen og S-diffusoren med dekorkant, er andre detaljer som skiller den fra basismodellen. Audi S4 Avant¹ leveres som standard med 18-tommers felger. Som ekstrautstyr kan du velge blant en rekke andre felgdesigner. Bilen på bildet har 19-tommers støpte aluminiumsfelger i 5-V-eikers stjernedesign fra Audi Sport (ekstrautstyr). Du kan velge mellom tolv lakkfarger, eller du kan sette et personlig preg på bilen med en av de individuelle lakkfargene fra Audi exclusive.


Kraftig og effektiv motor

3,0-liters TDI-motoren i Audi S4 Avant byr på spreke kjøreopplevelser (drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 6,3 l/100 km / CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 165–166 g/km). V6-motoren leverer 347 hk (255 kW) og et maksimalt dreiemoment på 700 Nm. I tillegg til å ha imponerende ytelser er Audi S4 Avant¹ også overbevisende effektiv og komfortabel, takket være det integrerte 48-volts mildhybridsystemet med reimdrevet startgenerator og litiumionbatteri (standardutstyr). En av fordelene er at du kan slippe gasspedalen i hastigheter under 160 km/t, slik at motoren slås av og settes i såkalt rullemodus for å redusere forbruket.


Innvendig utstyr – utpreget sportslig

Audi S4 Avant¹ er like dynamisk innvendig som utvendig. Standardutstyret omfatter blant annet belyste innstegslister med aluminiumsfelt og S-logo og S sportsseter med rutemønster og S-logo. Setene har elektrisk justering av høyde, avstand, setevinkel og seteryggvinkel, og store setevanger som gir god sidestøtte i svinger. Bildet viser en designpakke fra Audi exclusive. Den inneholder blant annet sorte setetrekk i nappaskinn og crescendorøde kontrastsømmer på setetrekk, dørarmlener, midtkonsoll og girspakmansjett.


Avansert teknologi

Et intuitivt betjeningskonsept med berøringsfunksjon og stemmestyring med naturlig tale sørger for høy komfort i Audi S4 Avant¹. Det digitale kombiinstrumentet Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) har et 12,3-tommers display som viser viktig informasjon, som turtall og hastighet, klart og tydelig rett foran deg. Ekstrautstyr som Audi connect-nøkkel² og Audi phone box² integrerer smarttelefonen din i bilen.


Praktiske og markante lykter

De progressive lyktene er et annet designelement som kjennetegner Audi S4 Avant¹. Matrix LED-hovedlykter med dynamiske lyseffekter og dynamisk blinklys leveres som ekstrautstyr. Matrix LED-teknologien dimmer deler av lyset for å unngå å blende møtende trafikk. Resten av veibanen er fremdeles godt opplyst. De dynamiske lyseffektene i hovedlyktene aktiveres når du låser opp og låser bilen. LED-baklykter med dynamiske lyseffekter og dynamisk blinklys leveres også som ekstrautstyr.


Prisliste Audi her

Prisliste Audi
Drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 6,3 l / 100 km / CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 165–166 g/km.

Informasjon om kompatible mobiltelefoner får du hos din Audi-forhandler og på www.audi.com/bluetooth.

Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.no/connect for mer informasjon om Audi connect.

Avhengig av tilgjengelighet i det aktuelle landet. Krever registrering på www.audi.com/myaudi. Mediestrømming via Internett krever en aktiv trådløs forbindelse mellom smarttelefonen og Audi MMI.

Foto: Kampanjebilde - Audi A4 Limousine (1).jpg Foto: Kampanjebilde - Audi A4 Limousine (1).jpg Foto: Kampanjebilde - Audi A4 Limousine (2).jpg Foto: Kampanjebilde - Audi A4 Limousine.jpg Foto: Kampanjebilde - A195664_large.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Fredrik Torbjørnsen

Fredrik Torbjørnsen
Daglig leder Sulland Bodø/Merkesjef Volkswagen, Audi, ŠKODA

Mobil: 93 05 51 51
E-post: fredrik.torbjornsen@moller.no
Foto: Kampanjebilde - Audi A4 Limousine (2).jpg