Audi S6 Avant TDI

Ytelse

257 hk (349 kw)

Dreiemoment

700 Nm

Akselerasjon

5,1 se (0-100 km/t)

Audi S6 Avant TDI - Allsidig og sportslig med digital teknologi


Audi S6 Avant er en bil som er godt egnet til det meste. Den er perfekt både som firmabil og familiebil. Både designen og kjøreytelsene er sportslige, og den kan leveres med et stort utvalg infotainmentutstyr og førerassistentsystemer som ekstrautstyr.


Romslig bagasjerom

Audi S6 Avant har ekstra god plass og mange praktiske oppbevaringsløsninger. Bagasjeromsvolumet er 565 liter. Når baksetet legges ned, utvides det til opptil 1680 liter. Med Advanced key (ekstrautstyr) og sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet kan du åpne bakluken med en fotbevegelse.


Innovativ teknologi

Audi virtual cockpit plus (standardutstyr) er et digitalt kombiinstrument med 12,3-tommers full-HD-skjerm. Det betjenes fra multifunksjonsrattet. Du kan velge mellom to moduser: én visning med store instrumenter i forgrunnen, og én visning med små instrumenter og stor og oversiktlig grafisk fremstilling av for eksempel navigasjonsinnhold.


Assistenter i bakgrunnen

Audi S6 Avant er utstyrt med diverse radarsystemer, kameraer for områdevisning og ultralydsensorer (utstyrsavhengig). Styreenheten for førerassistentsystemene bruker dataene fra disse til å beregne et nøyaktig bilde av omgivelsene som analyseres av førerassistentsystemene¹ (ekstrautstyr). Det gir funksjoner for assistert kjøring på høyt nivå. Ett eksempel er kjørefeltvarslingen (ekstrautstyr). Den griper inn i styringen for å hindre at bilen utilsiktet forlater kjørefeltet (innenfor systemets begrensninger). Du kan også stille inn at rattet skal vibrere. En utvidet variant av dette systemet (ekstrautstyr) omfatter en nødstoppassistent som varsler deg hvis den registrerer at du ikke lenger styrer bilen aktivt. Den kan bremse bilen automatisk helt til den står stille hvis du ikke reagerer på varslingen (innenfor systemets begrensninger). Du kan også velge en komplett løsning i form av assistentpakken Tur (ekstrautstyr). Den omfatter flere assistentfunksjoner som er tilpasset langkjøring.

¹Husk at assistentsystemene har begrensninger og kun er ment som en hjelp for føreren. Det er alltid føreren som har det fulle ansvaret for bilkjøringen.


Sprek motor

Audi S6 Avant er ikke bare en praktisk bil, men har også en kraftig dieselmotor. Den 3-liters V6-TDI-motoren leverer 349 hk (257 kW) og et maksimalt dreiemoment på 700 Nm. Det gjør at Audi S6 Avant kan akselerere fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder


Markant utvendig design med klare linjer

Horisontale linjer, skrå bakrute, takkantspoiler og mange S-spesifikke elementer fremhever den markante silhuetten til Audi S6 Avant TDI*. 20-tommers felger leveres som standard. 21-tommers felger og rødlakkerte bremsekalipere leveres som ekstrautstyr. Fronten domineres av den brede og flate Audi Singleframe-grillen. Grill i matt titansort og frontspoiler med blade i aluminiumsfinish er noen av elementene som kjennetegner denne modellen. De fire enderørdekslene er også i krom.


Sportslig og komfortabel kupé

Den sportslige stilen på utsiden videreføres på innsiden i Audi S6 Avant TDI. Når du åpner en fordør, kommer en belyst innstegslist i aluminium med S-logo til syne. Sportssetene foran (standardutstyr) har kraftige sidevanger som gir god støtte. Som ekstrautstyr kan du velge S-sportsseter med rutemønster, S-logo og mange elektriske justeringsmuligheter. Det er god takhøyde og god plass til beina på alle sitteplassene, også i baksetet. Luftkvalitetspakken (ekstrautstyr) med ionisator og duftspreder bidrar til et behagelig inneklima.


Kraftig hekk

Ikke bare S6-logoen viser at dette er en Audi S6 Avant TDI. Også diffusoren i mørk krom med dekor i aluminiumsfinish og eksosanlegget med fire enderørsdeksler er tydelige kjennetegn.


Prisliste

Prisliste Audi

Tekniske data

Tekniske data

Bygg din S6 Avant TDI

Bygg bil herDrivstofforbruk, blandet kjøring: 7,9 l/100 km, CO2-utslipp, blandet kjøring: 207 g/km

Foto: Kampanjebilde - A193897_large.jpg Foto: Kampanjebilde - A193897_large.jpg Foto: Kampanjebilde - A193890_large.jpg Foto: Kampanjebilde - A193896_large.jpg Foto: Kampanjebilde - A193902_large.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - A193890_large.jpg