Audi e-tron 55

Elektrisk kjøreglede.
Audi e-tron. Fremtiden er nå. 

Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et helt nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse, både på hjemmebane og på langtur. God plass og høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste, gjør e-tron til en komplett familie-SUV for norske forhold. Den banebrytende ladeteknologien gir en imponerende rekkevidde som åpner opp for helt nye muligheter og full frihet.

Smart og kraftfull

Med den nye generasjonen quattro firehjulstrekk har Audi e-tron både enestående grep og raske, dynamiske kjøreegenskaper. Det banebrytende regenereringssystemet, som benytter over 90 prosent av all bremsekraft, det splitter nye elektrohydrauliske bremsesystemet og det aerodynamiske designet gjør e-tron til en av de mest effektive elbilene på markedet. De kraftige elmotorene leverer opptil 300kW med et dreiemoment på 664 Nm, og e-tron går fra 0-100 på knappe 5,7 sekunder. Kombinert med de ulike kjøremodusene og de mange smarte assistanse-funksjonene blir tiden på veien en ren nytelse i nye e-tron.

Intelligent lading - hjemme og på farten

Audi tilbyr ulike løsninger for lading hjemme. Velg mellom en fastmontert vegglader for lading opptil 400V eller oppgrader til Audi Connect for en effekt på 22 kW som gir e-tron fulladet batteri på 3,5 time. Audi e-tron vil bli en av de første elbilene som kan lades trådløst ved å montere en magnetisk induksjonsplate i gulvet i garasjen. Alt rundt lading, oppvarming og andre funksjoner styres fra smarttelefonen din gjennom myAudi-appen.

Hurtiglading

Audi e-tron er første bilen på det norske markedet som kan benytte seg av de nye hurtigladerne i Ionity-nettverket, som gir e-tron opptil 80% av total rekkevidde på en halvtimes lading. De nye ladestasjonene vil plasseres langs norske og europeiske hovedveier, slik at du kan kjøre Oslo-Bergen uten problemer eller ta med e-tron på bilferie gjennom Europa neste sommer.

Skreddersydd design

Interiøret i de ulike utstyrslinjene er gjennomført sofistikert, og både materialer og detaljer er nøye utvalgt ned til den minste søm. Nye e-tron-eiere kan likevel være med på å bestemme uttrykket på bilen. Enten du foretrekker raffinert Valcona-skinn for en luksuriøs utføring, mørk børstet aluminium for en sporty stil eller det er den unike stemningsbelysningen som frister mest, er resultatet en bil som møter dine ønsker for både funksjon og design.

Forspranget ligger i detaljene

Audi e-tron er først ute i verden med en rekke detaljer, både innenfor funksjon, teknologi og design. Høydepunktet er de virtuelle sidespeilene med skjermer i dørene foran, som gir klar oversikt uansett forhold og ny Matrix lysteknologi som gir e-tron et helt unikt preg. Blant tilvalgene finner du også et førsteklasses lydsystem fra Bang & Olufsen og en luftkvalitetspakke som ved hjelp av en ionisator og aromatisering sørger for optimale forhold til enhver tid.


*Audi e-tron 55 Advanced Fast Track har ved blandet kjøring inntil 402 km rekkevidde og forbruk fra 24,1/100km (WLTP). Rekkevidde og forbruk kan endre seg ved valg av ekstrautstyr.


Foto: Kampanjebilde - 1920_1080_A_E-TRON_181007.jpg Foto: Kampanjebilde - 1920_1080_A_E-TRON_181007.jpg Foto: Kampanjebilde - 1920_1080_A_E-TRON_181014.jpg Foto: Kampanjebilde - 1920_1080_A_E-TRON_181010.jpg Foto: Kampanjebilde - 1920_1080_A_E-TRON_D_181017.jpg Foto: Kampanjebilde - 1920x600_A_E-TRON_181015_new.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - 1920_1080_A_E-TRON_181014.jpg