Audi Q2

Dynamisk design, fremragende kjøreglede.
Nye Audi Q2.


Den urbane SUV-en overbeviser med sitt kraftfulle design, mangfoldige infotainment-alternativer og dynamisk chassisteknologi. Høydepunkter som progressiv styring og den valgfrie, adaptive førerassistenten¹ sørger for komfort og kjøreglede – ikke bare i byen.

SUV med hjørner og kanter

Påfallende sterk karakter – frontfangernes nye design og de dynamisk-eksentriske linjene gir nye Audi Q2 et kraftfullt utseende. Takket være Advanced- og S Line-utstyrslinjene, så vel som nytt hjuldesign og eksteriørfarger, har hver nye Audi Q2 sin egne personlige look.


Oppdag nye forbindelser. Hver dag.

Med Audi virtual cockpit har du et innovativt, heldigitalt kombiinstrument tilgjengelig med en fleksibel visning av informasjonen du ønsker. Skjermen på 12,3 tommer har høy oppløsning og kan vise hastighet, motorhastighet, kartvisning, Audi connect-tjenester², radio-/medieinformasjon og mye mer

Klar til avgang

Den nye Audi Q2 sørger for stor kjøreglede takket være kraftfulle kjøreegenskaper og innovativ teknologi: Progressiv styring er standard og gir variabel styrehjelp avhengig av styrevinkel og hastighet. Understellet med adaptive støtdempere gjør det mulig for spjeldene å tilpasse seg forskjellige kjøresituasjoner gjennom elektronisk regulering.

For mer sikkerhet og kjørekomfort

For første gang er den valgfrie adaptive førerassistenten¹ tilgjengelig i nye Audi Q2. Den kombinerer den adaptive hastighetsassistentens funksjonalitet med kjørefeltassistentens. Den støtter føreren i å akselerere, bremse og opprettholde hastighet og avstand, så vel som kjørefeltstyring.


Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul med hverandre for å lage en ny Audi Q2 helt etter dine ønsker.


Tilpasningsdyktig og sportslig

Med tilvalget, omgivelsesbelysningspakken pluss, kan du skreddersy fargevalget i nye Audi Q2. Den blendfrie belysningen med LED-teknologi skaper et spesielt harmonisk og jevnt lys. Med interiør S-linje med sportsseter i fint Nappa-skinn, svart, ha interiøret i Q2 et imponerende konsistent fokus på sportslighet. Sportsseter, front med kontrasterende sømmer i fjellgrå samt S-preging i ryggstøttene understreker den sportslige karakteren. 


Praktisk og romslig

Bagasjerommet har plass til 405 liter, og utvider seg til 1050 liter når baksetet legges ned. Disse tallene reduseres med 50 liter hver for TDI-motoren med quattro. På forespørsel vil Audi levere oppbevarings- og bagasjeromspakken og en bakluke som åpnes og lukkes elektrisk


Bygg din Q2

Bygg bil her

Tekniske data

Tekniske data

Prisliste

Prisliste Audi



Drivstofforbruk, blandet kjøring: 5,3 l/100 km. CO2-utslipp, blandet kjøring: 140 g/km. Ta kontakt for pris og levering. Med forbehold om trykkfeil.


Foto: Kampanjebilde - Q2 4.PNG Foto: Kampanjebilde - Q2 4.PNG Foto: Kampanjebilde - Q2 2.PNG Foto: Kampanjebilde - Q2 1.PNG Foto: Kampanjebilde - Q2 3.PNG

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - Q2 2.PNG