Audi Q5

Audi Q5 – mer enn en SUV.

Den nye Audi Q5 er like sportslig som en Audi Avant, og er praktisk i bruk. Den har en ny sportslig design og quattro firehjulsdrift som gir den dynamiske kjøreegenskaper.

Design som gir deg gåsehud

Designspråket til den nye Audi Q5 er preget av sportslige detaljer og en unik utstråling. Fronten har en skulpturell utforming med høye luftinntak og en åttekantet grill som er bred og flat grill med vertikale ribber. Trapesformede enderør, diffusor med tverrgående dekor og kromlist som strekker seg i hele bilens bredde under lyktene, runder av den dynamiske designen.

Ny lysdesign

Lysdiodene i OLED-lyktene er samlet som små segmenter i en tredimensjonal struktur. Segmentene kan aktiveres enkeltvis og skape ulike lyseffekter. Når du kjøper bilen, kan du velge mellom tre ulike lyssignaturer i baklykten. Under kjøring tilpasses lyssignaturen automatisk avhengig av den innstilte kjøremodusen. De digitale OLED-baklyktene har en funksjon som registrerer kjøretøy og andre trafikanter som nærmer seg bakfra når bilen står i ro. Når avstanden blir under to meter, aktiveres automatisk alle OLED-segmentene og lyktene blir store, lysende flater.


Uimotståelig kjøredynamikk

Den nye Audi Q5 begeistrer med spontan, dynamisk akselerasjon og smidige kjøreegenskaper. Den er som standard utstyrt med helvariabel quattro firehjulsdrift. Det betyr at drivkreftene fordeles mellom de enkelte hjulene etter behov. Den mekaniske sperrefunksjonen er tilpasset ekstra dynamiske kjøreegenskaper og fordeler drivmomentet uten forsinkelse mellom for- og bakhjul. Dette gir suverent veigrep og høy retningsstabilitet. Den elektronisk regulerte luftfjæringen med trinnløst adaptivt dempersystem på alle fire hjul regulerer automatisk dempingen og bilens nivå. Audi drive select gjør det mulig å tilpasse bilens kjøreegenskaper ved hjelp av ulike moduser.


Hverdagsliv i premiumklassen

Størrelsen, ytelsen og de praktiske funksjonene gjør Audi Q5 til en premium-SUV for hverdagen. Med utstyr og funksjoner som er enkle å bruke, gjør den det enkelt å mestre hverdagens små og store utfordringer. Bakseteryggen i den nye Audi Q5 er tredelt. Som ekstrautstyr kan den forskyves i lengderetningen og vinkelen stilles inn. Smarte løsninger som vendbar matte (standardutstyr), sensorstyring av den elektriske bakluken (ekstrautstyr) og adaptiv luftfjæring (ekstrautstyr) med manuell senking gjør det enklere å laste inn i bilen.

Rom for personlighet

Kupeen er romslig med komfortabel takhøyde og beinplass og har god plass til fem personer. Her sitter du høyt og har god oversikt over trafikkbildet. De horisontale linjene fremhever bredden i den komfortable kupeen. Det gjør også den tredimensjonale dekorlisten som strekker seg over hele instrumentpanelet. Setene kan leveres med mange funksjoner, blant annet massasjefunksjon. Ambientebelysningen skaper en behagelig stemning når det er mørkt, og inngår i interiørversjonen design selection (ekstrautstyr).


Nå trenger du ikke lete lenger

Audi Q5 gir deg tilgang til hele verden fra bilen. Med online spesialmål (POI) kan du se blant annet bensinstasjoner og parkeringshus i nærheten på navigasjonssystemet. Du ser åpningstider, priser og om det er ledig plass. Online trafikkinformasjon plus gir deg tilgang til detaljerte data i sanntid. Dermed kan du følge med på trafikksituasjonen, hindringer og køer, slik at du kan finne den raskeste veien til målet. Og med navigasjonstjenesten i myAudi kan du søke etter mål og planlegge ruten med smarttelefonen. Når du starter bilen, overføres informasjonen sømløst til bilens navigasjonssystem som overtar veivisningen. Når du forlater bilen, fortsetter smarttelefonen automatisk veivisningen det siste stykket frem til målet.Ta kontakt for priser og levering. Med forbehold om trykkfeil.

Foto: Kampanjebilde - 1920x1080-AQ5_161008_ohne_Illu.jpg Foto: Kampanjebilde - 1920x1080-AQ5_161008_ohne_Illu.jpg Foto: Kampanjebilde - 1920x1080_AQ5_D_161012.jpg Foto: Kampanjebilde - 1920x1080_AQ5_161006.jpg

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no
Foto: Kampanjebilde - 1920x1080_AQ5_D_161012.jpg