OCTAVIA

Stasjonsvogn, iV, RS og Scout


NYE ŠKODA OCTAVIA

Familiefavoritten ŠKODA OCTAVIA har vært Norges mest solgte stasjonsvogn i en årrekke. Og nå er den nye generasjonen her.

Nye OCTAVIA har blant annet større innvendig plass, større bagasjerom, mer standardutstyr, nytt interiør, nytt sikkerhetsutstyr, nye assistentsystemer, og nye felger. Men konseptet er det samme som før - en praktisk familiebil, proppfull med smarte løsninger. Nye OCTAVIA tilbys også som ladbar hybrid med en elektrisk rekkevidde på over 50 km.NYE ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN


Kombinasjonen av tidløs estetikk og moderne teknologi i hver minste detalj gjør OCTAVIA til et flott skue. Og når øynene har sett seg mette, kan fornuften la seg begeistre. OCTAVIA har god plass til hele familien, og med bagasjerommet på 640 liter rommer alt dere trenger.NYE ŠKODA OCTAVIA IV LADBAR HYBRID


Nye OCTAVIA kommer nå som ladbar hybrid. OCTAVIA iV går både på bensin og strøm. På langturer kommer den 1,4 liters bensinmotoren med inntil 204 hk godt med, mens på daglige småturer kan du kjøre elektriske og bilen har en rekkevidde på inntil 60 km (WLTP) - kostnadsbesparende og uten utslipp. OCTAVIA iV har hele 490 liter bagasjerom.


NYE ŠKODA OCTAVIA SCOUT


Livet kan være fullt av utfordringer. Planer kan bli endret før de er lagt, og hodet kan være på vei til et sted mens kroppen din er et annet sted. Nettopp slik livet skal være. Heldigvis er er den robuste OCTAVIA SCOUT tøff nok til å møte disse utfordringene.


NYE ŠKODA OCTAVIA RS

RS-versjonen av ŠKODAs populære familiebil er både praktisk, funksjonell, romslig og komfortabel. Med sine 245 hestekrefter, racing-inspirerte interiør og sportslige kjøreegenskaper, beviser den også at en familiebil kan gi masse kjøreglede. OCTAVIA RS har et bagasjerom som rommer 490 liter og er også tilgjengelig som ladbar hybrid. DIN NYE OCTAVIA - ET TRYGT VALG

Flere aktive og passive assistentsystemer sørger for at hver eneste kjøretur i OCTAVIA er trygg og behagelig. Med disse assistentene ved din side kan du reagere raskt på det som måtte vente på veien.

1. Travel Assist tar delvis over styringen, slik at det blir enklere å kjøre og følge med på trafikken.

2. Utvalget av sikkerhetsassistenter har økt og omfatter nå flere toppmoderne assistentsystemer.

3. De bransjeledende LED-lyktene har bedre ytelse, lavere energiforbruk og nye sikkerhetsfunksjoner.

4. Du trenger ikke lenger grue deg til å parkere. Nå smetter du inn i trange parkeringsluker kun ved å trykke på en knapp.


Prisliste og brosjyre

Prisliste ŠKODA

Bygg din OCTAVIA her:

Bygg bil her


*Drivstofforbruk og CO2-utslipp i henhold til WLTP-normen OCTAVIA stv. fra 1,3 l/100km og 31 g/km (kan variere ut fra valgt utstyr). OCTAVIA SCOUT fra 5,1 l/100 km og 135 g/km. OCTAVIA RS fra 5,0 l/100 km og 133 g/km. OCTAVIA iV elektrisk forbruk fra 16,3 kWh/100 km (WLTP blandet kjøring). Avbildet modell kan avvike. Forbehold om trykkfeil.

Kontakt oss

Henning Rogne

Henning Rogne
Bilselger SKODA

Mobil: 46 33 30 03
E-post: henning.rogne@moller.no
Per Ivar Normann

Per Ivar Normann
Bilselger Skoda

Mobil: 40 44 85 52
E-post: per.ivar.normann@moller.no

OCTAVIA iV-kampanje

Fra kr 435.400,-*

Les mer