SUPERB

Stasjonsvogn, iV, SportLine, Scout


NYE ŠKODA SUPERB

Om du er på utkikk etter en stasjonsvogn som takler den norske vinteren, er ŠKODA SUPERB et smart valg. ŠKODA SUPERB har alltid vært mye bil for pengene og har stor plass, oppgraderte sikkerhetssystemer, valgfrie utstyrsgrader og bra pris. Nå kommer også plassmesteren som ladbar hybrid. NYE ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN


Eleganse møter harmoni i vår nye SUPERB. Fronten med ny støtfanger, grill, hovedlys og tåkelys gir et dynamisk inntrykk.
DESIGN MED PERFEKT PASSFORM - ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN viderefører det dynamiske formspråket til ŠKODA SUPERB. De markante linjene kler stasjonsvognen spesielt godt

PLASS TIL ALT DU TRENGER - Kupeen i ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN  er romslig. Det betyr høy komfort fr hele familien og nok plass til praktiske løsninger

HØY PASSASJERKOMFORT - Bilen har et stort utvalg av utstyr som skjemmer bort alle i bilen

INSPIRERENDE SIKKERHET - Når det gjelder sikkerhet, er ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN  kompromissløs. det betyr at førerassistentsystemene til den oppgraderte modellen har en rekke toppmoderne funksjoner.

LUKSUS PÅ ET NYTT NIVÅ - Kvalitetshåndverk, luksuriøse materialer og komfortabelt utstyr.  SUPERB STASJONSVOGN har alt du forventer av en bil i toppsegmentet. Dessuten har den smarte løsninger på dagliglivets utfordringer. 

KOMPROMISSLØS YTELSE - Kraftige motorer, lynrask DSG-girkasse, firehjulsdrift og dynamisk understellsregulering er noe av det som gjør SUPERB STASJONSVOGN  til ŠKODAs toppmodell.

SMAK OG BEHAG - Med så mange ulike felgdesigner å velge mellom vil du helt sikkert finne en du liker. Du kan velge blant et stort utvalg lettmetallfelger fra 16" til 19" og innovative Aero-varianter. 


NYE ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN iV

Nye SUPERB kommer nå som ladbar hybrid med en rekkevidde på inntil 57 km (WLTP) og bagasjeromsvolum på 510 l. PRESENTASJON AV HYBRIDDRIFTEN I EN LADBAR HYBRID - Panseret på ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN iv skjuler en avansert hybriddrift som kombinerer det beste fra elbiler og biler med forbrenningsmotor. Resultatet er dynamiske kjøreegenskaper og miljøvennlig forbruk.

FULL AV NYVINNINGER - iV kan leveres i fire ulike utstyrs- og modellversjoner: Ambition, Style, L&K og SportLine. Velg den som passer deg. Da får du både standardutstyret som hører til versjonen, og eget iV-utstyr. Dessuten kan du velge eksklusivt ekstra utstyr. 

LIVET MED iV - Stille utslippsfri kjøring i byen og rekkevidde på hundre kilometer for lange turer. SUPERB STASJONSVOGN IV er både praktisk og tar hensyn til miljøet.


NYE SUPERB STASJONSVOGN SPORTLINE 


En uslåelig kombinasjon av spreke ytelser og 660 liter bagasjeromsplass.


UNIK STIL - SUPERB STASJONSVOGN SPORTLINE har en stilren design med lekre detaljer i sort

NÅR DETALJENE STEMMER - SPORTLINE-versjonen av ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN har en sportslig kupé og mye utstyr.

SPORTSLIG PÅ ALLE MÅTER -  SUPERB STASJONSVOGN SPORTLINE har anvansert teknologi under panseret som gir en sportslig kjøreopplevelse.

DYNAMISK STIL - Du kan velge mellom tre typer lettmetallfelger. 


NYE SUPERB SCOUT

Kraftige motorer, firehjulsdrift og offroad-modus er standard.


ALLTID BEREDT - SUPERB SCOUT har et robust og eksklusivt design som innbyr til nye eventyr.

SOFISTIKERT NED TIL MINSTE DETALJ - Den romslige kupeen holder høy kvalitet og har en rekke detaljer som er unike for SUPERB SCOUT

FULL AV EVENTYRLYST - SUPERB SCOUT har firehjulsdrift, Rough-Road-pakke og offroad-modus.

FRILUFTSLIV - Du kan velge mellom tre ulike typer lettmetallfelger. Velg den som passer best for deg.
DIN NYE SUPERB MED TEKNOLOGI SOM ER SIMPLY CLEVER

Flere aktive og passive assistentsystemer sørger for at hver eneste kjøretur i SUPERB er trygg og behagelig. Med disse assistentene ved din side kan du reagere raskt på det som måtte vente på veien.

1. Travel Assist tar delvis over styringen, slik at det blir enklere å kjøre og følge med på trafikken.

2. Utvalget av sikkerhetsassistenter har økt og omfatter nå flere toppmoderne assistentsystemer.

3. De bransjeledende LED-lyktene har bedre ytelse, lavere energiforbruk og nye sikkerhetsfunksjoner.

4. Du trenger ikke lenger grue deg til å parkere. Nå smetter du inn i trange parkeringsluker kun ved å trykke på en knapp.


Prisliste og brosjyre

Prisliste ŠKODA

Bygg din SUPERB her:

Bygg bil herKontakt oss

Henning Rogne

Henning Rogne
Bilselger SKODA

Mobil: 46 33 30 03
E-post: henning.rogne@moller.no
Per Ivar Normann

Per Ivar Normann
Bilselger Skoda

Mobil: 40 44 85 52
E-post: per.ivar.normann@moller.no

Kampanje SUPERB-familien

Fra kr 525.000,-*

Les mer