Volkswagen Amarok

Amarok - kåret til Årets pickup 2018!

Volkswagen Amarok er en pickup med maskulint design, en robust konstruksjon og massevis av krefter! Med andre ord - alt du forventer av en eksklusiv pickup i premiumklassen. Du får den som personbil varebil klasse 1 eller med grønne skilter. Priser fra kr 412.390,- eks. mva. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg.Kraftige V6-motorer.


Den kraftige 6-sylindrede turbodieselmotoren1 med et slagvolum på 3,0 liter har reserver i massevis, selv når den yter sitt ytterste. Nå kan du også bestille 258hk motor på utstyrsversjonene Aventura og Highline. Vi kan også tilby 3,0 liter TDI-dieselmotor (204 hk) med 500 Nm.


Nyhet! Nå med 258 hk.

Nå kan du bestille Amarok pickup med ny og kraftigere motor på 258 hk. Amarok styrker sin posisjon ytterligere som det mest motorsterke og komfortable valget i sitt segment. Amarok 258 hk/580Nm i kombinasjon med 8-trinns automatgir og permanent 4MOTION firehjulstrekk, setter en ny standard. I tillegg til økt dreiemoment, har den også en "overboost"-funksjon som gjør at motoren yter hele 272 hk i en kort periode under f.eks. en forbikjøring. Motoren på 258 hk leveres både til utstyrsnivå Highline og Aventura.


8-trinns automatgirkasse.

Begge V6-motorene kan leveres med 8-trinns automatgirkasse. Førstegiret er spesielt tilpasset igangkjøring med tilhenger eller kjøring under svært krevende forhold, mens det åttende giret reduserer drivstofforbruket på lange strekninger fordi du da kjører på lavt turtall. Muligheten for å kombinere dette med permanent 4MOTION firehjulsdrift er også helt unik.


BlueMotion Technology.

BlueMotion Technology med start-stoppsystem er standard i alle nye Amarok-modeller. Det reduserer både drivstofforbruk og utslipp.

Bygget for maksimal kjøreglede.

Slippvinkel og vadedybde: Den maksimale slippvinkelen på Amarok er 29,5° foran og 18,0° bak. Vadedybden er 500 mm.
Tverrhelling: Den brede akselavstanden til Amarok gjør bilen svært stødig, også når du kjører på skrå med en helling på 50°.
Rampevinkel: Den høye bakkeklaringen gjør Amarok i stand til å kjøre over ramper med en vinkel pa inntil 15,6°.
Stigningsvinkel: Amarok forserer stigninger med en last på inntil 1 tonn.


God kjørekomfort selv med høy nyttelast.

Amarok pickup byr på meget høy kjørekomfort, selv om bilen er en skikkelig arbeidsbil. Du har mulighet til å forsterke en allerede solid bil med egne heavy-duty-fjærer og passer for deg som kjører mye med høy belastning. Du får den som personbil varebil klasse 1 eller med grønne skilter.
Det fastmonterte tilhengerfestet (kulehode) er konstruert for å tåle en tilhengervekt på inntil 3500 kg (med bremser). Tilhengervekt på inntil 3500 kg

4MOTION firehjulstrekk.

Amarok byr på kjørekomfort i toppklassen selv under ekstreme forhold. Det kan den fordi den har et perfekt avstemt understell og drivverk, kombinert med 4MOTION firehjulsdrift, som virkelig viser krefter når det trengs. I tillegg kommer offroad-ABS, som sørger for kortere bremselengde på løst underlag.
Permanent 4MOTION firehjulstrekk.
Denne 4 x 4-funksjonen med selvsperrende Torsen-midtdifferensial er unik i pickup-segmentet og gir en balansert fordeling på 40 : 60 for alle typer onroad- og offroad-kjøring. Den sørger for betydelig bedre veigrep i svinger, noe som også er en stor fordel på vanlig vei. Fordelingen er variabel, alt etter underlag.
Innkoblbar 4MOTION firehjulstrekk.
En fordelerkasse sorger for elektrisk inn- og utkobling av forhjulene under kjøring. I kraftige stigninger eller på lange strekninger med grov grus kan det dessuten legges inn et reduksjonsgir.


Klassens bredeste lasteflate.

Lasteflaten måler 1222 mm mellom hjulhusene på Amarok. Det er enestående i denne bilklassen og gjør det mulig å laste europaller på tvers. Lastelemmen kan belastes med inntil 200 kg og kan ved behov fungere som en forlengelse av lasteflaten.
Nøyaktig tilskårne aluminiumsplater med rutemønster beskytter tverrveggen foran, lasteflaten og lastelemmen. Sideveggene er dekket av nøyaktig tilpassede skjermer i kunststoff. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Frakt europaller på tvers.

Den romsligste kupeen i klassen.

Kupeen er full av oppbevaringsmuligheter. Det er blant annet et oppbevaringsrom oppå instrumentpanelet, romslige oppbevaringsrom under forsetene og fire koppholdere.


Premium kvalitet for ryggen din.

Amarok Aventura byr på innvendig utstyr av høyeste kvalitet. Du sitter høyere enn i en SUV, men like komfortabelt. Forsetene er såkalte ergoComfort-seter som kan tilpasses individuelt med millimeterpresisjon, slik at både du og sidepassasjeren får en avslappet kjøretur. Baksetet har plass til tre personer og kan enkelt vippes opp når du skal frakte gjenstander.  ergoComfort seter med 14-veis justering.


Klimaanlegg.

Climatronic klimaanlegg har 2-soners temperaturregulering for fører og forsetepassasjer, manuell omluftfunksjon og luftkvalitetssensor. Klimaanlegget tilfører mer eller mindre kald luft avhengig av utetemperaturen og sollyset. Standardutstyr i Highline og Aventura.
Climatic klimaanlegg er et halvautomatisk klimaanlegg som er utstyrt med en kupésensor og kontinuerlig regulerer luften i bilen slik at den holder ønsket temperatur. Standardutstyr i Comfortline.
Vannbasert parkeringsvarmer gjør det mulig å forvarme motoren og sørger samtidig for at det blir raskere varmt i kupeen. Den kan også varme opp kupeen på forhånd. Betjeningsenheten er integrert i takkonsollen. I tillegg kan du selvsagt slå på og stille inn parkeringsvarmeren ved hjelp av fjernkontrollen. Parkeringsvarmer er standardutstyr på Amarok Aventura med 258 hk, ellers tilleggsutstyr.


Infotainmentsystemer.

Composition Media radiosystem har 16,5 cm stor berøringsskjerm i farger, stemmestyring, MP3-, AAC- og WMA-kompatibel CD-spiller, 4 x 20 watt effekt med seks høyttalere, dobbel tuner med fasediversitet og elektronisk stemmeforsterkning. Car-Net App-Connect sørger for enestående tilkoblingsmuligheter.

Discover Media navigasjonssystem har de samme funksjonene som Composition Media. I tillegg får du DAB+, en ekstra SD-kortinngang og SDkort med kartmateriale for Europa. De installerte veikartene kan oppdateres gratis med Volkswagen MapCare. I noen få, enkle trinn kan du også aktivere Car-Net Guide & Inform. Deretter kan du bruke tjenestene gratis i tre år.

Elektronisk stemmeforsterkning gjør det lettere for passasjerene i baksetet å høre hva du sier. Stemmesignalene fanges opp av håndfrimikrofonen, forsterkes og sendes ut gjennom høyttalerne bak i bilen.


Multifunksjonsratt og kjørecomputer.

Multifunksjonsrattet i skinn med girhendler ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen eller navigasjonssystemet og mobiltelefonen din ved hjelp av tastene. Med de ergonomiske girhendlene kan du oppnå sportslige girskift.
Premium Colour kjørecomputer har høyoppløselig, tredimensjonal fargeskjerm og oversiktlige menyer. Standardutstyr i Aventura. Den store kjørecomputeren viser relevant informasjon, bl.a. resterende rekkevidde, utetemperatur og gjennomsnittlig forbruk. Standardutyr Comfortline og Highline.


Eksteriør og styling.

Bi-xenonlykter med LED-kjørelys har både nær- og fjernlys. Det utvider synsfeltet og øker sikkerheten. Det elegante lysdiodebåndet fungerer som kjørelys. Standardutstyr Highline og Aventura, tilleggsutstyr i Comfortline.
Sportsbøylen er lakkert i bilens farge og understreker den dynamiske elegansen til Amarok Aventura. Aventura-logo på begge sider synliggjør at dette er en pickup av høy kvalitet.


Lys og sikt.

Adaptive tåkelys sørger for optimal sikt ved dårlig vær- Når du skal svinge av, lyser den innerste lykten opp veikanten.

Maksimal synlighet i all slags vær.


Sikkerhetssystemer.

Amarok leveres med blant annet multikollisjonsbrems, antiskrensregulering og bakkebremsassistent som standard.


Parkeringssystemer.

Med våre systemer er det ikke noe problem å parkere. I Amarok finnes parkeringssensorer og ryggekamera for full oversikt.

Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg Foto: Kampanjebilde - img (4).jpg Foto: Kampanjebilde - img (1).jpg

Kontakt oss

Lasse Kristensen

Lasse Kristensen
Merkeansvarlig VW

Mobil: 90 74 88 24
E-post: lasse.kristensen@moller.no
Arne Jørgen Leivseth

Arne Jørgen Leivseth
Bilselger VW Nytte

Mobil: 90 76 51 20
E-post: arne.jorgen.leivseth@moller.no
Torfinn Beldo

Torfinn Beldo
Bilselger Volkswagen

Mobil: 90 57 52 79
E-post: torfinn.beldo@moller.no
Foto: Kampanjebilde - img (4).jpg