Volkswagen Caravelle

Den perfekte flerbruksbilen.

Caravelle er basert på et konsept som har oppfylt skyhøye krav innenfor profesjonell persontransport i over 30 år. Caravelle byr på mye plass og høy komfort, og kan leveres med alt fra to til ni seter og konfigureres for mange forskjellige transportoppgaver. I utgaven med 40 cm lengre akselavstand er det mulig å integrere ekstra bagasjeplass eller en fjerde seterad.

Funksjonalitet.

Flere mulige setekombinasjoner, mange oppbevaringsplasser og et stort antall elektriske løsninger gjør Caravelle til den perfekte flerbruksbilen.

Setepakker.

Setepakkene i Caravelle er allsidige, og praktiske. Skreddersy bilen til å passe ditt behov, mulighetene er mange – med forskjellige setekombinasjoner tilpasset fra to til ni passasjerer.

Easy Entry-funksjon: setene kan skyves forover med et håndtak. Dette gjør det lettere for passasjerene i tredje seterad å komme seg inn og ut. Modeller med to skyvedører leveres med Easy Entry på begge sider. Hvis du treger å frakte lange gjenstader er det ikke noe problem, alle seteryggene kan slås ned, også på setene med Easy-Entry-funksjon.

12-vei elektrisk setejustering (ekstrautstyr): Førersetet har setevarme og elektrisk justering. Du kan justere korsryggstøtten og tilpasse høyden, vinkelen og avstanden på setet slik at du finner den posisjonen som passer perfekt for nettopp deg. En minnefunksjonen gjør det mulig å lagre tre forskjellige seteinnstillinger.

Det kan leveres dobbeltsete i stedet for enkeltsete på passasjersiden foran. Når du slår opp seteputen på det doble passasjersetet, åpnes et stort oppbevaringsrom.

For at det skal være lett å komme til overalt i førerhuset, kan armlenet på fører- og passasjersetet vippes opp. og/eller trinnvis justeres.

Interiør.

I en Caravelle kan du konsentrere deg fullt og helt om jobben. Moderne design og eksklusive materialer skaper en behagelig atmosfære og alle betjeningselementene har en logisk plassering. Det smarte oppbevaringssystemet har plass til dokumenter, nettbrett, smarttelefon og alt det andre du trenger i løpet av en dag med transportoppdrag. Avbildet modell er Caravelle Highline.

Bakluke.

Bakluken har stor åpningsvinkel slik at det er god plass til å laste inn og ut av bagasjerommet. I tillegg er den fin å søke ly under ved regnvær. Det er mulig å bestille elektrisk bakluke eller sidehengslede bakdører om ønskelig (ekstrautstyr).

Lykter.

De nye front- og baklyktene med LED-lys har den karakteristiske, attraktive Volkswagen-signaturen. Den avanserte LED-teknologien gir lykter med et stort lysvolum, lang holdbarhet og et lysspekter som ligner dagslys. Samtidig bruker de svært lite energi. Nær- og fjernlys genereres med LED-lys.

Dysene for lyktespyleranlegget er integrert i støtfangeren og kjøres ut og inn ved behov. Anlegget aktiveres ved påslått nær- eller fjernlys. Det er koblet til vindusspyleranlegget, slik at frontlyktene rengjøres ved hver femte vindusvask.

Lys- og siktpakken gir bedre sikt og består av et automatisk avblendbart innvendig speil som forhindrer at du blendes av andre trafikanter, og en lys og regnsensor som aktiverer vindusviskerne. Assistentlyset coming home / leaving home lyser opp området rundt bilen og øker dermed sikkerheten når det er mørkt.

Lys- og siktpakke er standardutstyr. LED-lys er standardutstyr i Caravelle Highline, ekstrautstyr i Caravelle Comfortline.

Elektriske utstyrspakker.

Fra elektriske vinduer til elektrisk innfelling av sidespeil, Caravelle kan skreddersys med praktiske løsninger.

Elektrisk pakke II: Pakken består av elektrisk justerbare og oppvarmbare sidespeil og elektriske vindushevere. Betjeningsbryterne er integrert i dørene på fører- og passasjersiden. Standardutstyr.

Elektrisk pakke I:Pakken inkluderer alt fra pakke I, men inkluderer også elektrisk innfelling av sidespeilene.

Festesystemer.

Uansett hva du skal ha med, vil det være trygt plassert i en Volkswagen Caravelle.

I alt seks surrekroker i passasjerrommet og bagasjerommet sørger for at bagasjen kan festes på en sikker måte. I Caravelle med lang akselavstand er det inntil åtte surrekroker (avhengig av hvilken setepakke som er valgt).

Toseters-benken i andre seterad, samt de ytre setene i treseterbenken har ISOFIX-festepunkter som gjør det mulig å feste barneseter på en trygg måte. I Caravelle er det totalt 4 ISOFIX-innfestinger. Caravelle Highline har 5 ISOFIX-innfestningspunkter.

Toppmoderne motorer.

Den nyeste generasjonen motorer har svært lavt drivstofforbruk uten at det går på bekostning av opplevelsene. 4MOTION firehjulstrekk og DSG automatgir gir meget høy kjørekomfort.

Stort utvalg av bensin- og dieselmotorer.

Caravelle leveres med 5 effektive TDI/TSI-motorer med lavt drivstofforbruk.

Dieselmotorer:
- 2,0 l 102 hk
- 2,0 l 150 hk
- 2,0 l 150 hk 4MOTION
- 2,0 l 204 hk
- 2,0 l 204 hk 4MOTION

Bensinmotorer:
- 2,0 l 150 hk
- 2,0 l 204 hk
- 2,0 l 204 hk 4MOTION
Forbruk blandet kjøring Caravelle fra 5,9-9,2 l/100km. CO2-utslipp fra 155-212 g/km.

BlueMotion Technology.

Caravelle setter nye standarder for bærekraftig mobilitet. De nye, Euro 6-kompatible TDI-motorene har BlueMotion Technology som standard.

Start-/stoppsystemet slår av motoren automatisk når bilen går på tomgang, og når du slipper clutchpedalen, for eksempel på rødt lys. Du trenger bare å trå inn clutchen for å starte motoren igjen.

Utnyttelse av bremseenergi fungerer slik at bilens batteri lades opp i pådrags- og bremsefasene. Dette reduserer belastningen på motoren og gir dermed et lavere drivstofforbruk.

Dekkene på Caravelle har lavere rullemotstand. Dette gir redusert drivstofforbruk og dermed mindre CO2-utslipp.

4MOTION firehjulstrekk.

Caravelle har innovative løsninger som sørger for godt veigrep, solide kjøreegenskaper og sikker styring, selv under krevende forhold.

Som eneste bil i sin klasse kan Caravelle leveres med 4MOTION firehjulsdrift og DSG 7-trinns automatgir. Ekstrautstyr.

Caravelle kan også leveres med en mekanisk differensialsperre på bakakselen i kombinasjon med 4MOTION firehjulsdrift. Sperren betjenes via en knapp på dashbordet.

Bakkebremsassistenten hjelper deg å kjøre kontrollert og sikkert ned bratte bakker ved å redusere motorens turtall og bremse bilen ved behov.

DSG automatgir.

Med DSG 7-trinns dobbelclutchgirkasse får du helautomatiske, nesten umerkelige girskift uten avbrudd i trekkraften, noe som bidrar sterkt til den høye kjørekomforten. Du kan velge mellom normal- og sportsmodus. Caravelle tilbys også med et multifunksjonsratt med girhendler.

DCC adaptiv understellsregulering.

Med adaptiv understellsregulering som ekstrautstyr kan du justere understellet som du vil med et enkelt tastetrykk for å oppnå bedre kjøreegenskaper. Velg mellom innstillingene NORMAL, COMFORT og SPORT.

Foto: Kampanjebilde - img (9).jpg Foto: Kampanjebilde - img (9).jpg Foto: Kampanjebilde - img (4).jpg Foto: Kampanjebilde - img (5).jpg Foto: Kampanjebilde - img (6).jpg Foto: Kampanjebilde - img (10).jpg Foto: Kampanjebilde - img (1).jpg Foto: Kampanjebilde - img (2).jpg Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg

Kontakt oss

Lasse Kristensen

Lasse Kristensen
Merkeansvarlig VW

Mobil: 90 74 88 24
E-post: lasse.kristensen@moller.no
Arne Jørgen Leivseth

Arne Jørgen Leivseth
Bilselger VW Nytte

Mobil: 90 76 51 20
E-post: arne.jorgen.leivseth@moller.no
Torfinn Beldo

Torfinn Beldo
Bilselger Volkswagen

Mobil: 90 57 52 79
E-post: torfinn.beldo@moller.no
Foto: Kampanjebilde - img (4).jpg