Volkswagen Multivan

Enestående gjennom seks generasjoner.

I over 65 år har Multivan vært den optimale følgesvenn gjennom de mange ulike gjøremålene som kan dukke opp på jobben og i fritiden. Det stilige designet og det eksklusive interiøret med nyutformet førerplass og moderne infotainmentsystemer gjør Multivan til en bil som skiller seg ut fra mengden. Av andre fordeler kan vi nevne innovative førerassistentsystemer og meget effektive motorer.

Stort rom for fleksibilitet.

Fra det unike skinnesystemet til de dreibare enkeltsetene. God plass er langt fra det eneste Multivan har å by på. Den har også en enestående fleksibilitet som er perfekt for en variert og innholdsrik hverdag.

Multifunksjonsbord.

Dette bordet har en rund bordplate og en rekke oppbevaringsrom til det du har med deg på reisen. Når bordet ikke er i bruk, kan bordplaten dreies 90 grader, slås sammen og felles ned i bordfoten. Deretter kan multifunksjonsbordet skyves frem og tilbake på de to midtskinnene mellom enkeltsetene

Multifunksjonsratt og stemmestyring.

Multifunksjonsrattet i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen eller navigasjonssystemet, mobiltelefonen eller cruise control ved hjelp av knappene. Rattet kan justeres både horisontalt og vertikalt, slik at du sitter så behagelig som mulig selv på lange kjøreturer. Velger du i tillegg Servotronic, som er en hastighetsavhengig servostyring, er bilen fremdeles lekende lett å manøvrere og parkere. I tillegg øker også sikkerheten ved høye hastigheter ved at man får mer kontakt med underlaget. Standardutstyr på Multivan Highline, ekstrautstyr på Comfortline.

Med stemmestyringssystemet kan du betjene telefon-, navigasjons- og lydfunksjoner uten å ta hendene fra rattet. I tillegg kan du aktivere nesten alle menyer og visninger på skjermen til radioen eller navigasjonssystemet med talekommandoer (ikke tilgjengelig med norsk tale).

Elektrisk justerbare og oppvarmbare sidespeil.

Sidespeilene har elektrisk justering og oppvarming som standard og kan leveres med elektrisk innfelling som ekstrautstyr. Speilhuset er lakkert som standard

Lykter.

Nær- og fjernlys genereres med energibesparende LED-lys. LED-lys har høy driftssikkerhet og lang levetid. Dermed er det mindre sannsynlig at lyktene skal slutte å virke. LED-lykter utmerker seg blant annet med at de har stort lysvolum, lang holdbarhet og et lysspekter som ligner dagslys. Samtidig bruker de svært lite energi. Leveres bare i kombinasjon med baklykter med LED-lys.

Parkerings- og bremselys genereres med energibesparende LED-lys.

Når nær- eller fjernlyset er slått på, rengjøres frontlyktene for hver femte spyling av frontruten.

Lys- og siktpakken gir bedre sikt og består av et automatisk avblendbart innvendig speil som forhindrer at du blendes av andre trafikanter, og en regnsensor som aktiverer vindusviskerne. Kjørelys med Coming home / Leaving home-funksjon gir økt sikkerhet og komfort ved å lyse opp området rundt bilen.

Seteløsninger.

Multivan har inntil syv behagelige sitteplasser (opp til 8 seter i Multivan Comfortline med lang akselavstand) med god takhøyde også i andre og tredje seterad.

Fører- og passasjersetet kan justeres elektrisk. Du kan justere korsryggstøtten og tilpasse høyden, vinkelen og avstanden på setet slik at du finner den posisjonen som passer perfekt for nettopp deg. Førersetet har minnefunksjon som gjør det mulig å lagre tre forskjellige innstillinger. 12-veis elektrisk setejustering omfatter også setevarme for fører- og passasjersetet foran.

De to enkeltsetene i passasjerrommet kan enkelt dreies 360 grader og stilles mot kjørereretningen uten at du behøver å flytte rundt på dem. Det dreibare setet med integrert barnesete kan raskt og enkelt gjøres om fra et fullverdig voksensete med trepunkts sikkerhetsbelte til et solid barnesete.

Passasjer- og bagasjerommet på hhv. 4,3 m2 og 5,0 m2 kan innrettes etter dine behov. Det intelligente skinnesystemet gjør nemlig at treseters-benken bak og enkeltsetene kan forskyves nærmest trinnløst. Tildekningen på skinnene er lett å fjerne, og dermed er det også lett å ta ut og sette inn treseters-benken og enkeltsetene.

Kraftfull og økonomisk.

Den nyeste generasjonen motorer, Euro-6 har svært lavt drivstofforbruk – uten at det går på bekostning av kjøreopplevelsen.

Motorteknologi.

Multivan leveres med 5 effektive TDI/TSI-motorer1 med lavt drivstofforbruk.

TDI dieselmotorer:
- 2,0 l 102 hk
- 2,0 l 150 hk
- 2,0 l 150 hk 4MOTION
- 2,0 l 204 hk
- 2,0 l 204 hk 4MOTION

TSI bensinmotorer:
- 2,0 l 150 hk
- 2,0 l 204 hk
- 2,0 l 204 hk 4MOTION

BlueMotion Technology.

Multivan har BlueMotion Technology som standard. Utstyret omfatter regenerering av bremseenergi, dekk med redusert rullemotstand og start-/stoppsystem.

4MOTION firehjulstrekk.

Multivan er suveren selv på utfordrende kjøreturer utenfor vanlig vei. Med 4MOTION permanent firehjulsdrift fordeles drivkraften etter behov mellom for- og bakakselen og på alle fire hjul. Dette gir optimal kontakt med veibanen.

På 4MOTION firehjulsdrift har vi nå tatt i bruk Haldex-koblingen fra den siste generasjonen. Fordelene med dette er lav vekt, forbedrede kjøreegenskaper og bedre kjøredynamikk.

Kan kombineres med en mekanisk differensialsperre på bakakselen som betjenes med en innvendig trykknapp.

DSG automatgir.

Med DSG 7-trinns automatgirkasse (ikke tilgjengelig for alle motoralternativer) får du helautomatiske, nesten umerkelige girskift uten avbrudd i trekkraften, noe som bidrar sterkt til den høye kjørekomforten. Du kan velge mellom normal- og sportsmodus.

Som eneste bil i sin klasse kan Multivan leveres med 4MOTION firehjulsdrift og DSG 7-trinns dobbelclutchgirkasse. Dette gir en enestående kjørekomfort, ikke minst i kupert terreng, takket være de helautomatiske girskiftene.

Adaptiv understellsregulering.

Med adaptiv understellsregulering som ekstrautstyr kan du justere understellet som du vil med et enkelt tastetrykk for å oppnå bedre kjøreegenskaper. Velg mellom innstillingene NORMAL, COMFORT og SPORT. Standard på Multivan Highline. Leveres kun i kombinasjon med stor/premium kjørecomputer. Leveres ikke til Multivan Comfortline med lang akselavstand.

Eksklusive og komfortable løsninger.

Intelligente mobile online tjenester, høykvalitetets infotainmentsystemer, i kombinasjon med bra inneklima og god avkjøling gjør Multivan til den perfekte følgesvenn i hverdagen.

Et godt inneklima.

I Multivan sørger det moderne klimaanlegget for at temperaturen raskt tilpasses dine ønsker.
Climatronic klimaanlegg lar deg regulere temperaturen i tre soner og sikrer et behagelig klima for føreren, forsetepassasjeren og alle som sitter i passasjerrommet. Anlegget registrerer utetemperaturen og solstrålenes intensitet og tilfører mer eller mindre kald luft etter behov. Automatisk omluftfunksjon og luftkvalitetssensor sørger for et behagelig inneklima.
Med frontruteoppvarmingen har du god sikt, selv i kaldt og fuktig vær - og det er lettere å fjerne is fra ruten når det er minusgrader.
Kupévarmer/luftvarmeren (ekstrautstyr) fungerer uavhengig av varme- og ventilasjonsanlegget og kan styres både fra det sentrale betjeningsfeltet og med fjernkontrollen. En vannbasert parkeringsvarmer kan også leveres som ekstrautstyr til Comfortline. Luftvarmer og parkeringsvarmer kan ikke kombineres. Vannbasert parkeringsvarmer er standardutstyr på Multivan Highline

Infotainment.

Med våre infotainmentsystemer kommer du deg frem på en god måte. Systemene er lette å bruke og med god lyd. Kjøreturen vil ikke bli det samme uten.

Oversiktlig instrumentpanel.

De horisontale linjene i det utvendige designet er hentet opp igjen i det nye instrumentpanelet. Fargene på dekorbåndet, dekorlisten og interiøret ellers harmonerer med hverandre, noe som skaper en hyggelig atmosfære. Instrumentpanelet inneholder også mange praktiske oppbevaringsrom.

Komforttak.

Luftdyser i taket sørger for frisk luft i passasjerrommet og forebygger dugg på sidevinduene. De utsvingbare leselysene kan justeres individuelt.

Alltid god beskyttelse.

I Multivan finnes praktiske førerassistentsassistent- og sikkerhetssystemer som gir god støtte i kritiske situasjoner, og kan bistå ved f.eks filbytte og parkering.

Sikkerhetssystemer.

Sikkerhetssystemene i Multivan hjelper føreren og kan dermed bidra vesentlig til økt sikkerhet og komfort både for alle i bilen og for andre trafikanter. Systemene kan gripe inn ved behov og på den måten være med på å redusere farer i trafikken.

Førerassistentsystemer.

Avanserte førerassistentsystemer kan registrere kritiske situasjoner og dels gripe inn i styringen av bremser og motor.

Parkeringsassistent.

Fra parkeringssensorer til ryggekamera- de smarte løsningene i Multivan gjør parkeringen lettere!

Lysassistentsystemer.

Light Assist fjernlysassistent dimmer fjernlyset automatisk hver gang systemet registrerer møtende kjøretøy og kjøretøy som kjører foran deg. Når systemet er aktivert, kobles også fjernlyset inn automatisk fra og med en hastighet på 60 km/t og når det er mørkt nok ute.
Tåkelysene med integrerte statiske adaptive lys sørger for optimal sikt ved dårlig vær. Når du svinger, lyses veikanten opp av den innerste frontlykten. Standardutstyr i Multivan Highline, ekstrautstyr i Comfortline.

Foto: Kampanjebilde - img (7).jpg Foto: Kampanjebilde - img (7).jpg Foto: Kampanjebilde - img (8).jpg Foto: Kampanjebilde - img (5).jpg Foto: Kampanjebilde - img (6).jpg Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg Foto: Kampanjebilde - img (1).jpg Foto: Kampanjebilde - img (4).jpg Foto: Kampanjebilde - img (2).jpg Foto: Kampanjebilde - img (9).jpg Foto: Kampanjebilde - img (10).jpg Foto: Kampanjebilde - img (11).jpg

Kontakt oss

Lasse Kristensen

Lasse Kristensen
Merkeansvarlig VW

Mobil: 90 74 88 24
E-post: lasse.kristensen@moller.no
Arne Jørgen Leivseth

Arne Jørgen Leivseth
Bilselger VW Nytte

Mobil: 90 76 51 20
E-post: arne.jorgen.leivseth@moller.no
Torfinn Beldo

Torfinn Beldo
Bilselger Volkswagen

Mobil: 90 57 52 79
E-post: torfinn.beldo@moller.no
Foto: Kampanjebilde - img (8).jpg