Volkswagen Passat Alltrack

Passat Alltrack 

- overlegen i all slags terreng.

Volkswagen Passat Alltrack tar utfordringer på strak arm. 4MOTION firehjulstrekk med høyt dreiemoment og det spesielle offroad-kjøreprogrammet sørger for at du kommer vel frem, også når du befinner deg utenfor allfarvei. Passat Alltrack har et røft og sporty design, og bruksmulighetene er nesten ubegrensede. Passat Alltracks sitt sporty og robuste ytre bekreftes også i interiøret med moderne designelementer laget av rustfritt stål, krom og aluminium. Passat Alltrack sitter godt på nesten alle kjøreunderlag, enten på eller utenfor veien. På grunn av sin intelligente teknologi vil du få turer fulle av dynamikk og overlegen trekkraft. Familiebilen er nemlig utstyrt med drivstoff-effektive motorer, både med TDI og TSI, og blant dem den sterkeste firesylindrede dieselmotoren fra Volkswagen. I tillegg har Passat Alltrack mange smarte tekniske løsninger, blant annet adaptiv cruise control som tilpasser seg din kjørestil, enten du liker det sporty, komfortabelt eller normalt.

Hovedlyktene gir Passat Alltrack enda mer utstråling.

Både hovedlyktene og tåkelysene foran sørger for god sikt både i mørke og i tåke. Lyktedesignen er dessuten med på å understreke de dynamiske egenskapene til Passat Alltrack.

Også på dagtid imponerer lyktene med en dynamisk design som matcher bilens front perfekt. Tåkelysene foran er standard. De sørger for klar sikt under vanskelige værforhold og fremhever bilens kraftfulle og sportslige fremtreden.

Som standard i Norge leveres hovedlykter med avansert LED-teknologi. Fordelene ved LED-hovedlykter er blant annet lavt energiforbruk, lang levetid og et lys som er svært likt dagslys.

Passat Alltrack får deg frem med firehjulstrekk.

4MOTION firehjulstrekk er standard for Passat Alltrack slik at du får intelligent teknologi som er konstant aktiv og fordeler drivkraften til hvert av hjulene. Dette skjer etter behov og på brøkdelen av et sekund. Systemet yter dermed et viktig bidrag til sikkerheten din når du kjører på dårlige veier og i dårlig vær.

Passat Alltrack ligger alltid som klistret til bakken. Bilen er nemlig utstyrt med 4MOTION firehjulstrekk som standard, og sørger for enestående veigrep også i vanskelig terreng. Firehjulstrekket fordeler motorkraften mellom for- og bakakselen slik at hvert enkelt hjul alltid reagerer optimalt på underlaget. Systemet forhindrer at hjulene spinner eller låser seg, både på veien og i terrenget. Det sørger dessuten for enestående retningsstabilitet. Med andre ord: Nyt kjøreturen, 4MOTION tar seg av alt det andre.

Passat Alltrack hever seg over fortauskanter og slaghull.

Bilen takler hva det måtte være og forserer på en enkel måte dårlige veier, vanskelig terreng og høye fortauskanter. Utstyrt med understell for kjøring på dårlige veier trenger verken du eller Passat Alltrack lenger å frykte noe som helst.

Din Passat Alltrack har både firehjulstrekk og høy bakkeklaring. Understellet for kjøring på dårlige veier er standard på familiebilen, og utjevner dessuten ujevnheter i veien. Bakkeklaringen er for det første økt med omtrent 27,5 mm. Det gjør at høye fortauskanter, dype slaghull og løst underlag ikke lenger er å anse som hindringer. For det andre er Passat Alltrack utstyrt med beskyttelsesplater under bilen både foran og bak som beskytter mot skader.

Standardutstyr Alltrack

Standardutstyr på Passat Alltrack stasjonsvogn.

•18" Kalamata lettmetallfelger
•3-soners Climatronic klimaanlegg
•Adaptiv cruise control med Front Assist inntil 210 km/t
•Ambientebelysning
•App-Connect: Apple CarPlay, MirrorLink
•Offroadprogram med bakkestartsassistent og nedstigningsassistent
•Blanke takrails
•Composition Media 8"
•El. innfellbare sidespeil med senkefunksjon på høyre sidespeil
•ergoComfort-sete med tilt- og setedybdejustering, el.justerbar korsryggstøtte på førersiden
•Fjernstyrt åpning av bagasjeluke
•Fotgjengerbeskyttelse
•LED hovedlys med kurvelys og LED kjørelys
•Mørke sidevinduer og bakvindu
•Parkeringssensor foran og bak
•Pedaler i aluminium 

Foto: Kampanjebilde - img (4).jpg Foto: Kampanjebilde - img (4).jpg Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg Foto: Kampanjebilde - img (2).jpg Foto: Kampanjebilde - img (8).jpg Foto: Kampanjebilde - img (6).jpg Foto: Kampanjebilde - img (7).jpg Foto: Kampanjebilde - img (5).jpg Foto: Kampanjebilde - img (1).jpg

Kontakt oss

Lasse Kristensen

Lasse Kristensen
Merkeansvarlig VW

Mobil: 90 74 88 24
E-post: lasse.kristensen@moller.no
Arne Jørgen Leivseth

Arne Jørgen Leivseth
Bilselger VW Nytte

Mobil: 90 76 51 20
E-post: arne.jorgen.leivseth@moller.no
Torfinn Beldo

Torfinn Beldo
Bilselger Volkswagen

Mobil: 90 57 52 79
E-post: torfinn.beldo@moller.no
Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg