Volkswagen Passat GTE stv.

Passat GTE - en stor ladbar hybridbil med det lille ekstra.

Den nye Volkswagen Passat GTE er en praktisk og stor ladbar hybridbil som har det ypperste innen miljøteknologi. Passat GTE er en toppmodell med minimalt forbruk, og kombinerer det beste fra to verdener: ren elektrisk drift i det daglige og hybridteknologi med full rekkevidde til de lengre kjøreturene. Passat GTE har en turtallsvillig 1.4 liters turbobensinmotor og en elektromotor med tilsammen 218 hestekrefter. Den ladbare hybridbilen akselererer fra 0-100 km/t på 7,6 sekunder, og har en rekkevidde på inntil 50 kilometer med kjøring på ren elektrisitet. Passat GTE kan kjøres i ulike moduser, for eksempel kan føreren velge «e-mode» for ren elektrisk drift. Stiller man bryteren på «GTE» får man frem de mest sportslige sidene ved å hente ut maks fra begge motorer. Kupeen i den nye Passat GTE har eksklusive detaljer som ambientebelysning, setetrekk i titansort viennaskinn og alcantara, applikasjoner i aluminiumsfinish og høyglanset sort pianolakk. Innovative assistent- og underholdningssystemer sørger for komfort og avslapning underveis, og viser tydelig at stil bare er et spørsmål om effektivitet. Bilen kommer i to ulike modeller, sedan hybrid og stasjonsvogn hybrid - den perfekte bilen til familien.

Stor ladbar hybrid, både som sedan og stasjonsvogn

Passat GTE har en design som domineres av tradisjonelle designelementer samt en elegant blå dekorlist på fronten, LED-hovedlykter i støtfangerne og en dynamisk silhuett.

De smidige linjene fremhever bilens dynamikk, samtidig som den avslappede fremtoningen er beholdt. Den blå dekorlisten som strekker seg over grillen fra hovedlykt til hovedlykt, er en klar indikasjon på at Passat GTE er en av Volkswagens elbiler og ladbare hybridbiler.

De C-formede LED-kjørelysene som er integrert i støtfangeren med tverrgående ribber, er et annet iøynefallende element. Passat GTE har en uttrykksfull personlighet som understrekes av den karakteristiske lyssignaturen med blant annet LED-hovedlykter som standard. Den blå GTE-logoen på forskjermene vitner om bilens effektive teknologi.

18-tommers Dartford lettmetallfelger leveres eksklusivt til Passat GTE, slik som på Passat Highline. Det leveres også flere felger, som alle leveres med blå bremsekalipere.

Standard LED-kjørelys samt LED-hovedlykter for nær- og fjernlys, sørger for at du er godt synlig for andre trafikanter.

Den ladbare hybridbilen Passat GTE leveres som standard med LED-hovedlykter med nær- og fjernlys, i tillegg til LED-kjørelys. Mørkerøde LED-baklykter er som alltid standard på Passat.

Ekstrautstyret Dynamisk lysassistent er en pakke som omfatter en rekke funksjoner. De koordinerte komponentene sørger for at din Passat GTE har riktig belysning i alle situasjoner. Bilen lyser opp veibanen optimalt og har lyshøyderegulering og adaptive lys. For å gjøre det litt mer komfortabelt å kjøre i mørket, bruker fjernlysene en automatisk dimmefunksjon slik at fjernlysene dimmes automatisk når det kommer biler imot. Du kan dermed kjøre med fjernlysene på konstant, uten at møtende trafikk blendes.

Enkel lading med hybridbilen Passat GTE.

Plug-in hybridteknologien lar deg lade batteriet i elmotoren ved hjelp av en ekstern strømkilde.

Når bilen er koblet til en stikkontakt hjemme eller en offentlig ladestasjon, lades batteriet i elmotoren. Litiumionbatteriet er fulladet etter ca. 4 timer og 15 minutter (på 10A). Hvis du bruker en offentlig ladestasjon eller veggboks, kan du lade batteriet på bare 2 timer og 30 minutter (på 16A). Da får du en ren elektrisk rekkevidde i opptil 50 kilometer – avhengig av kjørestil og hvor mye strøm som brukes av lykter, oppvarming, klimaanlegg, radio osv. Det er mer enn nok for de fleste daglige kjøreturer, for eksempel handleturen eller kjøring til og fra jobb. Hvis strømmen kommer fra 100 prosent fornybare kilder, blir disse kjøreturene både billige og ikke minst utslippsfrie, dag etter dag.

Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg Foto: Kampanjebilde - img (3).jpg Foto: Kampanjebilde - img (2).jpg Foto: Kampanjebilde - img (1).jpg Foto: Kampanjebilde - img (7).jpg Foto: Kampanjebilde - img (9).jpg Foto: Kampanjebilde - img (8).jpg Foto: Kampanjebilde - img (6).jpg

Kontakt oss

Lasse Kristensen

Lasse Kristensen
Merkeansvarlig VW

Mobil: 90 74 88 24
E-post: lasse.kristensen@moller.no
Arne Jørgen Leivseth

Arne Jørgen Leivseth
Bilselger VW Nytte

Mobil: 90 76 51 20
E-post: arne.jorgen.leivseth@moller.no
Torfinn Beldo

Torfinn Beldo
Bilselger Volkswagen

Mobil: 90 57 52 79
E-post: torfinn.beldo@moller.no
Foto: Kampanjebilde - img (2).jpg