Volkswagen T-Cross

Motor

115 hk

Bagasjevolum

380-455 liter

Nye T-Cross - en sikker og fleksibel SUV.

Den nye Volkswagen T-Cross SUV er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. Den ligner ikke noen annen, men er unik på alle måter. Akkurat som du.

T-Cross har mange høydepunkter. Her er noen av dem:


Fleksible bakseter

Juster plasseringen av baksetene med inntil 14 cm. 

Sikkerhet

T-Cross er blant de sikreste bilene i sin klasse. 

Design

Tilpass din T-Cross etter dine behov.


Utstyr

Tilpass Volkswagen T-Cross etter dine behov. Du kan velge mellom utstyrsversjonene Life, Style og Style Exclusive med motoralternativet 115 HK TSI DSG automatgir. Uansett hva du velger, får du høy kvalitet og komfort.


Style
Komfortabel design
Utstyrsversjonen Style byr på høy komfort og mange funksjoner som standardutstyr, for eksempel LED-hovedlykter, parkeringssensorer foran og bak, sportskomfortseter og markante 16-tommers Rochester lettmetallfelger.


Life
Føl deg som hjemme
Utstyrsversjonen Life får deg til å føle deg hjemme med en gang. Klimaanlegg, romslig bagasjerom, multifunksjonsratt, kjørecomputer plus og 18-tommers Köln Black lettmetallfelger gjør kjøreturen behagelig.


Style Exclusive

Skiller seg ut i mengden

Er du opptatt av detaljer? Da velger du utstyrsversjonen Style Exclusive. Med R-Line eksteriør og 18" Nevada lettmetallfelger får du et mer sportslig utseende som skiller seg ut i mengden. Med det heldigitale Digital Cockpit kan du enkelt tilpasse kombiinstrumentet ut fra dine informasjonsbehov underveis på kjøreturen. Hverdagen din blir mer komfortabel med både ryggekamera, fjernlysassistent og ikke minst Keyless Access.


Black Style

Du bestemmer hvordan kupeen skal se ut
Hvis du liker en sportslig stil med dempede farger, passer designpakken Black Style (ekstrautstyr) perfekt for deg. Da får kupeen i din T-Cross mange flotte detaljer, for eksempel dekor i høyglanset sort og grått.


Design


Valgfrihet
Større valgfrihet

Volkswagen T-Cross er en praktisk SUV med markant, dynamisk design og mange tilpasningsmuligheter som gir deg frihet til å gjøre det du vil, når du vil.


Eksteriør

Kompakt SUV-design

Skulderlinjen som strekker seg fra panseret til baklyktene, det kantete karosseriet, den høye bakkeklaringen og de progressive linjene gir den tøffe SUV-modellen et dynamisk utseende.  Offroadpreget fremheves av fordypningene i panseret, som gjør at det virker kraftigere og lengre. Den høye sittestillingen som er typisk for SUV-modeller, og de lave vinduslinjene gir deg full oversikt.


Interiør
Tilpass etter egne ønsker

Noen av høydepunktene i kupeen er ambientebelysningen, setetrekk i kvalitetsstoff og valg av ulike designpakker (ekstrautstyr). Du får ikke bare komfort i toppklassen, men også muligheter til å sette ditt eget preg på kupeen.


Lys

Innlysende argumenter

T-Cross leveres som standard med LED-kjørelys og halogenhovedlykter. I utstyrsversjonen Style er LED-hovedlykter standard.


Felger

Felger for enhver smak

Du kan velge blant et stort utvalg av felger til din Volkswagen T-Cross. 16- til 18-tommers lettmetallfelger setter et eget preg på din Volkswagen T-Cross, for eksempel 18-tommers Nevada2lettmetallfelger i sort med glanspolert overflate.


Sikkerhet

Førerassistentsystemene i Volkswagen T-Cross SUV bidrar til høyere kjørekomfort og kan hjelpe deg å håndtere kritiske situasjoner eller i beste fall unngå dem helt. Selv om du ikke alltid legger merke til denne teknologien, er det godt å vite at den er der.


Parkering
Nå er det også moro å parkere

Å parkere i parkeringsluker kan sette tålmodigheten din på en stor prøve. Da er det godt å få hjelp av parkeringsassistentsystemene (ekstrautstyr) i T-Cross. 


Euro NCAP

5 stjerner for høy sikkerhet

T-Cross SUV er en sikker og trygg SUV. Euro NCAP jobber for et tryggere trafikkmiljø og færre personskader i forbindelse med ulykker. I Euro NCAP-testen kontrolleres den aktive og passive sikkerheten til nye biler grundig ved hjelp av kollisjonstester og andre undersøkelser. Volkswagen T-Cross SUV fikk 5 stjerner av 5 mulige i denne testen og er dermed blant de sikreste bilene i sin klasse.


Kjøring

Moro bak rattet

Det er gøy å kjøre nye Volkswagen T-Cross SUV. For eksempel bidrar de praktiske assistentsystemene til at turen blir enkel og behagelig. De sørger for mer komfort på lange turer og kan hjelpe deg i trafikken.
Komfort


Bagasjerom
Mer frihet til å være spontan
Volkswagen T-Cross SUV gir deg mer frihet. Med en kupé som enkelt kan tilpasses etter behov, og et stort bagasjerom er det godt med plass til både passasjerer og bagasje hvis du spontant bestemmer deg for å legge ut på tur. Bagasjeromvolumet er på 385-455 liter (avhengig av plasseringen til baksetene, inntil 14 cm). Ved å folde ned baksetene øker volumet til 1 281 liter. Baksetene kan splittes i 60:40.


Korsryggstøtte
Komforten du alltid har ønsket deg
Det er bare å bli sittende. Korsryggstøtten (standardutstyr) avlaster ryggen din på lange kjøreturer. Nedfellbar seterygg på passasjersetet foran sørger for at det er nok plass til bagasje og handleposer i T-Cross SUV. 


Baksete
Bruk plassen optimalt
T-Cross er en svært allsidig bil med baksete som kan forskyves inntil 14 cm og deles. Det betyr mer plass til deg og passasjerene dine og mer oppbevaringsplass for alle.


Digital Cockpit
Se akkurat den informasjonen du vil ha
Glem analoge systemer. Bytt ut de klassiske runde instrumentene med et høyoppløselig display (ekstrautstyr). Med Digital Cockpit kan du se mye mer enn bare hastighet og turtall.


Underholdning


Navigasjon

Navigasjon i toppklassen
Radioen og navigasjonssystemet som leveres til Volkswagen T-Cross, har berøringsskjerm i farger,  seks høyttalere og mange tilkoblingsmuligheter. Discover Media navigasjonssystem har et 8 tommer stort display og intuitive navigasjonsfunksjoner som du kan utvide med de praktiske online-tjenestene fra Car-Net for å få informasjon i sanntid.


Tilkoblingsmuligheter
Tilkobling til alt som er viktig
Du er alltid online med smarttelefonen. Nå kan du også være det med T-Cross. Car-Net Guide & Inform forenkler hverdagen og hjelper deg å komme frem så raskt og bekvemt som mulig. Du kommer til å sette stor pris på informasjonen i sanntid og de praktiske funksjonene.Telefon
Gjør kommunikasjonen lettere

Det er enkelt å koble mobile enheter som mobiltelefon, nettbrett og MP3-spiller til den innebygde USB-porten. Hvis mobiltelefonen din har støtte for Qi-standarden, kan du enkelt lade den ved å legge den i det fremre oppbevaringsrommet med induktiv ladefunksjon (ekstrautstyr). 

Foto: Kampanjebilde - ttttt.jpg Foto: Kampanjebilde - ttttt.jpg Foto: Kampanjebilde - øøøø.jpg

Kontakt oss

Lasse Kristensen

Lasse Kristensen
Merkeansvarlig VW

Mobil: 90 74 88 24
E-post: lasse.kristensen@moller.no
Arne Jørgen Leivseth

Arne Jørgen Leivseth
Bilselger VW Nytte

Mobil: 90 76 51 20
E-post: arne.jorgen.leivseth@moller.no
Torfinn Beldo

Torfinn Beldo
Bilselger Volkswagen

Mobil: 90 57 52 79
E-post: torfinn.beldo@moller.no
Foto: Kampanjebilde - øøøø.jpg