Ford Mustang Mach-E

Familie-SUV med inntil 610 km rekkevidde. Mulighet for firehjulstrekk. Lynlading opptil 150 kW. Fra kun 422.000,-. Leveres i Norge fra tidlig i 2021.

MUSTANG MACH-E: ELEKTRISK. OG UTEMMET.

Inntil 610 km rekkevidde. Mulighet for både to- og firehjulstrekk. Hengerfeste og proppfull av teknologi og utstyr.

Mustang Mach-E er laget med samme lidenskap som det ikoniske opphavet og sørger for at  de samme frihetssøkende idealene videreføres inn i den elektriske tidsalderen.
Forhåndsbestill i dag og sikre deg levering i Norge fra tidlig i 2021.


En ny måte å oppleve Mustang på

Mustang Mach-E er utviklet fullt og helt med tanke på kundens ønsker og behov. Resultatet er en lekker SUV med meget gode kjøreegenskaper som leverer en herlig kjøreopplevelse. Her får du «state-of-the-art» tilkoblet teknologi, som gjennom løpende oppdateringer kan gjøre Mustang Mach-E - om mulig - enda bedre med tiden.

Når den ankommer Norge tidlig i 2021, vil Mustang Mach-E være tilgjengelig med to forskjellige batteristørrelser. Den kan fås med bakhjulstrekk eller firehjulstrekk, drevet av to motorer som fordeler kreftene uavhengig mellom front og bakaksel.

Utstyrt med den største batteripakken og bakhjulstrekk har Mustang Mach-E en rekkevidde på opptil 610 kilometer i henhold til den nye og langt strengere WLTP-målemetoden. Med firehjulstrekk og den største batteripakken er det forventet at Mustang Mach-E vil levere 351 HK og et dreiemoment på 580 Nm, med en rekkevidde på opptil 540 kilometer.

Bygg din Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E har tre unike kjøremodus: stille, aktiv og utemmet. Kjøredynamikken og bilens understell er fintilpasset den ønskede kjørestilen. Både styringen, lysene i kupeen, lyden og de heldigitale skjermene skifter karakter etter hvilken kjøremodus du velger.

Når du starter å kjøre vil et nytt firehjulstrekksystem (eAWD) levere moment uavhengig til både for- og bakakselen. Dette sørger for en imponerende akselerasjon og enda bedre håndtering enn for modellene med bakhjulstrekk. Ford har fintunet eAWD-systemet ved omfattende testing både på vått og snødekt underlag for å hjelpe til med å holde kontrollen på glatte veier.


Det har nå åpnet for bestilling av Mustang Mach-E. De første kundebilene blir levert i Norge fra mars 2021.
  Kongfigurer og bestill her 

  • For en godt utstyrt Mustang Mach-E RWD (bakhjulstrekk) med en rekkevidde på opptil 440 kilometer (standard range) er prisen fra 422 000 kroner.
  • En Mustang Mach-E RWD (bakhjulstrekk) long range med rekkevidde på opptil 610 kilometer og bakhjulstrekk vil koste fra 473 400 kroner.
  • Ønsker du firehjulstrekk og 540 kilometers rekkevidde vil svært godt utstyrte Mustang Mach-E AWD long range koste fra 554 400 kroner. Klarer du deg med opptil 400 kilometer rekkevidde er prisen på AWD standard range fra 492 000 kroner.
  • Den komplett utstyrte «First Edition», med 540 kilometers rekkevidde og firehjulstrekk, kommer i et begrenset antall og koster 599 000 kroner. Den blir tilgjengelig i tre lekre eksteriørfarger, Rapid Red, Carbonished Grey eller Grabber Blue. Grabber Blue er eksklusivt tilgjengelig til First Edition.

To batteripakker og lynlading

Mustang Mach-E kommer både som standard range (med et 75 kWt batteri) og Long Range (99 kWt batteri). Sistnevnte med en anslått WLTP-rekkevidde på opptil 610 kilometer med bakhjulstrekk.

For å gi maksimalt med innvendig plass og optimal kjøredynamikk med et lavt tyngdepunkt, er batteriene plassert under gulvet mellom bilens to akslinger. Det har også gjennomgått omfattende tester i temperaturer ned mot 40 minusgrader. Batteriene er sikret i en vanntett batterikasse som igjen er omgitt av kollisjonsabsorberende materiale. Batteriet bruker et avansert «active liquid» system for avkjøling og oppvarming for å regulere temperaturen og dermed sørge for optimal ytelse i ekstremt vær, i tillegg til forbedrede ladetider.

Hele 80 % av ladingen av elektriske biler gjøres i dag hjemme. Ford vil derfor tilby en egen veggboks som gir inntil fem ganger raskere lading enn ved bruk av vanlig stikkontakt. På en bil med long range og bakhjulstrekk vil dette gi rundt 51 kilometer rekkevidde på en times lading**.

Det avanserte navigasjonssystemet identifiserer ladepunkter når du er ute på veien og hjelper sjåføren med å finne de mest praktiske stedene å stoppe for lading.

Ford er også en av eierne i ladenettverket IONITY. Dette selskapet har som mål å bygge 400 hurtigladestasjoner langs de store norske og europeiske fartsårene før slutten av 2020. Med en maksimal ladehastighet på 150 kW vil en Mustang Mach-E long range med bakhjulstrekk lade opptil 119 kilometer på 10 minutter**. En standard range Mustang Mach-E vil kunne lades fra 10 % til 80% på rundt 38 minutter**.

Mustang Mach-E er en «gamechanger» som bl.a. tilbyr den unike kombinasjonen rekkevidde, SUV-plass, heftig design, teknologi, OTA og pris!

På toppen av det hele – det er en Mustang.


Dersom du ønsker mer informasjon om Mustang Mach-E, klikk her eller besøk www.ford.no.

LES MER HER


Priser er inklusive leveringsomkostninger levert Drammen. Årsavgift kommer i tillegg. Ford Motor Norge tar forbehold om feil, prisene endres uten forvarsel. Bilder og illustrasjoner vist på denne nettsiden kan variere fra norske standardmodeller og standardutstyr. Farger kan variere, tilbehør og ekstrautstyr kan medføre ekstra kost eller være utilgjengelig i Norge.  Basert på fulladet batteri. Rekkevidde er testet etter Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP), gjelder bakhjulstrekk med long range batteri. Faktisk rekkevidde vil variere ut fra en rekke faktorer som utvendig klima, kjørestil, vedlikehold av bil, alder på batteriet osv. Forbehold om skrive- og trykkfeil.


Foto: Kampanjebilde - 3.jpg Foto: Kampanjebilde - 3.jpg Foto: Kampanjebilde - 5.jpg Foto: Kampanjebilde - e51761cd-10a1-433a-8edb-9439e30027c9.jpg Foto: Kampanjebilde - FORD_MUSTANG_MACH-E_INTERIOR_13.jpg Foto: Kampanjebilde - 4.jpg Foto: Kampanjebilde - IMG_1898.JPEG

Kontakt oss

Hans Petter Gretland

Hans Petter Gretland
Daglig Leder Sulland Elverum

Mobil: 45 40 40 11
E-post: hans.gretland@sulland.no
Martin Sunnevåg Madsbu

Martin Sunnevåg Madsbu
Bilselger

Mobil: 48 12 05 35
E-post: martin.madsbu@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - 5.jpg