Vi feirer flere Hyundai- forhandlere!

Hyundai er tilbake på Lillehammer og Sulland har fått sin 4. forhandler av Hyundai! Dette feirer vi i alle våre Hyundai- butikker med kampanjepriser på Hyundais store og spennende bilutvalg! Og du? Visste du at du ved å prøvekjøre en Hyundai hos oss i april er med i trekningen av en tur for to til VM i fotball til sommeren? Kom innom og prøvekjør da vel!

Hyundai er tilbake på Lillehammer!

Endelig!

Sulland er allerede store på Hyundai med forhandlere på Elverum, Gjøvik og Kongsvinger. Nå innlemmer vi også Lillehammer som forhandler av Hyundai. Hos Sulland Bilsenter Lillehammer vil du nå finne et stort utvalg av biler fra en av markdedets største og mest innovative produsenter.

Et stort modellutvalg

Hyundai har biler i alle klasser fra småbiler til store SUVer. Hyundai har også et av markedets største utvalg av ladbare biler og tilbyr hybrid, plug-in hybrid og helektriske modeller. I tillegg til dette er Hyundai også en av svært få produsenter som tilbyr hydrogenelektriske biler. Vi gleder oss veldig til å vise deg Hyundais store spekter av bilmodeller!

Svært gode garantier

Hyundai tilbyr noen av markedets aller beste garantier. 5 års garanti er etter hvert blitt standarden på nybilgarantier i Norge, men det er ikke mange andre som i tillegg tilbyr ubegrenset kjørelengde innen disse fem årene. På ladbare biler har Hyundai også en svært god batterigaranti som er på hele 8 år!

Mye spennende i vente

I 2016 lanserte Hyundai modellen Ioniq som var den første bilen med tre valgbare drivlinjer. Ioniq fåes som hybrid, plug-in hybrid eller elbil. Her kan du velge den bilen som passer ditt behov best. I 2018 lanserer Hyundai den helektriske SUVen Kona electric. Kona electric kommer med svært god rekkevidde, hele 480 km etter den nye, strenge WLTP- standarden. Dette er klasseledende. Vi kan i tillegg nevne at bilen tilbyr det siste innen teknikk og sikkerhet og kommer til å bli en av de mest populære bilene i dette landet i årene som kommer. Med 204 hestekrefter er det heller ingenting å si på kraftoverskudd og aksellerasjon!

Åpningsfest

Vi feirer vår nye Hyundaiforhandler i alle våre Hyundai- butikker! Vi har kampanjepriser på flere av Hyundais modeller. Blant annet en svært god pris på en av markedets aller beste Plug-In hybrider, nemlig Ioniq. vi har også et godt leasingtilbud på årets store nyhet, Hyundai Kona.

Vinn billetter til sommerens VM i fotball!

Dersom du prøvekjører en av våre biler i løpet av april er du med i trekningen av en tur for to til sommerens VM i fotball i Russland. Det eneste du trenger å gjøre er å ta en prøvetur for deretter å registrere deg på Hyundais nettsider. Her er vinnersjansen betydelig større enn å vinne i lotto! Vi deler også ut hundrevis av andre premier som trekkes blant de som prøvekjører. Kom innom!


speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - kona.jpg Foto: Kampanjebilde - kona.jpg Foto: Kampanjebilde - santafe.jpg Foto: Kampanjebilde - fuelcell.jpg Foto: Kampanjebilde - konaelectric.jpg

Kontakt oss

Johnny Myrvold

Johnny Myrvold
Bilselger

MOBIL: 466 85 001
E-POST: johnny.myrvold@sulland.no
Snorre Enger

Snorre Enger
Merkeansvarlig Hyundai & Mazda

MOBIL: 416 60 370
E-POST: snorre.enger@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - santafe.jpg