BMW 5-serie Touring

Dynamiske kjøreegenskaper, sportslig design og høy komfort gjør at BMW 5-serie Touring tilhører toppsjiktet i denne klassen. Bilen er full av moderne teknikk og praktiske funksjoner som gir deg sportslige kjøreopplevelser.

Salgskampanjer

1. Premium Edition. Kampanjepris: 59.900,-
PREMIUM EDITION til BMW 5-serie Touring inneholder følgende ekstrautstyr:
Sportline, Sportsseter, Parkeringsvarmer inkl. Display key, Ryggekamera, Adaptive LED lys med fjernlysassistent, Navigasjon business, Hengerfeste, Oppvarmet ratt og Ambient light.
Kampanjepris: kr 59.900,-
Kundefordel: kr 28.650,- mulig.

2. BMW 520 xDrive Touring. 
Mnd.Beløp: 5 490,- inkl. mva. Og 0,9% rente.
*Startleie/etableringsgebyr: kr 107 929,- ink. MVA. Totalpris kr 305 569,- vil variere med rentenivået. 30 000km og 36 måneders bindingstid. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing

3. KAMPANJE: BMW 530e eDrive edition.
Selvsagt setter den en ny standard – BMW 5-serie er den moderne business-sedanen. Med det dynamiske og samtidig elegante utseendet tilfredsstiller den alle krav til en bil i denne klassen. Den byr på kjøreglede med toppmoderne teknologi.
Pakken inneholder blant annet: Sport Line, Ryggekamera, Parkeringssensorer (PDC), Navigasjonssystem Professional, Elektrisk soltak, Solgardiner (bakrute og sideruter bak) og Parking Assistant Plus.
Nå kun 569.900,- (veil. 609.310,-) spar 39.410,-

4. LEASINGKAMPANJE: BMW 530e eDRIVE EDITION.
Selvsagt setter den en ny standard – BMW 5-serie er den moderne business-sedanen. Med det dynamiske og samtidig elegante utseendet tilfredsstiller den alle krav til en bil i denne klassen. Den byr på kjøreglede med toppmoderne teknologi.
Pakken inneholder blant annet: Sport Line, Ryggekamera, Parkeringssensorer (PDC), Navigasjonssystem Professional, Elektrisk soltak, Solgardiner (bakrute og sideruter bak) og Parking Assistant Plus.
Kun 3.990,- pr. mnd. inkl. mva.*
*Startleie/etableringsgebyr: kr 93.726,- ink. mva. Totalpris kr 237.366,- vil variere med rentenivået. 30.000 km og 3 års bindingstid. Inkl. frakt og leveringsomkost. Årsavgift pluss mva. kommer i tillegg. Avbildet modell kan avvike fra standard.

BMW 5-serie Touring har moderne design med et sportslig, elegant formspråk. Den harmoniske balansen mellom det estetiske og sportslige vekker oppsikt. Alle innvendige og utvendige detaljer er preget av høy kvalitet. Alt utstyr bidrar til å gjøre bilen komfortabel og praktisk. Her reiser du med stil uansett om du er på jobb eller har fri.

Balanserte proporsjoner og et moderne formspråk gir BMW 5-serie Touring et elegant, sportslig utseende. Nyregrillen og hovedlyktene står helt inntil hverandre, og det understreker den sportslige stilen. Baklyktene har den markante L-formen som er typisk for BMW-modellene, og sammen med enderør på begge sider gir de hekken et kompakt, moderne utseende.

Ytelse

BMW 5-serie Touring holder toppnivå både når det gjelder ytelser og teknikk, og det gjør den til en bil for fremtiden. Kraftige motorer og innovative lette konstruksjoner kombinert med effektiv aerodynamikk og intelligent teknikk gir bilen svært dynamiske kjøreytelser. Med Driving experience-knappen kan du velge mellom COMFORT-modus, som er standard, ECO PRO-modus for økonomisk kjøring og SPORT-modus som gjør kjøringen mer dynamisk. Den nye, interaktive funksjonen Adaptive-modus tilpasser Dynamic Damping Control, styringen og automatgirkassen kontinuerlig etter kjøresituasjonen. 

BMW 5-serie Touring er ikke tilfreds med middelmådig. Derfor er den selvsagt best i klassen når det gjelder akselerasjon og CO2-utslipp. Det bidrar blant annet den smarte Start Stop-funksjonen til. Den er for første gang å finne i BMW 5-serie Touring og slår av motoren kun når den forventer at bilen skal stå i ro et visst tidsrom.

Ved hjelp av lette materialer, blant annet aluminium og moderne magnesiumlegeringer, er femte generasjon av BMW 5-serie Touring inntil 100 kilo lettere enn forgjengeren. Den smarte konstruksjonen med lav vekt sørger også for lavere tyngdepunkt og en balansert vektfordeling mellom for- og bakakselen. Resultatet er ekstra dynamiske kjøreegenskaper. Med kraftige BMW TwinPower turbomotorer, smarte konstruksjoner med lav vekt, integrert Active Steering for førsteklasses manøvrering og smidighet pluss Adaptive-modus er BMW 5-serie Touring utstyrt for unike sportslige kjøreopplevelser, slik at den alltid ligger ett skritt foran konkurrentene.

Med BMW Copilot har du en kvalifisert medarbeider. Den kan du uten videre overlate viktige, men monotone oppgaver. Ekstrautstyret Driving Assistant Plus gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Også ved feltskifte er du i gode hender. På BMW 5-serie Touring avsløres tiltakene fra BMW EfficientDynamics av den doble nyregrillen, et markant designikon. Når det er mindre behov for kjølende luft, lukkes automatisk et luftspjeld i Active Air Stream-nyregrillen. Det gir bedre aerodynamiske egenskaper og er enestående i denne klassen.

Komfort og kapasitet

Det er lagt stor vekt på betjeningskomfort i BMW 5-serie Touring. Innovativ teknikk gjør det enkelt å laste og losse bagasjerommet. Ved behov kan bagasjeromsvolumet økes fra 570 til 1700 liter. Uansett om du er på en kort tur eller en lang forretningsreise vil du sette pris på de fleksible løsningene, den gode plassen og de dynamiske kjøreegenskapene. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40. Dette gjør bagasjerommet svært fleksibelt, slik at du får plass til alt og alle i bilen. Gjennomlastingssystemet gjør at det er god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet. Når hele baksetet legges ned, øker bagasjeromsvolumet til BMW 5-serie Touring fra 570 til 1700 liter. Den elektriske betjeningen gjør det enkelt å legge ned bakseteryggen. Med automatisk baklukebetjening kan du åpne og lukke bakluken ved å trykke på den lett tilgjengelige tasten i dørkledningen eller på bilnøkkelen. Bakluken kan fortsatt åpnes på vanlig måte fra utsiden med baklukehåndtaket og lukkes med tasten i kledningen på bakluken. Det optimerte bagasjeromskonseptet i BMW 5-serie Touring er svært fleksibelt. Praktiske funksjoner, som bakseteryggen som kan deles og legges ned, det sammenleggbare bagasjeromsgulvet og en rekke praktiske oppbevarings- og festemuligheter, gjør det enkelt å utnytte plassen, uansett om du skal på tur med familien eller på jobbreise.

BMW Connected og teknologi

For å lykkes i alle situasjoner trenger du først og fremst førsteklasses utstyr. Alle de digitale tjenestene og førerassistentsystemene i BMW 5-serie Touring sørger med trådløs forbindelse til omverdenen og intuitiv betjening for maksimal komfort, sikkerhet og effektivitet. BMW Connected gjør hverdagen i bilen enklere. Informasjon, blant annet anbefalt starttidspunkt, er tilgjengelig på iPhone® eller Apple Watch utenfor bilen og kan overføres til bilen ved hjelp av BMW Connected Onboard. Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og ekstra USB-porter. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres Bluetooth Office og forberedelse for WLAN-hotspot. 

Med funksjonen Remote Control Parking kan du gå ut av bilen og styre bilen inn eller ut av en trang parkeringsluke eller en garasje med en fjernkontroll. Du aktiverer Remote Control Parking fra utsiden av bilen med BMW Display Key. Utstyrspakken parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View inkludert Top View, PDC og parkeringsassistent med linjer i lengderetningen som parkerer bilen automatisk, både parallelt med og på tvers av veibanen. BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet kjøremodusen til Driving Assistant Plus, bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - 5-serie-2.jpg Foto: Kampanjebilde - 5-serie-2.jpg Foto: Kampanjebilde - 5-serie-5.jpg Foto: Kampanjebilde - 5-serie-7.jpg Foto: Kampanjebilde - 5-serie-8.jpg Foto: Kampanjebilde - 5-serie_1.jpg

Kontakt oss

Ole Christian Hansen

Ole Christian Hansen
Bilselger BMW

MOBIL: 416 09 092
E-POST: ole.hansen@sulland.no
Per Arne Ridderseth

Per Arne Ridderseth
Bilselger

MOBIL: 907 69 797
E-POST: per.ridderseth@sulland.no
Roar Finsveen

Roar Finsveen
Daglig leder Sulland Gjøvik BMW/Toyota

MOBIL: 901 29 949
E-POST: rf@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - 5-serie-5.jpg