BMW X1

BMW X1 er, som de andre modellene i X-familien, en perfekt følgesvenn for alle som daglig søker nye utfordringer. De kraftfulle SAV-proporsjonene og den allsidige kupeen viser tydelig at den er en X-modell.

Salgskampanjer

Kjøpspris fra kr 401.900,–

1. xDrive-kampanje.
Krappe svinger, glatte nedoverbakker, isete underlag og plutselig regn. Det norske føret er som skapt for BMW xDrive intelligent firehjulsdrift. xDrive fordeler opptil 100 % av drivkraften fleksibelt, trinnløst og lynraskt til de hjulene som har best veigrep, og sørger for økt sikkerhet og usedvanlig god retningsstabilitet.

Nå får du BMW xDrive firehjulsdrift til kun kr 9.900,–
Kundefordel opp til kr 34.200,

2. Leasingkampanje.

Kun 2.990,-pr. mnd. Inkl mva. og 0.9% rente*

*Startleie/etableringsgebyr: kr 86 647,- ink. MVA. Totalpris kr 194 287,- vil variere med rentenivået. 30 000km og 36 måneders bindingstid. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing

3. Premium Edition.

Nå tilbyr vi utstyrspakken PREMIUM EDITION. Pakken sikrer deg en godt utstyrt bil til en fordelaktig pris og inneholder utstyr som øker gleden og hever komforten i din nye BMW. Dersom du ønsker å oppgradere din bil ytterligere er mange av de øvrige utstyrsmulighetene fordelaktig priset i kombinasjon med PREMIUM EDITION.

PREMIUM EDITION til BMW X1 inneholder følgende ekstrautstyr:
Sport Line, oppvarmbart ratt, takrails sort, automatisk avblendbart sladrespeil, ryggekamera, lengdejustering av bakseteraden, parkeringssensor (PDC) bak, Cruise Control med bremsefunksjon, lyspakke, LED kjørelys, navigasjonssystem.

Kampanjepris: kr 34.900,-
Kundefordel: kr 45.850,-

Om bilen

BMW X1 har et karakteristisk SAV-utseende som avslører de allsidige og dynamiske egenskapene. Uansett om du kjører i byen eller i terrenget er profilen preget av lang akselavstand og korte overheng. Det kraftfulle utseendet er kombinert med kompakte ytre mål. Samtidig er bilen full av fleksible løsninger og har god plass på begge seterader. Kombinasjonen av kvalitetsmaterialer og matchende integrerte detaljer gir BMW X1 et helhetlig utseende.

KOMPAKT, MEN STOR

BMW X1 har kompakte utvendige mål som gjør den til en praktisk bybil. Men bilen har også gode indre verdier. Den typiske SAV-formen på karosseriet har en høy taklinje som gjør kupeen ekstra romslig og innbydende. Den høye sittestillingen og de store vindusflatene bidrar også den gode oversikten. BMW X1 overbeviser på mange måter. Med 56 centimeter benplass i baksetet har selv de langbente nok plass på lange turer.

UTVENDIG DESIGN.
Bare utseendet vekker utforskertrangen. Her møter de typiske trekkene til en SAV en dynamisk, urban livsstil. Karosseriet har en høy taklinje som skaper en ekstra romfølelse i kupeen. xLine-komponenter (ekstrautstyr) i satinert aluminium på karosseriet forsterker det kraftfulle utseendet og tilhørigheten til X-familien. I tillegg gir de fronten og hekken et markant utseende. Videre beskytter de karakteristiske elementene lakken, som leveres i mange eksklusive farger, mot stensprut når du kjører i terrenget. Detaljer, som aeroblades på sidene av bakluken og air curtain integrert i luftinntakene foran, forbedrer de aerodynamiske egenskapene og reduserer dermed forbruket.

BMW X1 kjenner du igjen selv i mørket. Den umiskjennelige fronten med seks øyne levner ingen tvil om at den tilhører X-familien. Med LED-kjørelys er det ikke så lett å overse BMW X1 i dagslys heller. De ekstra funksjonene (ekstrautstyr) til LED-lyktene med avkjøringslys omfatter lyssterke bi-LED-lys med lavt strømforbruk til nær- og fjernlys. Avkjøringslyset med LED-pærer sørger for adaptiv lysfordeling og bedre sikt til siden ved bykjøring. LED-pærer bruker inntil 50 prosent mindre energi enn tradisjonelle pærer. De har dessuten lengre levetid og rekkevidde.

INNVENDIG DESIGN.

BMW X1 overrasker på kjente områder. Førerplassen er som vanlig sentrert rundt føreren med innovative og sofistikerte designelementer. Det er lagt vekt på førsteklasses materialer og overflater som er behagelige å ta på. Den høye kvaliteten understrekes av bakgrunnsbelysningen som er tilpasset kupeen, og materialer som skinn, edeltre og aluminium. Du finner også praktiske løsninger i BMW X1. 

Den store midtkonsollen har koppholdere som kan lukkes med skyvelokk, og flere praktiske oppbevaringsflater som gjør kupeen fleksibel og praktisk. Tekniske høydepunkter som Navigasjonssystem Professional (ekstrautstyr) med iDrive-multikontroll med touchfunksjon er samlet rundt førersetet. Du føler deg hjemme i BMW X1 fra første kjøretur.

FØRERSETE MED HØYERE SITTEPOSISJON.

Den høye sittestillingen i BMW X1 gir en rekke fordeler. Du og passasjerene dine har god utsikt til alle kanter, og god sikt betyr høyere sikkerhet i trafikken. I tillegg gjør sittestillingen det enklere for passasjerene å komme seg inn i og ut av BMW X1. 

Sist, men ikke minst, får den kupeen til å virke ekstra romslig. Sammen med store vindusflater og panoramatak i glass (ekstrautstyr) skaper den høye sittestillingen en behagelig romfølelse.

Foto: Kampanjebilde - 4.jpg Foto: Kampanjebilde - 4.jpg Foto: Kampanjebilde - 5.jpg Foto: Kampanjebilde - Uten-navn-2.jpg Foto: Kampanjebilde - 2.jpg Foto: Kampanjebilde - 6.jpg

Kontakt oss

Per Arne Ridderseth

Per Arne Ridderseth
Bilselger

MOBIL: 907 69 797
E-POST: per.ridderseth@sulland.no
Espen Larsen

Espen Larsen
Bilselger

MOBIL: 402 27 739
E-POST: espen.larsen@sulland.no
Roar Finsveen

Roar Finsveen
Daglig leder Sulland Gjøvik BMW/Toyota

MOBIL: 901 29 949
E-POST: rf@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - 5.jpg