Elbilnyheter fra Hyundai

IONIQ – en helt ny modellserie med elbiler fra Hyundai.

IONIQ – en helt ny modellserie med rene elbiler.

HYUNDAI LANSERER NYE ELBILER I 2021, 2022 OG 2024.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET

Vil du være en av de første til å få informasjon om helt nye IONIQ og de nye elbilmodellene, meld deg på Hyundais nyhetsbrev:

HOLD MEG OPPDATERT

Hør litt om Hyundais fremtidsutsikter her:


Nå blir IONIQ et dedikert undermerke for en helt ny modellrekke av rene elbiler. Hyundai lanserer tre nye og innovative elbiler i løpet av en fireårsperiode. IONIQ 5 blir lansert tidlig i 2021, som er basert på det innovative Hyundai 45-konseptet. I 2022 kommer IONIQ 6, en elektrisk familie-sedan, som baserer seg på Prophicy. IONIQ 7 er en stor elektrisk SUV som lanseres tidlig i 2024.

LES MER OM IONIQ 5 her


I'M IN CHARGE.

De nye modellene under IONIQ-merket vil alle være basert på Hyundais helt nye «Electric Global Modular Platform», også kjent som E-GMP. Det vil gi bilene svært rask lading og lang rekkevidde. Den nye dedikerte elbilplattformen gjør også at Hyundai kan tenke helt nytt om bilinteriør, og heller skape «smart living spaces». Dette innebærer blant annet seter med store tilpasnings- og justeringsmuligheter, trådløse tilkoblingsmuligheter og underholdning, og unike funksjoner som hanskerom designet som skuffer. Paradigmeskiftet i plattformen vil strekke seg inn i brukergrensesnittene, som vil være enkle, intuitive og ergonomiske.IONIQ ER ET RENT ELBILMERKE.

Det nye undermerket IONIQ vil blant annet gi ultrarask lynlading, smarte og dedikerte interiørløsninger og ren batterienergi. Samtidig vil dette kombineres med fremtidsinnovasjoner som smelter sammen design, teknologi og tjenester til integrert funksjonalitet både i og utenfor bilen.HYUNDAI IONIQ.

IONIQ ble i 2016 lansert som verdens første bil med tre elektriske drivlinjer, Hybrid, Plug-In Hybrid og Electric. Slik kunne kundene velge bilen som passet best til sine behov, avhengig av hvor langt man kjører og hvilke lademuligheter man har.INSPIRASJONEN.

Ordet IONIQ er sammensatt av to ord – ion og unique (unik på norsk). Et ion har liten masse og høy bevegelighet. Elektrisitet omdannes til energi når to ioner med positiv lading vandrer.


KOMMER SNART ...

Den første modellen som vil bli presentert, er IONIQ 5, som er basert på det innovative Hyundai 45-konseptet. Vil du være en av de første til å motta informasjon om denne nye modellen, meld deg på vårt nyhetsbrev nederst på siden.


Konseptbilen 45 danner grunnlaget for den helt nye elbilen, IONIQ 5, som kommer på markedet tidlig i 2021. IONIQ 5 blir en stor familie-SUV med god plass. Bilen er basert på Hyundais helt nye elbilplattform EGMP.

Hyundai 45 er et dedikert elbilkonsept, og har et særegent design med harde linjer og skarpe vinkler. 45 er det andre konseptet fra Hyundai som er designet etter designfilosofien «Sensuous Sportiness», og danner grunnlaget for kommende elbiler fra Hyundai.

45 ble først vist under Frankfurt Motorshow høsten 2019, og navnet gjenspeiler både 45-årsjubileet for Pony Coupe Conceot og en ustrakt bruk av 45-graders vinkler i bilens design.


TRE RENE ELBILER.

I løpet av de tre neste årene vil Hyundai presentere tre rene elbiler under merket IONIQ; IONIQ 5, IONIQ 6 og IONIQ 7. Vi gleder oss til fortsettelsen! Følg med videre. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET

Vil du være en av de første til å få informasjon om helt nye IONIQ og de nye elbilmodellene, meld deg på Hyundais nyhetsbrev:

HOLD MEG OPPDATERT


SE HYUNDAIS MODELLUTVALG

Foto: Kampanjebilde - Hyundai Announces IONIQ Brand Dedicated to EVs_2.jpg Foto: Kampanjebilde - Hyundai Announces IONIQ Brand Dedicated to EVs_2.jpg Foto: Kampanjebilde - sensuous-sportiness-i-profil.png Foto: Kampanjebilde - apent-kupedesign.png Foto: Kampanjebilde - 45-markante-vinkler.png Foto: Kampanjebilde - 45-retro-futuristisk-fastbackprofil.png Foto: Kampanjebilde - Hyundai Announces IONIQ Brand Dedicated to EVs_3.jpg Foto: Kampanjebilde - sensuous-sportiness-i-profil.png Foto: Kampanjebilde - progressivt-design.png Foto: Kampanjebilde - dynamisk-profil_392x250.jpg

Kontakt oss

Gard Hansen

Gard Hansen
Salgssjef bruktbil

Mobil: 47 83 95 38
E-post: gard.hansen@sulland.no
Even Rebni

Even Rebni
Bilselger

Mobil: 41 46 99 65
E-post: even.rebni@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - sensuous-sportiness-i-profil.png