Mitsubishi iMiEV

Kjør 100% elektrisk, kutt CO2 utslippene og slipp turene til bensinstasjonen . i-MiEV sin grønne profil byr på ren kjøreglede og har en positiv effekt på både miljøet og lommeboken din.


2-veis ladesystem


Utstyrt både med en tilkobling for normal lading (fulladet, 8 timer fra stikkontakt) og en tilkobling for hurtiglading (80% ladet, 30 minutter ved hurtigladestasjoner), går lading av i-MiEV som en lek. (Ladetid kan variere avhengig av utetemperatur)


Nå med MGN (Mitsubishi Global Navigation)


MGN-systemet er tilgjengelig med 6,5" WVGA (800x400) LCD og DVD-kort. Gjennom store effektive berøringsskjerm-knapper tilbyr MGN en bred variasjon av smarttelefon-tilkoblingsløsninger og navigasjons kartdata for land over hele Europa.


Kraftig og smidig


Den nye og kraftigere motoren kombinerer høy effektivitet med en overraskende sterk lineær akselerasjon, mens bakhjulsdriften øker bilens kjøreegenskaper. Når i-MiEV er fulladet har den en kjørelengde på opptil 160 km (NEDC) – perfekt for pendling og ærender rundt i byen.


Sjarmerende og stabil


i-MiEV måler kun 3475 mm fra ende til ende, noe som gjør at den har en perfekt størrelse for bykjøring. Kort overheng foran og bak er med på å forsterke det fremtidsrettede utseende. 15’’ felger og en akselavstand på 2550 mm sørger for økt balanse og stabilitet.


Romslig interiør


Takket være det buede taket og den lange akselavstanden kan fire voksne sitte komfortabelt i en i-MiEV. Selv med tre passasjerer har du 235 liter lasteplass tilgjengelig. Med begge baksetene lagt ned har du hele 860 liter lasteplass.


MiEV fjernstyringssystem


Med MiEV fjernstyringssystem kan den fjernstyrte klimakontrollen* preaktiveres slik at bilen er god og varm, og isfri når du skal ut å kjøre. Dette er komfort og for å spare strøm under kjøring. Fjernstyringssystemet inneholder også en tidsstyringsfunksjon på ladingen. Fjernkontrollen har et innebygget display som viser gjenværende strøm på batteriet.


Dropp motorstøy


Ikke bry deg om å sammenlikne i-MiEVs elektriske motor med en bensinmotor. Motoren er rolig og stillegående selv under akselerasjon og produserer overhodet ingen vibrasjoner når bilen står stille. Samtidig sørger den faste girutvekslingen for komfortable akselereringer, noe du og passasjerene vil sette pris på.


Foto: Kampanjebilde - elbil-imiev-lad.png Foto: Kampanjebilde - elbil-imiev-lad.png Foto: Kampanjebilde - imiev_interi__r14.jpg Foto: Kampanjebilde - imiev_fjernstyringssystem.jpg Foto: Kampanjebilde - elbil-imiev-by.png

Kontakt oss

Gard Hansen

Gard Hansen
Salgssjef bruktbil

Mobil: 47 83 95 38
E-post: gard.hansen@sulland.no
Even Rebni

Even Rebni
Bilselger

Mobil: 41 46 99 65
E-post: even.rebni@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - imiev_interi__r14.jpg