MINI 5-dører

Den samme. Bare annerledes.

Det originale stilikonet – nå gjenskapt for moderne, urban kjøring. Kombinasjonen av det ikoniske MINI med flere dører, bedre takhøyde og romsligere benplass gjør at MINI 5-dører fargelegger byer, veier og parkeringsplasser verden over. Mulighetene for skreddersøm er nesten uendelig. Du får mye mer plass og dermed mer ut av din MINI – uten å gå på bekostning av den kjente gokartfølelsen.

Strekk ut inne.

Sett deg inn og oppdag en romslig kupé som tilbyr seter til fem, med massevis av benplass, takhøyde og generell komfort til glede for både de foran og bak. Den er 16 cm lengre enn MINI 3-dører. MINI 5-dører bruker den ekstra lengden effektivt for å gi deg bedre plass på alle tenkelige måter og inntil hele 941 liter bagasjerom. Den er designet for å gi deg flere valg tilpasset din personlige stil, uten å gå på bekostning av den kjente gokartfølelsen.

En lysende fremtid.

Innovative MINI Matrix LED-frontlys gir bedre synlighet og sikkerhet. Når fjernlyset er slått på vil du se at det er svært effektivt. Frontkamera-systemet som er integrert i bakspeilet registrerer motgående kjøretøy og slår automatisk på (eller av) en eller flere av frontlysenes fire segmenter. Dette reduserer distraheringen av andre bilister samtidig som de belyser alle andre områder optimalt.

Sømløs innovasjon. På innsiden og utenfor.

Mini Connected bringer en verden av informasjon og underholdning til din MINI. Du får et stort tilbud av intelligente tjenester og apper. Du kan enkelt dele og planlegge, uansett om du skulle befinne deg i eller utenfor din MINI. La rask, pålitelig tilkobling forbedre opplevelsen og sørge for at du og alle dine passasjerer nyter turen, mens dere er koblet på verden utenfor.

MINI Yours Customised.

MINI er en pioner innen produksjon av skreddersøm. Både når det gjelder innvendig interiør og utvendig stil, takket være 3D-printing. Du kan for eksempel gjøre bilen mer personlig ved å skreddersy passasjersetet foran i din stil med forskjellige farger og design, mens du kan komplettere sidene på utsiden av bilen med 3D-printet design. Det er en opplevelse å sette seg inn i sin egendesignede MINI og med skreddersøm selv på projeksjonen som lyser opp bakken foran bilen din, blir det ekstra gøy å legge ut på tur fra start til slutt.


Foto: Kampanjebilde - A0246507_5.jpg Foto: Kampanjebilde - A0246507_5.jpg Foto: Kampanjebilde - finedata_A0244811_5.jpg Foto: Kampanjebilde - A0245388_5.jpg

Kontakt oss

Dennis Halsli

Dennis Halsli
Bilselger

Mobil: 40 46 67 76
E-post: dennis.halsli@sulland.no
Lars Ivar Kvernmo

Lars Ivar Kvernmo
Salgssjef

Mobil: 93 04 67 94
E-post: lars.kvernmo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - finedata_A0244811_5.jpg