Ford S-MAX AWD ST-Line 4990,- per mnd.

Norges beste familiebil! Med 180 HK og firehjulstrekk kommer du deg i tillegg fram overalt. Dette er bilen du ikke visste at du trengte!

Ford S-MAX ST-Line

Leasingkampanje på en særdeles velutstyrt S-MAX ST...


Nye Ford S-Max ST-Line

Intelligente teknologier og moderne design, forbløffende ytelse og presisjonshåndtering: alt gjør nye S-MAX til noe helt for seg selv. Fleksibilitet, praktiske løsninger og effektivitet er en selvfølge. Og med et bredt utvalg av spennende teknologier, er dette en av de smarteste syvseterne som finnes. Aktiv hverdag? Du har funnet bilen som er skapt for det. Vår leasingmodell her er den mest ettertrakdede modellen, nemlig ST-Line AWD 180 HK. Dette vil si at det er en sportslig oppsatt bil. Den har firehjulstrekk og ikke minst Powershift automatgir. Dette er en pakke ingen andre biler kan matche og gjør denne S-Maxen til en unik bil i dagens marked.

En bil med det meste av utstyr!

I vårt leasingtilbud har vi utstyrt en meget god variant av S-MAX. Med denne bilen er det ikke mye du kommer til å savne. For å nevne noe:

Citypakke Premium:

Citypakke premium består av Sony navigasjon, Premium stereoanlegg med 12 høyttalere og parkeringsassistent. Her kan vi fremheve parkeringsassistenten som automatisk finner en passende parkeringsplass ved hjelp av bilens sensorer og tar over styringen for å parkere. Det eneste du trenger å passe på er å gasse og bremse. Med 12 høyttalere vil både sjåføren og bilens passasjerer ha optimal lyd fra stereoanlegget og med navigasjon finner du enkelt fram ved hjelp av bilens 8" skjerm.

Dieselvarmer (parkeringsvarmer)

Har du noen gang hatt dette i en bil kommer du aldri til å bestille en bil uten igjen. Start oppvarmingen av bilen fra en fjernkontroll og sett deg inn i en varm og komfortabel bil.

Familiepakke:

Denne pakken inneholder bord på seteryggen, 220V kontaktuttak og mekaniske solgardiner. Perfekt for passasjerene (og ikke minst om dette er barn) på seterad 2.

Førerassistentpakke:

Blindsonevarsling. Du blir gjort oppmerksom på hindringer i blindsonen

Metallic lakk:

Få den fargen du vil på din bil.

Mørkt glass:

Mørktonet glass på siderutene fra rad 2 og bakover. gir bilen et eksklusivt preg i tillegg til å skjerme passasjerene fra sterkt sollys.

Oppvarmet ratt:

Luksus! Med varmeelementer i rattet trenger du aldri å fryse på fingrene igjen!

Ryggekamera:

Se hva som skjer bak bilen når du setter bilen i revers.

Takrails:

Rails på taket hvor du kan feste takstativ

Tilhengerfeste (elektrisk innfellbart):

En knapp- hengerfestet kommer ut, en knapp- hengerfestet foldes inn. Det har aldri vært lettere å gjøre bilen klar for å trekke henger.

Titanium X- pakke med semsket skinn:

Denne pakken inneholder semskede skinnseter. dynamiske LED- lys, handsfree bakluke (bare beveg foten under støtfangeren for å åpne,) og nøkkelfri tilgang til bilen. 

Som du ser er det en rekke fordeler med S-MAX. Når vi i tillegg har utstyrt bilen som vi har gjort har du en fantastisk familiebil som får deg frem overalt med Fords AWD firehjulstrekk. Det er også massevis av annet utstyr som følger med denne ST-Line modellen. Ta gjerne en tur innom eller ta kontakt for mer informasjon. Vi er her for å hjelpe deg!


Utvalgt annet utstyr som følger med:


 • Ford Sync 3 infotainment med 8" berøringsskjerm
 • 10,1" instrumentdisplay i farger
 • Innvendig stemningsbelysning
 • Lyddempede vinduer på fører- og passasjersiden
 • Filskiftassistent (Filskiftvarsler, automatisk fjernlys, føreroppmerksomhetsvarsling og trafikkskiltgjenkjenning)
 • Adaptiv cruisekontroll
 • Parkeringssensorer foran og bak
 • Autolys (inkludert automatiske viskere og automatisk fjernlys)
 • LED kjørelys
 • Sort taktrekk
 • Ratt i perforert skinn
 • Styling Kit
 • Bakspoiler
 • 18" Rock Metallic aluminiumsfelger
 • Sportsfjæring
 • Vinterhjul


Leasingeksempel  4990,- per mnd.

Pris
4990,-
per mnd.
Startleie
96 280,-
Vi tar innbytte
Leieperiode
36
måneder

*Startleie/etabl.geb 96.280 kr. Månedsleie: 4.999 kr og totalpris: 281.863 kr vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45 000 km, og finansiering i Ford Credit. Krever kredittgodkjenning.

Leasingeksempel 3 990,- per mnd.

Pris
3 990,-
per mnd.
Startleie
131 257,-
Vi tar innbytte
Leieperiode
36
måneder

*Startleie/etabl.geb 131.257 kr. Månedsleie: 3.999 kr og totalpris: 280.840 kr vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45 000 km, og finansiering i Ford Credit. Krever kredittgodkjenning.

Leasingeksempel 0,- i startleie

Statleie
0,-
kr.
Pris
7 991,-
per mnd
Leieperiode
36
måneder

*Startleie 0,-kr. Etableringsgebyr: 5 300,-. Månedsleie: 7.991 kr og totalpris: 293.293 kr vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45 000 km, og finansiering i Ford Credit. Krever kredittgodkjenning.


Kampanjepris kjøp
629 900,-
levert forhandler

Foto: Kampanjebilde - st-line-interior.jpeg Foto: Kampanjebilde - st-line-interior.jpeg Foto: Kampanjebilde - ledlys.jpg Foto: Kampanjebilde - stloine-ekst.jpeg Foto: Kampanjebilde - handsfreebakluke.jpg Foto: Kampanjebilde - parkassistent.jpg Foto: Kampanjebilde - hengerfesteinnfellt.jpg

Kontakt oss

Petter Trønnes Risto

Petter Trønnes Risto
Bilselger

MOBIL: 995 64 333
E-POST: petter.risto@sulland.no
Kai Kjernsholen

Kai Kjernsholen
Salgssjef

MOBIL: 979 75 120
E-POST: kai.kjernsholen@sulland.no
Erlend Karsrud

Erlend Karsrud
Daglig Leder Sulland Hamar Ford

MOBIL: 920 62 728
E-POST: erlend.karsrud@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - ledlys.jpg