Ford Fiesta ST-Line 1990,- per mnd.

En kjøremaskin av en småbil til en lav månedspris

Ford Fiesta ST-Line

Leasingkampanje på en særdeles velutstyrt Fiesta ST...

Månedspris
1999,-
Startleie: 46 357,-
Leieperiode
3 år
45 000 km
Velutstyrt
ST-LINE
utgave


Nye Ford Fiesta ST-Line

Ford Fiesta er en av tidenes mest solgte småbiler. Dette er ikke uten grunn. Fiesta har i alle år stått for en god kombinasjon av sikkerthet, utstyr og kjøreglede. Vår leasingmodell er en svært velutstyrt versjon. ST-Line fremhever det sportslige med bilen og gir deg det du trenger for å glede deg til bilturen hver eneste dag. Ta en titt på hva denne modellen inneholder under.

En godt utstyrt bil med det meste av utstyr!

I vårt leasingtilbud har vi utstyrt en meget god variant av Fiesta. Med denne bilen er det ikke mye du kommer til å savne. For å nevne noe:

B&O Play navigasjon:

 • Ford samarbeider med Bang & Olufsen for å gi deg fremragende lyd i bilen. Stereoanlegget i denne bilen er møysommelig satt sammen og tilpasset kupeen for en maksimal lydopplevelse. Pakken inneholder også full integrert navigasjon, 10 høyttalere, subwoofer og Fords prisbelønte infotainmentsystem, Sync 3.

LED kjørelys og baklys

 • Med LED får du optimalt lys framover samtidig som du får en stilig effekt på baklysene.

Førerassistentpakke:

 • Adaptiv cruisekontroll, trafikkskiltgjenkjenning og automatiske fjernlys gjør at du kan tenke mindre på instrumentene i bilen og konsentrere deg om veien. Still inn farten med cruisekontrollen og bilen holder riktig avstand til bilen foran. Med automatiske fjernlys trenger du ikke tenke på å skru av fjernlyset ved møtende trafikk og med trafikkskiltgjenkjenning vet du alltid hva som er fartsgrensen.

Komfortpakke:

 • Riktignok er bilen svært komfortabel fra før, men vi har i tillegg lagt til komfortpakken. Denne inneholder oppvarmet ratt, oppvarmet frontrute og oppvarmede spylerdyser. Her slipper du å skrape is på frontruta, du slipper kalde hender og spylerdysene vil fungere uansett temperatur.

Metallic lakk:

 • Få en eksklusiv look på bilen.

Mørkt glass:

 • Mørktonet glass på siderutene fra rad 2 og bakover. gir bilen et eksklusivt preg i tillegg til å skjerme passasjerene fra sterkt sollys.

Nøkkelfri lås og start:

 • Ha nøklene i lomma!

Parkeringspakke 1:

 • Ryggesensorer og elektriske innfellbare speil er svært greit å ha når man skal parkere.

Regnsensor:

 • Automatisk viskerhastighet etter hvor mye det regner.

Stor spoiler:

 • En sportslig bil fortjener en sportslig look. Vi har til og med satt på en stor spoiler bak på denne bilen for å understreke inntrykket av at dette ikke er en "vanlig" Fiesta.

Vinterhjul:

 • Høykvalitets vinterhjul på aluminiumsfelg. Sikrer deg skikkelig veigrep også på vinteren. 

Vår Fiesta ST-Line er en komplett bil som dekker de fleste behov. Den har også blitt enda romsligere siden forrige generasjon og du har god plass til bagasje. Kom gjerne innom og ta en titt eller prøvekjør hos en av våre forhandlere, vi er sikre på at bilen kommer til å overraske deg positivt!


*Startleie/etabl.geb 46 357 kr. Månedsleie: 1.999 kr og totalpris: 123.258 kr vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45 000 km, og finansiering i Ford Credit. Krever kredittgodkjenning.

Foto: Kampanjebilde - st5.jpg Foto: Kampanjebilde - st5.jpg Foto: Kampanjebilde - st2.jpg Foto: Kampanjebilde - inng.jpg Foto: Kampanjebilde - st4.jpg Foto: Kampanjebilde - st3.jpg

Kontakt oss

Sigurd Holm

Sigurd Holm
Daglig leder Sulland Jessheim

MOBIL: 928 24 100
E-POST: sigurd.holm@sulland.no
Jesper Mårtensson

Jesper Mårtensson
Salgssjef nyttekjøretøy

MOBIL: 992 42 765
E-POST: jesper.martensson@sulland.no
Øistein Øynebråten Indset

Øistein Øynebråten Indset
Bilselger

MOBIL: 916 35 169
E-POST: oistein.indset@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - st2.jpg