Ford Kuga ST-Line 3999,- per mnd.

En svært sporty SUV til en gunstig månedspris

Ford Kuga ST-Line

Leasingkampanje på Ford Kuga ST-Line

Månedspris
3999,-
Startleie: 92 451,-
Leieperiode
3 år
45 000 km
Fantastisk
AWD
Firehjulstrekk


Ford Kuga ST-Line

Ford Kuga er en av Norges mestselgende SUVer de siste årene. Med en svært god kombinasjon av fremkommelighet, komfort, kjøreglede og plass er dette en sikker vinner. Versjonen vi har spekket opp her gjør kjøringen til en sann glede hver eneste dag.

En godt utstyrt bil med det meste av utstyr!

I vårt leasingtilbud har vi utstyrt en meget god variant av Kuga. Med denne bilen er det ikke mye du kommer til å savne. Her er noen høydepunkter:

Ford Powershift automatgir:

 • Med Fords svært gode Powershift automatgirkasse får du behagelige girskift og skikkelig svar hver gang du tråkker på gasspedalen

Adaptiv cruisekontroll

 • Sett cruisekontrollen i den hastigheten du ønsker og bilen vil automatisk holde avstanden til bilen foran. Du kan også selv velge hvor lang avstanden skal være.

Førerassistentpakke:

 • Med blindsonevarsling blir du gjort oppmerksom på om det er noe i blindsonen din. Elektrisk innfellbare speil gjør at det er mindre sjanse for skade når du står parkert eller om du skal kjøre gjennom et smalt smug. Trafikkskiltgjenkjenning gjør at du alltid vet hva fartsgrensen er og et eget førerovervåkningssystem sier ifra om den mener du er uoppmerksom..

Førersete med 10-veis elektrisk innstilling:

 • Her er det enkelt å finne den perfekte seteposisjonen! Med 10-veis justering av førersetet kan du justere de små detaljene som avgjør om du sitter nesten perfekt eller helt perfekt.

Metallic lakk:

 • Få en eksklusiv look på bilen.

ST-Line designpakke:

 • Mørktonet glass på siderutene fra rad 2 og bakover. gir bilen et eksklusivt preg i tillegg til å skjerme passasjerene fra sterkt sollys. Spoiler som fremhever bilens sportslige egenskaper og bi-xenon lys for optimal sikt i mørket.

Hengerfeste- elektrisk innfellbart:

 • En knapp for å felle ut hengerfestet og en knapp for å felle inn hengerfestet. Enklere blir det ikke!

Oppvarmet ratt:

 • Før du har prøvd det tenker du; "Hva skal jeg med det?" Etter du har prøvd dette tenker du "Hvordan klarte jeg meg uten?".

Ryggekamera:

 • Se hva som skjer bak bilen i bilens infotainmentsystem.

Sony Sound System med DAB+ og navigasjon:

 • Det er ikke bare motorlyden som er bra i Kuga. Også stereoanlegget er oppgradert i vår versjon og du får her svært god lyd levert av Sony og et meget godt navigasjonssystem som finner fram dit du skal.

Vinterhjul:

 • Høykvalitets vinterhjul på aluminiumsfelg. Sikrer deg skikkelig veigrep også på vinteren. 

Denne Kugaen gir deg alt du trenger av en SUV. Fremkommeligheten er fantastisk. Det samme er komforten. Kombinasjonen av en 180 HK motor og automatgir er uslåelig. Kom innom oss og prøv selv!


*Startleie/etabl.geb 92 451 kr. Månedsleie: 3.999 kr og totalpris: 241.352 kr vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/45 000 km, og finansiering i Ford Credit. Krever kredittgodkjenning.

Foto: Kampanjebilde - kugast3.jpeg Foto: Kampanjebilde - kugast3.jpeg Foto: Kampanjebilde - kugast1.jpeg Foto: Kampanjebilde - kugast2.jpeg Foto: Kampanjebilde - kugast4.jpeg

Kontakt oss

Sigurd Holm

Sigurd Holm
Daglig leder Sulland Jessheim

MOBIL: 928 24 100
E-POST: sigurd.holm@sulland.no
Jesper Mårtensson

Jesper Mårtensson
Salgssjef nyttekjøretøy

MOBIL: 992 42 765
E-POST: jesper.martensson@sulland.no
Øistein Øynebråten Indset

Øistein Øynebråten Indset
Bilselger

MOBIL: 916 35 169
E-POST: oistein.indset@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - kugast1.jpeg