Mazda 2 leasingkampanje

Nå får du en svært god avtale med lav månedspris på en meget godt utstyrt småbil

Mazda 2 leasingkampanje

Fullutstyrt Mazda 2

Mazda 2

Er du ute etter en ny småbil? Kanskje en bil nr.2 i husholdningen? Sannsynligvis har du ennå ikke sett på Mazda 2. Dette skal vi prøve å overbevise deg om å gjøre!

Mazda 2 er en sportslig småbil som gir deg stor kjøreglede. Dette er en bil du absolutt bør ta med i beregningen om du er på jakt etter en ny bil! Vi synes denne bilen er tøff. Det er ikke mange biler i samme klasse som kan skimte med et like sportslig design på småbilene sine. Mazda 2 ser bra ut, er morsom å kjøre og gir deg svært mye bil for pengene. Hva mer kan du ønske deg?

Design

KODO- designen til Mazda har etter hvert blitt velkjent. Man kan se igjen linjene fra alle Mazda 2s storebrødre. Elegant utformede kurver og en sportslig (og litt sint) gir deg en bil som ser meget elegant ut.

Ytelse

Med 90 hestekrefter er kraften og responsen ivaretatt. Håndteringen er reaksjonsvillig, veigrepet er svært bra og bilen føles sportslig ut under kjøring.

Optimum = Fullutstyrt bil

Vår leasingmodell har utstyrsnivået Optimum. Dette er Mazdas høyeste utstyrsnivå og gir deg flere funksjoner og muligheter som du tidligere kun fant i større og dyrere biler. LED frontlys med automatisk nivåregulering, parkeringssensor bak, elektriske speil, kjørecomputer, cruisekontroll og bluetooth er bare noe av utstyret du finner standard i denne bilen.

Sikkerhet

Sikkerheten er naturligvis ivaretatt. Innebygde sensorer arbeider kontinuerlig for å overvåke faremomenter. Overvåking av kryssende trafikk ved rygging sørger for at du kan kjøre fra en parkeringsplass sikrere enn før. I tillegg er det naturligvis både sidekollisjonsputer og kollisjonsgardiner. Bilen vil også varsle deg dersom den oppdager at du er uoppmerksom.

Privatleie av Mazda 2

Vi har nå leasingkampanje på Mazda 2. Vi forstår at det kan være vanskelig å velge bil i dagens marked ettersom det er tvil om hva en ny bil i dag vil være verdt om noen år. Ved å privatleie bilen får du forutsigbare kostnader (vil variere med rentenivået) og ingen bekymringer over verdien på bilen når leieperioden er over. Leieperioden på denne bilen er 4 år / 60 000 km og du kan selv velge om du ønsker å betale en startleie for lave månedlige kostnader eller betale noe høyere månedspriser og ingen startleie.

Vi gleder oss til å vise deg Mazda 2. Den står hos oss klar for prøvekjøring.

Hjertelig velkommen til Sulland!

Leasingeksempel 1 med innskudd / startleie


Pris
1 982,-
per mnd.
Startleie
20%
Vi tar innbytte
Leieperiode
48
måneder

Totalpris 4 år / 60 000 km: kr. 154 111,-. Rente 2,95%. Prisen vil variere med rentenivået.

Leasingeksempel 2 uten innskudd / startleie


Pris
3 285,-
per mnd.
Startleie
0,-
kr
Leieperiode
48
måneder

Totalpris 4 år / 60 000 km: kr. 157 680,-. Rente 2,95%. Prisen vil variere med rentenivået.

Foto: Kampanjebilde - image4overlay.jpg Foto: Kampanjebilde - image4overlay.jpg Foto: Kampanjebilde - 03.1_OVERLAY_Gallery_Highlights_Overlay_LHD.jpg Foto: Kampanjebilde - Overview_Highlights_6_1708x940px.jpg Foto: Kampanjebilde - 03.5_OVERLAY_Gallery_Highlights_Overlay_LHD.jpg

Kontakt oss

Jarle Finstad

Jarle Finstad
Bilselger

MOBIL: 481 83 435
E-POST: jarle.finstad@sulland.no
Ole Jonny Branes

Ole Jonny Branes
Bruktbilansvarlig

MOBIL: 959 19 538
E-POST: ole.branes@sulland.no
Ole-Jakob Mo

Ole-Jakob Mo
Bilselger

MOBIL: 922 99 494
E-POST: ole-jakob.mo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - 03.1_OVERLAY_Gallery_Highlights_Overlay_LHD.jpg